|
Bildirim
videonun %40'ı twerk atan koca g.tlüler
|
Hala aynı hatayı yapıyorsunuz bilgi verirken. GTA serisi gta3 ile başlamıyor ve dolayısıyla oynanabilir ilk kadın karakter de gta6 da değil . Gta1 ile zaten kadın karakter seçimi yapılıyordu o yüzden ilk kadın karakterin gta6 ile gelmesi gibi bir durum söz konusu değil .
|
Zorla oyun yaptırabilinse şimdiye Half Life 3 çıkmıştı. Hatta 4
|
Harika olmuş beğenmeyenler ne bekliyordu ki?
Bu tür oyunlarda insanlar günlük hayatın sıradanlığı ve renksizliğini aramıyor zaten. Bol bol canlı renkler, suç, aksiyon, çıplaklık, günlük hayatında yaşa(ya)madığı/ yapamayacağın şeyler, her taşıtı kullanma, kafana estiğini yapma.. bunlar hayatlarımızda olmayan şeyler ve o yüzden oyun oynuyoruz. Bir filmdeymiş gibi kendimizi bu yaşadığımız dünyadan soyutluyoruz. Yoksa gri renklerin olduğu suçsuz bir dünyada kalkıp işe gittiğin akşam olunca da işten döndüğün bir oyunu zaten oynamazsın, satmaz. Oyunda şiddet, cinsellik, suç var diye oyun mu eleştirilir.. GTA bunların üzerine kurulu zaten. Yer seçimi de gene çok başarılı, Vice City şuanki Miami yi referans alıyor.. İçinde tüm uç noktalar var. Miamide extrem lüks ve zenginlik de var, dibe vurmuşluk da. Güzel plajlar, pasifik okyanusu da var, gökdelenler de, bataklıklar da. Şehir merkezi de var, varoşlar da. Timsahlar da var. 3 ay Floridada yaşadım, gösterilen şeyler zaten floridanın kendi dokusunda var. Bataklıklarında, havuzlarında timsah da görebilirsiniz, denizde yüzerken köpekbalığı da. Flamingolar zaten meşhur.. Velhasıl GTA için harika bir seçim. Trailer yasal kırıklığı yaratmadı bende. Umarım üzerine koyarak devam ederler.. Merak etmeyin PC ye de gelecek.. GTA önümüzdeki 10 yıl bunun ekmeğini yiyecek, milyarlar harcandı. |
gtwerk 6
|
Se*x simülasyonu mu oyun mu anlamadım. Bu ne saçma içerik ve fragman olm?
Roksıtaaarrr getaaaaaaaa o yeeeee. |
3.sınıf Amerikan televizyon filmi izliyorum sandım. GTA 5 ten farkı ekstra cinsellik. Başka bir şey yok. Pardon filamingolar güzeldi.
|
Trailer'ın ana teması twerk yapan koca g*tler. Resmi olmayan bir hesaptan önceden sızdırılan trailer rezaleti. 2025 de konsollara, muhtemelen 2026 da PC'ye çıkacak olması tam bir hüsran. Rockstar games'in bu kadar acemice bir iş çıkartacağını hiç beklemiyordum, 2025 de çıkacak oyunun trail'ını şimdiden yayınlamak büyük bir hype düşüşü yaratacak. Ayrıca Türkçe dilini desteklemeyeceğini yazan birini görmüştüm, koskoca firmanın Türkçe dil desteği vermemesi bilinçli yapılan bir şeydir, biz de böyle bir oyuna para kaptırmamak düşer. Torrent <3 |
Sızan videolardaki kadın karakter daha iyiydi bence. Karakterler biraz değişime uğramış. Erkek olan daha gençti, yaşlandırmışlar. Kadının ise basenleri büyümüş ve daha da latin hale getirmişler.
![]() |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 5 Aralık 2023; 6:31:34 > |
|
2025 de geleceğine pek inandırıcı gelmiyor.Tahmini 2026 ilk çeyrekte çıkar.PC ye de 2027 başları gelir.Umarım söylediğim şeyler olmaz. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 5 Aralık 2023; 8:52:28 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ağlayanlar var mı GTA 5'in fragmanında ağlıyorum yazanlar vardı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 5 Aralık 2023; 10:12:57 > |
5080 i 5090 ı 100 bin liradan almaya hazır mısınız Türk gençliği! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ağlamayı bırak izlerken bu ne la dedim. Gta gibi ciddi bir seri olmuş Saints Row. Oyun dünyası yine aşacaktır ama karakterlerden ve hikayeden zerre ümidim yok. Bundan sonra benim gibi ciddi hikaye severler sadece RDR serisini bekleyecek anlaşılan. Rockstar gta'nın gelecek planlarını iyice belli etti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halilowich -- 5 Aralık 2023; 9:48:41 > |