slm arkadaşlar Bi yazıcı aldım Daha önceki yazıcının kartuşlarıyla aynı çıktı Hp markası Şİmdi daha önceki yazıcının kartuşlarını bunlar bitince kullanmaya kalksam beklemeden dolayı bişiy olur mu Zarar görmesini engellemek için ne yapabirim BU arada kartuşlardan siyah beyaz olanı 1 kere dolduruldu Renkli olanı hiç doldurulmadı
donma oluşabilir...
eğer yazdırmassa...Sıcak suya batırılmış ve iyice suyu alınmış bir beze sararak bekletirsen tekrar açılır...
Bozulmayı önlemek için haftada 1, 1 sayfa çıktı alırsan sorun kalmaz...
doldurma kartuşlarda kuruma sorunu yaşanıyor bildigim kadarıyla o yüzdeb ben buhara tutup oyle yazabiliyordum
haftada bi kere çıktı alma olayını yapmicağımı bildiğim içn sordum Biliom çünkü uğraşmam ben sıcak su olayı çözüyosa problem yok İİ oldu Fazladan bi kartuşum var ne güsel Eyvallah
EVET GÜZEL TAVSİYELER :) SON OLARAK DOLUM YAPAN YERLERİN KORUMA AMAÇLI VERDİKLERİ Bİ TAKIM MALZEMELER VAR ONLARDANDA YARARLANABİLİRSİNNNN
her zaman sıcak su veya buhar hatta kimyasal maddeler sorunu çözmüyor. eğer yeni yazıcının kartuşlarının paketini açmadıysan bekleyebilir :)
donaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dnduysa ağzına biaz alkol sür çözülsün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme