Şimdi Ara

Beko 518410 18.000 BTU/h Artcool Mirror İnverter Klima

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir klima ihtiyacımdan dolayı forumu takip ediyorum . 3 adet 18000 btu 1 adet 12000 btu INVERTER Klima almak istiyoruz.Birçok marka tavsiyesi okudum araştırdım Fiyat Performans düzeyi en yüksek klimayı almak amacındayız.

Forumda Klima alırken en çok önem verilen konunun COP ve EER değerleri olduğunu gördüm. Çoğu klima üreticisi minimum olarak görülen bu değerleri (EER 3.20 COP 3.60) tutturup ürünü piyasaya sürmekte.

Benim dikkatimi çeken konu başlığımda verdiğim model oldu . BEKO nun 518410 modeli çok yüksek değerlere sahip

COP 4.23 ve EER 4.04

Mademki klima alırken öncelikli olan bu değerler bu klima alınırmı ?

Bu ürün hakkında detaylı bilgisi olan yada özellikleri hakkında yorum yapabilecek olan varsa yardımlarını bekliyorum.

Beko 518410 18.000 BTU/h Artcool Mirror İnverter Klima

• Eurovent

Bakın bakalım burada bu klima varmı, Burada hep yazılan şey klima klimacıdan alınır arçelik önce kendisi adam gibi çamaşır maklinesi yapsın.
  • Arçelik-Beko klimalardaki verimlilik değerleri "sallama" olduğu gibi, asıl inverterde önemli olan "alt devirlere düştüğünde verim artışı" da sözkonusu değildir.
    Ancak benzerlerine göre çok düşük bedelle alınabilirse (%50 gibi) tercih edilmeli.
  • Saolun hocam demekki alınası bir mal değil diyelim geçelim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoCeKzzz

Saolun hocam demekki alınası bir mal değil diyelim geçelim :)

Bende de bir tane var, iki yıldır kullanıyorum.

Ayrıca Vestel, Demirdöküm de yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARÇELİK 12000 BTU 12010 KLİMA
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.