Şimdi Ara

Beko Buzdolabı alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mutfakta buzdolabının yeri 60 cm ayrılmış.Başka bir şansım yok yani eni 60 cm boyu 1-80 cm olabilir.60 cm eni olan no-frost dolabı bekoda buldum ama pek için ısınmadı.sizin tavsiye edeceğiniz başka modeller var mı?En azından enerji bakımından A sınıfı olrsa çok iyi olur.

bekoda bulduğum buzdolabının linki
    http://www.beko.com/TR/TR/Products/ProductDetail.htm?CS_ProductID=7208720200&CS_Category=NOFROST_(75)&CS_Catalog=BEKO_TR_2008_6_15WHITEGOOD

• Yeriniz darmış gerçekten. Beko yerine size aşağıdaki Electrolux'ü öneririm. İthal ve kaliteli bir üründür:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=22154&productid=mteleenb35405

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 15 Haziran 2008; 18:31:54 >
  • http://www.electrolux.com.tr/node35.asp?ProdID=40209
    Bu modeli Kartal'daki bir spotçuda 800YTL'ye görmüştüm. Yani fiyatı oldukça uygun. Kapı tutma kolları bana çok kaliteli gelmedi, onun dışında iç kısmı vs oldukça güzel bir buzdolabı. Yanılmıyorsam İsviçre'den ithal, emin değilim. Ama kesinlikle ithal.

Beko da olabilir ama pahalı çoğu yerde. Bir de Electrolux elektrik kesintilerinde Beko'dan 2 kat daha uzun süre yiyecekleri koruyabiliyor.(16 saat) Sanırım en ideal tercih bu olur.
  • bosch a ve regale baktınızmı acaba. bosch ta çok çeşit var belki bulabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

bosch a ve regale baktınızmı acaba. bosch ta çok çeşit var belki bulabilirsiniz

Doğru Bosch ve Siemens'te 170X60X65 cm ithal no-frost buzdolabı var ama içi çok küçük.
  • eni 60 cm olan dolapların içleri inanılmaz derecede küçük arkadaşlar.Benim dolabım 11 yıllık bosch içide bu dolablara göre çok büyük gerçekten.yerimi tekrar öçtüm,70,5 cm geliyor.şimdi 70 cmlik bir dolap alsam yarım santim yer kalıyor.problem olur mu merak ediyorum?yanlardan hava olmazsa sorun olur mu?eni 70 cm olan dolaplar gerçekten kullanışlı.ben internetten miele'nin dolaplarını çok beğendim.ne yapmalıyım ustalar yorumlarınızı bekliyorum...not;fiyat problem değil kaliteli olması önemli....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 23 Haziran 2008; 22:14:05 >
  • neden alınmasınki alınır,mesela vestel,ariston alınacagına beko alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik mi Beko mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar buraya yazmak ıstedım. yenı evlıyım. evımdekı butun beyaz esyalar beko. baba evındekı 20 yıllık aeg marka buzdolabımız hala calısıyor daha tamır yuzu gormedı ama beko buz dolabımız 15 gunde ıkı kez servıs onayıyla degıstı. buzdolabının bozulması bana cok garıp gelıyor hala yadırgıyorum. ama beko marka ankastre fırınım blasık ve camasır makınem işini şuan için cok guzel yapıyor. hatda fırında kapak kapalı ıken ızgara bıle yapabılıyorum. yıne beko marka davlumbazım 3. kademede çalışınca bıraz abartı olacak ama mutfagı buzzz gıbı yapıyor klıma gıbı ama ben hala buz dolabımın ıkı kez degısmesını hazmedemıyorum umarım bu son olur buzdolabımızla nıce 20. yıllara ulasırız

• yeni ev aldığımda büyükbabam hediye olsun diye beko buzdolabı almıştı. 5 senedir kullanıyorum ama hiç memnun değilim. muadillerine göre sesli çalışıyor. basic bir şey ama sesi sinir etti. çalışıyor, gereksiz masraf çıkarmayayım diye değiştirmiyorum ama ya yeni bir ev aldığımda ya da 2-3 seneye değiştireceğim. evdeki türk markalı beyaz eşyalardan bir hayır gelmedi maalesef. en güzel samsung ürünleri çalışıyor şu ana kadar beyaz eşyada her zaman bosch tavsiye ederim ama yer sıkıntısı büyük kısıt...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.