Şimdi Ara

Bel Fıtığı Tedavisi Yardım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel
  • Bende 2 tane patlak vardı , bir doktor acil ameliyat yoksa felç olursun dedi onun dışında hangi doktora gitsem ameliyat en son çare olanlardada iyileşme durumu yüzde 1 dediler.Olmadım tabiiki en son beylikdüzünde manuel terapi adı altında masaj yapan bir doktora gittim ki ayağıma basamıyordum o kadar ağrım vardı 1 yıldan fazla oldu kilolu olmama rağmen iyiyim , iyileştimmi hayır sadece mümkün olduğunca ağır kaldırmayıp dikkat etmelisin ve en önemlisi arkadaşların dediği gibi spor yapmalısın .Sakın çektireyim deme faydası yok ben tavsiye üzerine iznik sölözde bulunan birine gittim yatağa uzanıyorsun biri ayaklarına asılıp çekiyor toplam 30 saniye bile değil üstelik 100 tl ve hiçbir faydasıda olmadı.Birde yaptırmadım ama epidural iğne ağrılarını dindirir dediler bir arkadaş yaptırdı 4 yıl oldu şu an iyi ama günlük olarak sporunu hiç aksatmadan yapıyor.
  • benms B kullanıcısına yanıt
    Spordan kasıt basit egzersiz tarzı mı ? Fittness tarzı salon sporu mu ? Yoksa koşu vs. mi hareketsiz yaşamaya alışmışız hepsi çok ağır geliyor bize
  • Güncel

• Güncel
  • 15 gün evvel 2. açık belfıtığı ameliyatımı oldum; ilki sol da, diğeri sağdaydı. Sinire bası varsa , dr da ameliyat dediyse yol yakınken, daha kötü şayler olmadan ameliyat ol. zira ayaklarda güç kaybı olur tekerlekli sandalyeye mahkum olursun, idrar felci olma riski var veya düşük ayak. (Allah muhafaza) gidip abuk sabuk yerlerden medet umma..... ol ameliyatını kuş gibi rahatla. çk rahat edersin... benim artık bel ağrısından çıktıydı bacağa vuruyordu. karıncalanma oluyordu. karıncalanma zaten bedenin alarmı . asab bozucu bir şey bu. ilk ameliyattan sonra sigarayıda bıraktım. vesile oldu. herşeyde vardır bir hayır. yoksa ciğerden gidecektik. ben memnunum. 1 sene olacak hala içmedim zıkkımı... Allah şifa versin sana....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasocuq -- 30 Aralık 2015; 1:01:43 >
  • tasocuq kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam, ameliyat son çare bakalım çok şükür bu aralar iyiyim. Çok geçmiş olsun sana da.

• quote:

Orijinalden alıntı: MergennS

Sağol hocam, ameliyat son çare bakalım çok şükür bu aralar iyiyim. Çok geçmiş olsun sana da.

Hala agrilar devam ediyorsa

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=117940899

Bu konuya bakabilirsiniz ben actim yasadiklarimi anlatiyorum

• bersis576 kullanıcısına yanıt
    Göz attım hocam. Eğer konunuza ekleme yaparsanız bana da bilgi verir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Bu Ağrılardan kurtulmak hayal olmaktan çıkmalı. Allah size de acil şifalar versin.

• MergennS kullanıcısına yanıt
    Bu sabah yataktan gayet agrisiz kalktim belimde 3 tane bant var bugun onlarda cikacak aksam tekrar igne yaptiracagim bakalim son durum ne olacak yazarim tekrardan.Kalktiktan sonra cok hafif agrilar olabiliyorda belimdeki korseden ve banttan agrinin yerini tam anlayamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bersis576

Bu sabah yataktan gayet agrisiz kalktim belimde 3 tane bant var bugun onlarda cikacak aksam tekrar igne yaptiracagim bakalim son durum ne olacak yazarim tekrardan.Kalktiktan sonra cok hafif agrilar olabiliyorda belimdeki korseden ve banttan agrinin yerini tam anlayamiyorum

Ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum. Kür tedavilerinde yatmaya bağlı ağrılar olabiliyor. En sağlıklısı sanırım tedavi süreci bittikten birkaç gün sonra. Bu Zaman dilimindeki gözlemlerinizi de bizimle paylaşırsanız sevinirim hocam. Allah şifa versin.

• Güncel

• fıtık konusundan çok çektim ankarada fizyoterapist -selma zor -hanım çözdü allah razı olsun ondan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.