Şimdi Ara

Bel ve boyun fıtığı başlangıcı yardım.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
3
Favori
13.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim eşimde vardı bel agrısı senin yaslarında baslamıstı. su an 29 yasında 11 aydır bir rpoblemi yok. herbalife vitamin ve omega tavisye ederim. inanılmaz faydalı. agrını cok kısa surede bitirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expert****or

quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

Arkadaslar tekrar MR a girdim ve bu sefer hiçbirşey çıkmadı ama belimde ağrı hala var anlamadım

Öncelikle geçmiş olsun....

1-Gece uykudan uyandıran bel ağrınız varmı?
    2-Sabah kalkınca bel ağrısı ve belde tutukluk varmı_?

Cevaplarsanız yardımcı olabilirim...

Tekrar geçmiş olsun...

Hocam ağrı yok ama sadece sabahları öne eğilirken biraz tutukluk oluyor fazla eğilmiyorum yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noww12

Bende 20 yasında unıversıte ogrencısıyım. Ayagımda ve ellerımde uyusma var . Doktor bel fıtıgı var dedı. Suan bırde boyun fıtıgı oldugumu dusunuyorum belkı cok yatmaktandır bılmıyorum 10 gundur yatıyorum.2 gundur boynumun arkadasında bır agırlık hıssedıyorum ve yururken kollarımın arkadasında agrı hıssedıyorum 10 gundur bel agrılarım yenı yenı gecıyor. Fıtık okulda cok rahatsızlık verıyor mu ve ne sıklıkla agrıların oluyor . Bılgılendırırsen sevınırım sımdıden tesekkurler.

Okulda bana fazla sorun yaratmadı ama sürekli aynı pozisyonda kalmıyordum acil şifalar

• eatpraylove kullanıcısına yanıt
    Bende 4 tane fıtık var 2 sı sınıre baskı yapıyormus. Boyundan da 2 tane fıtık cıktı . El ayak uyusmaları, agrıları ınsanın canını cok sıkıyor . Artık stres mı bu hastalıgı yapıyor hastalık mı stres yapıyor anlamadım :)
  • quote:

Bende 4 tane fıtık var 2 sı sınıre baskı yapıyormus. Boyundan da 2 tane fıtık cıktı . El ayak uyusmaları, agrıları ınsanın canını cok sıkıyor . Artık stres mı bu hastalıgı yapıyor hastalık mı stres yapıyor anlamadım :)

Hocam benim belim iyileşti ama daha kötü bir hastalık var herhalde anokilsan sponklit mi ne belde romatizmal olarak ağrı var :( kan testi yapılacak nette yazana göre ilerde omurgam hareket bile edemeyebilirmiş iltihap iç organlara yayılabilirmiş bide geç kaldım erken tanı için herhalde :( yaşım 19 ya acil şifalar

• eatpraylove kullanıcısına yanıt
    Allah beterınden korusun kardesım. Takma kafaya . Sinir stres yapına mutlaka bır organa vuruyor. Inan suan varya adım atacak halım yok gıbı gelıyor ve attııgım her adımda belımde ufak bır agrı hıssedıyorum zamanla gecermı dıye dusunuyorum . İlerde nolucak dıye dusunuyorum dusundukce daha kotu oluyor . Salıcaksın gıttıgı yere kadar.
  • quote:

quote:

Hocam benim belim iyileşti ama daha kötü bir hastalık var herhalde anokilsan sponklit mi ne belde romatizmal olarak ağrı var :( kan testi yapılacak nette yazana göre ilerde omurgam hareket bile edemeyebilirmiş iltihap iç organlara yayılabilirmiş bide geç kaldım erken tanı için herhalde :( yaşım 19 ya acil şifalar

Ankilozan spondilit olabilir hastalığınız......

www.asnedir.com

• quote:

Orijinalden alıntı: expert****or

quote:

quote:

Ankilozan spondilit olabilir hastalığınız......

www.asnedir.com

Bu hastalıktan kurtulma oranı nedir

• arkadaşlar merhaba biriside bana yardımcı olurmu

raporlarım resimle ekledim

doktorlar sıkıntılı fıtık büyük diyor ve birkaç tane birisi çok büyük ve ameliyat

benim şikayetim şudur.

belim ağrımıyor artık kalçamdan kasıklara ve diz kapagına kadar şiddetli ağrı ,diz kapağında uyuşma var . ne öne ne arkaya esneyemiyorum
    fizik tedavi denedim iki defa ama ,o dönem ağrı azalıyor ama sonrasında yine aynı
    akşam yatıp dinlendiğimde sabah biraz rahatlamış uyanıyorum ama akşama doğru ağrılar başlıyor ve 7-8 gibi dayanamaz hal alıyor.

birde ameliyat olan arkadaşlar varsa, bilen duyan, doktor, ameliyat yöntemi, lütfen yazsın

• raporlar bunlar
     Bel ve boyun fıtığı başlangıcı yardım.... Bel ve boyun fıtığı başlangıcı yardım.... Bel ve boyun fıtığı başlangıcı yardım....

• ozka321 kullanıcısına yanıt
    Hocam ağrı ayaklara vurduysa dikkat etmek gerek iyi bir araştırın bende 3 tane vardı raporlarda ama fıtık değillerdi fıtık başlangıcı gibi birşey ben fizik tedavi yapınca ağrım artıyordu onun yerine yüzdüm ve çok daha iyi geldi su ortamında omurlarda ki basınçta azalıyor ve gevşiyorlar

• yok hocambenimki artık sıkıntılı boyutta koca bir fıtık ve ameliyat diyor 3-4 doktor
    ameliyat olan arkadaşlar tecrübelerini ve durumlarını paylaşırlarsa herkez bilgilenebilir.
  • Ameliyatsız %80 oranında tedavi bel ve boyun fıtığı boyun düzleşmesi bel (disk) kayması kireçlenme romatizma migren panikatak varis kilo felç ve engelli down sendromu otizim eklem ağrıları uyku problemleri
    www.nurisamur.com
     Bel ve boyun fıtığı başlangıcı yardım....

• benimde belimde agrı var 6 aydır çekiyorum
    ama ayaklarıma vurmuyor fıtıkmıdır bilemiyorum

• Boyun fıtıgı bendede var sol kolum cok şidettli agriyor gece uykudan uyaniyorum

• gidebildiği yere kadar , masaj , fizik tedavi ile gidin..
  • Doktorum agrı kesici ka igne verdi şuan iyiyim ama igneler bitince ne olacak bilsmiyorum amaliyatlik degil dedi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.