Şimdi Ara

Bela görev cryptic tale puzzle of sky

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Şimdi bir sürü forum sakini yav vardı bu konu niye açtın diyecek. Beni tanıyanlar bilir lüzumsuz konu açmam ama bu görev yüzünden sinirlerim bozuldu.

ama Bu cryptıc tale puzzle of sky ile ilgili daha önce açılan konularda da kimse sonunu anlatmamış bir kişi hariç
    ama oda sonunu getirmemiş sağolsun doğucan arkadaşımıza buradan teşekkürler

tüm ağaçları dolanıp 4 adet ayrı renklerde poşete benzer şeyleri topladım ( bling sesinide aldım ) hemen akabinde southern plans ta ki guard ablamıza da gittim ama görev bitmedi

işte daha önce açılan konularda bu son bölüm yazılmamış.
    Sanırım bir sürü kişi bu konudan muzdariptir zaten böylece bu işin sonunu getirmiş oluruz böylece
    şimdiden teşekkürler.

• ya ben görevi apmaya kalkıstım kafayı yıyıcem asıl olucak bi en baştan yazın yaaa lütfenn
  • 4 tane ağaçtan zımbırtıları topladıysan SP'deki ablaya gitmiyosun. Zaten o görev itemlerinin sayısı 4 ettiği zaman hepsi kayboluyor görev bitmiş oluyor. Çantana da 2 tane cryptic armor geliyor. Biri male diğeri female olmak üzre. İşte bu noktada o armorları DC'deki Warrior Trainer Hwang'a götürürsen sana cryptic botlardan veriyor ama mecburi değil. Armorlar sende dursun istersen görevi vermezsin olur biter.
  • peki armorları verirken botu aldıgın zaman gidiyormu armorlar
  • Armora karşılık boots :D
    Botları alacaksan armor elden gidiyor.
  • tüh peki hangisi daha iyi ben armorun daha iyi olduğunu düşünüyorun 40 defense si var teşeküürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~Mert~

4 tane ağaçtan zımbırtıları topladıysan SP'deki ablaya gitmiyosun. Zaten o görev itemlerinin sayısı 4 ettiği zaman hepsi kayboluyor görev bitmiş oluyor. Çantana da 2 tane cryptic armor geliyor. Biri male diğeri female olmak üzre. İşte bu noktada o armorları DC'deki Warrior Trainer Hwang'a götürürsen sana cryptic botlardan veriyor ama mecburi değil. Armorlar sende dursun istersen görevi vermezsin olur biter.

Dostum teşekkür ederim cevabın için ama işin kötü tarafı bana vermiş olduğu 4 ayrı renkli poşetler kaybolmadı işte. çantamda duruyorlar. Bişeylerimi eksik yaptım ne yaptım. ne yapmalıyım.

çantada boşu boşuna yer de kaplıyor namussuz itemler.
  • İtemi koyduğun zaman hoparlörünün sesi açık olsun. İtemi yerleştirdin diyelim "çilink" diye ses çıkması lazım. Çıkmadıysa, itemi geri çekip başka ağaca gideceksin. Yine aynı şekil yerleştir diyeceksin ve yine "çilink" diye ses çıkmazsa itemi geri çekip diğer bir ağaca gideceksin. Tâ ki tüm ağaçlardan sen çıkana kadar. Zaten 4 ağaç var. Doğru yaparsan en fazla 2,5 tur atarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.