Şimdi Ara

Belçika,Amsterdam,Paris,Luxemburg gezip görenler yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 24 ocak itibariyle kısmetse belcikada arkadasimin yanina gideceğim. En az 1 hafta belcikaya ayirip ardindan 2-3er gun duruma gore degisebilir,bu saydigim ulkelere gezi planliyoruz.

Gezip goren arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim? Nereler ozellikle gezilir?ve buralardan cuzi hediyeler ne alinabilir? Şunu gormeden şunu yapmadan dönülmez gibi tavsiyeler benim icin cok iyi olur. Mesela belcikada yerumiz hazir ama diger yerler için herhangi vi konaklama rezervasyonu yapmadik. Gidince buluruz uygun biyer dedik. Örneğin gezecegimiz yerlerde muzekart gibi sistem varmidir bunu ogrenemedik. Yani kisacasi her turlu tecrübe ve görüşünüz yol gosterecek.

Elbette binlerce gezi yazisi var cok gezi yazisi okudum ama burada gezip gormus arkadaşlarımın kisa kisa da olsa goruslerini ve tecrubelerini okumak isterim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

• Amsterdam için konuşacağım, eğer şehirde bol bol gezeceksiniz Amsterdam City Pass kartını almanızı öneriyorum. Hem ulaşımı istediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz hem de bazı müzelere ücretsiz giriş hakkı tanıyor size..bazı restaurant ve cafelerde de indirim sağlıyor. Kanal turu, şehir haritası da ücrete dahil. 24 saat - 48 saat ve 72 saat olanı vardı, ben 48 saat olanı alıp epey altını üstüne getirmiştim Amsterdam'ın.. tavsiye ederim :D güzel yolculuklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurfy87 -- 20 Ocak 2015; 13:22:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.