Şimdi Ara

Belçika'ya gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben yaklaşık 15 gün içinde Belçika ya gidicem yalnız öğrenmem gereken bir kaç şey var. Ve orada tanıdığım olmadığı için danışcak fazla bir kapım yok. Merak ettiğim şeylerden biri hava sıcaklığı ve durumu. Belçika hakkında genel olarak yağmurlu olduğunu duydum bu dönemde nasıldır ? Yanımda bi bot türü birşey taşımam gereklimidir?( ayakkabı olan bot)
    Belçika da kullanılan prizler bizdekinden farklı mı? Şuan aklıma gelen sorular bunlar. Birde gitmeden önce yurtdışına ilk kez çıkacak biri için yanında kesinlikle şu olsun ben sıkıntısını çektim falan tarzında önerileriniz var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shubidubap

Merhabalar. Ben yaklaşık 15 gün içinde Belçika ya gidicem yalnız öğrenmem gereken bir kaç şey var. Ve orada tanıdığım olmadığı için danışcak fazla bir kapım yok. Merak ettiğim şeylerden biri hava sıcaklığı ve durumu. Belçika hakkında genel olarak yağmurlu olduğunu duydum bu dönemde nasıldır ? Yanımda bi bot türü birşey taşımam gereklimidir?( ayakkabı olan bot)
    Belçika da kullanılan prizler bizdekinden farklı mı? Şuan aklıma gelen sorular bunlar. Birde gitmeden önce yurtdışına ilk kez çıkacak biri için yanında kesinlikle şu olsun ben sıkıntısını çektim falan tarzında önerileriniz var mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Kesinlikle yemek sıkıntısı çekeceksin :)
    Gitmeden önce yanına konserve yiyecekler ve hazır çorba, birde şu yeni yeni Türkiye'ye gelen hazır makarnalardan al.

• Yemekte sıkıntı olacağını sanmıyorum tek gitmicem. Yaklaşık 10 kişilik bir Türk grubuyla düzenlenen bir programa gidiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shubidubap

Merhabalar. Ben yaklaşık 15 gün içinde Belçika ya gidicem yalnız öğrenmem gereken bir kaç şey var. Ve orada tanıdığım olmadığı için danışcak fazla bir kapım yok. Merak ettiğim şeylerden biri hava sıcaklığı ve durumu. Belçika hakkında genel olarak yağmurlu olduğunu duydum bu dönemde nasıldır ? Yanımda bi bot türü birşey taşımam gereklimidir?( ayakkabı olan bot)

Belçika'da prizler Türkiye'yle aynı sıkıntı olmaz. Bot da fazla sanki şu aralarsa seyahat. Genel olarak serindir bize göre ama o temmuz ağustos için korkunuz olmasın.

Bizim blogta yaşanmış şehir notları var, mail imzamdan bakabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya gideceğim.
    3 yıl önce açıldı
    Avustralya'ya gidiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.