Şimdi Ara

Beldeli Yağdan Kurtulamamak [SS]'Li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 9 Mart 2020; 12:45:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Spordan önce nugget bence olmamış. Onun yerine bir muz birazda kuruyemiş yesen daha iyi olabilir sanki. Ben de açıkçası o kadar bilgili değilim uzman arkadaşlar yardım etse daha iyi olabilir size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: defaulticus

Spordan önce nugget bence olmamış. Onun yerine bir muz birazda kuruyemiş yesen daha iyi olabilir sanki. Ben de açıkçası o kadar bilgili değilim uzman arkadaşlar yardım etse daha iyi olabilir size.
    O işi kestim hocam dediğiniz gibi muz yiyiorum ve kahve içiyorum.Deri incelmedi hala ama belde incelme var biraz koldan fedakarlık ettik

• Bence kilon ideal. Zayıflamak yerine kas kütlesini artırmak daha iyi olabilir. Bende 1.84m 75kg ım. 1 senede 40kg verdim. ilk 4 ay yürüyüş ve hiit training ler ile geçti. Yaklaşık 8 aydır evde her bölgeyi haftada 2 defa çalıştırarak 6 gün ve günde 1saati çok geçmeyecek şekilde split bb çalışıyorum. Ama gel gör ki kas kütlesi artmıyor 16kg dambıl ile çalışıyorum şimdi belki de ağırlıklarım az bilemedim ki Kardiyo yapacaksan 20dk yı geçmesin ve 1dk sı yüksek hızda koşu 1 dk sı yürüyüş olarak 10 set yap. Diğer türlü full yürüyüş ya da devamlı koşu ile bundan aldığın verimi alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Haziran 2019; 18:10:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sucuk bozuk mu? Ss li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.