Başonun bugün ki beslenme seviyesi ss'li
-
-
Ohoo hocam o şınav çekemem olaylaeı geçen yılda kaldı şimdi günde 350 şınav çekebiliyorum yağlı kaslı olmayı bırakıp fit olmak calisthenics gelişimime baya yaradı artık salona bile gitmeme gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yag yuksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E8CA9B62 -- 6 Haziran 2024; 20:17:48 > -
işte hayattan zevk alan bir insan
-
Salata bağımlılığım var hayvan gibi 1.5 kilo sebze yiyorum hergün
Hocam sende şizofreni geçmişi yok mu inansan ne olacak inanmasan ne olacak toplum nezinde kararların geçersiz kabul ediliyor.
yagsiz salata yiyorum hocam ben de hergun.
-
Kilon nedir?
-
92 kiloyum hocam
Yağ çok değil, protein normal seviyede almışsınız. Karbonhidratı biraz arttırın, kaslara enerji gerekiyor.
Karbonhidratı arttıramazsanız da proteini arttırın ancak hiç gerek yok, boşa masraf olur. Protein çok daha pahalı çünkü karbonhidrata göre.
Günlük kalori ihtiyacınızı hesaplayıp deneyimlerinizle örtüştüğünü gördüyseniz problem yok gerçi.
-
Az önce karb. Seviyesinide tamamladım hocam 200gr pilavla ben salata et adamıyım hocam biraz baya sebze tüketiyorum zeytin yağlı yağ oradan geliyor günde min 150 gr protein alıyorum karb. Miktarını ise antrenman günleri yükleme yaparak alıyorum amacım büyük olmak değil büyümek istesem günde min 200 gr karb alırım
Hangi app?
İyiymiş o zaman sağlıklı yağ ve lif alıyorsunuz bol bol.
Karbonhidratı sadece bulk için söylemiyorum, günlük belli bir miktarın altına düşmemeye çalışın yani abartıp o gün sadece 50 gram karbonhidrat yemeyin mesela, enerji seviyenizi çok etkiler. Ha carb cycling yapıyorsanız orası ayrı tabi onda da protein takviyesi gerekiyor işin maliyeti artıyor.
Dengeli gitmek gerekiyor, bir anda hızlı yağ kaybetmezsiniz bu şekilde ama sağlıklı bir şekilde yağ yakar, kilo kaybedersiniz. Kas kütlenizden de çok az kaybeder, fit görünüme doğru emin adımlarla ilerlersiniz.
-
Samsung health akıllı saate bağladım
50 gr alsam ölürüm hocam ağır antrenmanlar olduğu günler pirinç mısır ve kuruyemişle yükleme yapıyorum lookism fiziğimi korumak için böyle bir beslenme tercih ediyorum
pardon gramlara dikkat etmemistim yuzdeye bakmistim.
karb ilk hali cok dusukmus zaten. bu sekliyle yag "normal" sinirlar icinde denebilir. yine de ben daha dogru oldugunu dusundugum icin daha dusuk oranda, ceviz badem keten tohumu gibi kaynaklardan almayi tercih ediyorum. zaten bunlari tuketmesem bile %10 geliyor min. nohutun bile kalorisinin %13 u yagdan geliyor.
-
Zengin adamsın hocam bende çam fıstığıyla yetiniyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- benzin yuttum ne yapmalıyım
- goodgame farmer
- elime elektrik çarptı ne yapmalıyım
- eminevim yorumlar
- tarihi geçmiş çay içilir mi
- sodyum iyon batarya
- suudi arabistan
- telegram indirim kanalları
- exxen de neler var
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X