Şimdi Ara

Belediye arsamıza el koyup başka yerden hisseli arsa verdi yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yıllar önce belediye tüm köyden arsalarından %40 ına el koyup köyün merkezinde 3600 m2 bir yere 78 kişiye aldıkları yerler karşılığında çok daha az yerler verdiler.
    Şansıma verilen yer evimin karşısı aramızda sadece yol var. Bizden 50 m2 yer alıp 16m2 yer vermişler. Ben bu 16 m2 ye 2 araçlık bir otopark yapmak istiyorum. Fakat belediyeden şunu öğrendim bu arsayı belediye camii projesine koymuş yani ilerde bizden camii için bağışlamamızı istiyceklermiş.
    Ben Yerimi bağışlamak veya satmak istemiyorum. Yerimi kullanmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim acaba ?

• çay da ikram et bari üzerine bu ne la
  • hahaha dolandırılmışsınz hocam siz hemde devlet tarafından geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa paşa Vericeksiniz cami yapılacak ve o cami açılışında kameralara poz verilip prim kasılacak

İslam dini düşmanları gelip olur mu öyle şey demesin burası müslüman insanların çoğunlukta olduğu bir ülke kabullenemeyen yallah houstona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kek ikramında bulunmadılarsa ayıp etmişler . İnsan haklarına dava açın açılabiliyorsa .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmar Kanunu açıp okuyacaksın. Madde 18’i incele. Belediye imar planları hazırlarken bu değişiklikleri yapabilir. Plan askıya çıktığında itiraz etmeniz gerekirdi. Planda yeriniz sosyal donatı alanıysa ve zamanında itiraz etmediyseniz yapacak birşey kalmıyor. Yine de konuya hakim bir avukattan bilgi alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı bizede oldu. Köydeki tarlamızdan yol geçecekmiş-ki geçti- Üç beş kuruş verip aldılar(zaten babamlar 8 kardeş, iyice azaldı) Nedeni ise; kamu yararına bir proje olduğu için öyle bir hakları varmış. Ailede avukatta var ama kanun böyleymiş, bir şey yapamadılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcradan arsa veya ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmar kanunu aç oku birader.
    Belediye yapmışsa hukuka uygundur.
  • Resmen soygun. Sizin evi de alırlar yakında. Ufak ufak kita bakın siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.