Şimdi Ara

Belediyede Kadrolu Veya Sözleşmeli Olarak İşe Başlamakla İlgili Sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben geçen yıl maliye bölümü lisanstan mezun oldum. Kpss 2018 P3 Puanı 67. Henüz çalışmıyorum ama iki tane ilçe belediyesine başvuracağım (ilan yok, ilansız başvuracağim). Önceliğim kadrolu memur olmakla birlikte sözleşmelide olur.
    Sözleşmede süre sözleşmenin yapıldığı tarihten itibaren 1 yıl mıdır? Yoksa ne zaman yapılırsa yapılsın yıl sonuna kadar mıdır? Sözleşmeli olursam kadroya geçiş nasıl olmaktadır?

Kadroluya başvursam olabilir mi?
    Başvuruda Nasıl yol izlemeliyim? Kime, neler söylemeliyim?

Yardımcı olursanız sevinirim. Cevap verecekler için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle kadrolu memur olmak için belediyenin ösym den talep etmesi gerekir. puanını düşünürsek senin alınma ihtimalin yok. Bitirdiğin bölüm itibariyle sözleşmeli personel olma ihtimalinde yok. Çünkü belediyeler belirli alanlarda sözleşmeli personel alabilirler.(avukat, mühendis, tekniker, teknisyen, kimyager vb.) Senin belediyelerde çalışabileceğin tek yer şirketleridir. O şirketlere girebilmen içinde başkana direk ulaşabilecek referanslar bulman gerekir.
  • Kadrolu girmen imkanı yok (istisna olarak belediye başkanının özel kalem müdürlüğü kadrosuna seni atamasıyla kadrolu olabilirsin)
    sözleşmeli olarak her sene sonunda sözleşme imzalanır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.