eğer gunzda hesabınız yok yada var beğenmiyorsanız canberk.20@hotmail.com 'a başvurun size uygun bir char bulalım Charları vermemizin sebebi :iyilik olsun dieEMEĞE SAYGI
quote:
Orjinalden alıntı: Turb0Low3r
eğer gunzda hesabınız yok yada var beğenmiyorsanız canberk.20@hotmail.com 'a başvurun size uygun bir char bulalım Charları vermemizin sebebi :iyilik olsun dieEMEĞE SAYGI
Başkalarının charlarını dilenip millete dağıtcağına git kendine düzgün bi nick bul derim :) Taklit olmasın :P
Onun bunun şifresini alıp bnm charım die sallıyorsun insanlara
çok kolay bi iş bunun amacı millete hesap açıp onlar lwl yükseldikçe (mesela 70 falan olursa örnek bu tabiki)onların şifreleri resetleyip benim hesabım diğe geçinmek zorlanan olursa ben herkese anlatırım
Evet kesinlikle de benden de dilendi muhattab bile alınacak bir bebe değil
quote:
Orjinalden alıntı: Gur Han
Evet kesinlikle de benden de dilendi muhattab bile alınacak bir bebe değil
AYNEN ! . . . :D
Vadjet kankaaaaaaaaaaaaaaaaa senin charı bana versene be :)
Sildim charı geç kaldın bıraktım ben kim oldunu ne oldunu bilmedgim gizli kankam
bunun amacı insallar o charları kastında o charları kendisi alıp oynamak örneğin charı 50 lwl yaptınız o şifresiyle girip gizli soruyla şifresini değiştirip kendisi kullancak sakın kanmayın bunlara
baylar Beni hatirladiniz mi Osy la vadjet iyi cardi ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme