Bildirim
Beleş wifi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bin bi İETT arabasına gir İETT Wi-Fi hem gez hem sörfing yap ama şöyle güzel hatlara bin 500 t falan binme sıkılınca değiştir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ümraniye Canpark Avm, yemek katına çıkıp türktelekom wifi'ya bağlanabilirsin hızı 250-400 mbps arası değişiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom WiFi ye bağlanmak için şifre vs istiyor mu acaba?
Yukarı
Türktelekom'lu olmanız gerekiyor veya bir arkadasinizin numarasini kullanirsiniz telefonuna sms gider gelen şifreyi girince 10 saatlik sinirsiz internet hakkiniz baslar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk Telekom luyum hocam aylık mı bu 10 saat?
Tek seferlik 10gb galiba ama birkaç farklı işlem yaparak bu süreyi arttırabiliyorsunuz. En kötü dediğim gibi başkasının numarasını kullanırsınız kullanim süreniz bitince ama 10 saat çok uzun bir süre 300-400mbps için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
Beşiktaş Adeks Cafe
1000 mbps internet hızı mevcut ama yoğunluğa göre değişiyor .
Genelde saniyede 12-13 Megabayt ile indirme yapabiliyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbulu bilmem nerde bir avm ya da Starbucks varsa orda beleş internet garantidir.
Wifi wardenle bazı wifileride patlatabilirsin...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam indirip flasha mı atıyorsunuz anlamadım. Ben telefona indirmek istiyorum direk
Yanımda bilgisayarımı götürüyordum . Ücretsiz elektrik hizmeti ve bir sürü ethernet kablosu mevcutquote:
Orijinalden alıntı: melodrama11
Hocam indirip flasha mı atıyorsunuz anlamadım. Ben telefona indirmek istiyorum direk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
WiFi var mı hocam ve Cafe tarzı oturma yeri var mıdır? Teşekkür ederim
Teşekkür ederim hocam ama starbucks interneti leş gördüğüm kadarıyla kanser eder. Belki de şube kaynaklı denk geldi bana bilemiyorum
Özdilek Starbucks 170 mbps goruyorum baya hizli indirme yapabilirsin gordugum en hizli internetli starbucks.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByTMY -- 18 Ocak 2019; 14:42:9 >
Hocam çook teşekkür ederim. Deneyeceğim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X