Şimdi Ara

Belgeler klasörünün konumu değişti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler yardıma ihtiyacım var belgeler klasörünü bir şey için konumunu C ye almıştım bir oyun için sonra geri düzeltemedim ve şuan belgelere tıklayınca belgeler klasörü boş olarak gözüküyo ve oyun SAVE'leri C'deki belgelerim klasörüne kaydediyor ben eskisi gibi olmasını istiyorum belgelere tıklayınca geri gelmesini. Bu belgelerimin şuanki halihttp://www.hizliresimyukle.com/image/sMJ şuan buraya kaydediyorhttp://www.upmatik.com/v5D ama ben eski belgelere kaydetmesini istiyorum acil yardımlarınızı bekliyorum.. teşekürler

• Öncelikle nasıl ve ne yaptığınızı anlayamadım. Ancak win7 de Xp de olduğu gibi belgelerim klasörünü değiştremezsiniz ya da taşıyamazsınız. Win7 kütüphane sistemi üzerine kurulu olduğu için bu mümkün değil (tabi win7 kurulum Cd sinde değişiklik yapıp gerçekeltirirseniz o başka, bu durumda ise burada değilde microsoft ta işe girmiş olmalısınız diye düşünüyor insan). Ne yapmışsanız aynı şekilde durumu geriye almanız çok daha mantıklı olacaktır. Eğer bunu başraramıyorsanız ve vereceğim şekilde bir değişiklik yapmışsanız tekrar bu şekilde dğeişiklik yapıp düzeltebilirsiniz.

1. C:\Users\Canokan\ içerisinde "Belgeler" klasörünün olduğunu teyit edin, yoksa bir klasör oluşturup bu adı verin.
    2. Başlat Menüsünden Belgeler 'e sağ tıklayıp özellikleri seçin.
    3. Klasör ekle seçeneği ile C:\users\canonkan\belgeler klasörünü buraya ekleyin.
    4. Daha evvel oluşturduğunuz belgelerimm klasörünü klasör sil seçeneği ile ortadan kaldırın.

Geçmiş olsun, kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Öncelikle nasıl ve ne yaptığınızı anlayamadım. Ancak win7 de Xp de olduğu gibi belgelerim klasörünü değiştremezsiniz ya da taşıyamazsınız. Win7 kütüphane sistemi üzerine kurulu olduğu için bu mümkün değil (tabi win7 kurulum Cd sinde değişiklik yapıp gerçekeltirirseniz o başka, bu durumda ise burada değilde microsoft ta işe girmiş olmalısınız diye düşünüyor insan). Ne yapmışsanız aynı şekilde durumu geriye almanız çok daha mantıklı olacaktır. Eğer bunu başraramıyorsanız ve vereceğim şekilde bir değişiklik yapmışsanız tekrar bu şekilde dğeişiklik yapıp düzeltebilirsiniz.

1. C:\Users\Canokan\ içerisinde "Belgeler" klasörünün olduğunu teyit edin, yoksa bir klasör oluşturup bu adı verin.
    2. Başlat Menüsünden Belgeler 'e sağ tıklayıp özellikleri seçin.
    3. Klasör ekle seçeneği ile C:\users\canonkan\belgeler klasörünü buraya ekleyin.
    4. Daha evvel oluşturduğunuz belgelerimm klasörünü klasör sil seçeneği ile ortadan kaldırın.

Geçmiş olsun, kolay gelsin.

yok dediğimi anlamadınız ben c:\users\canokan\belgelere kaydetmesini istemiyorum zaten şuan oraya kaydediyor benim istediğim eski konumuna kaydetmesi Yani direk Kitaplıklar'daki Belgeler'e kaydetmesini istiyorum

• Öyle ise istediğiniz klasörü klasör ekle ile ekleyip aktif edeceksiniz, hepsi bu kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.