Şimdi Ara

Belgelerim Klasörünü D'ye konumlandırmak mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben harddiskimi 2'ye böldüm.Sık sık format attığım için,veri kaybım çok oluyor.Bildiğiniz gibi Belgelerim klasörü Windowsun en temel klasörü.Bütün ofis vs kayıtları bu klasöre yönlendiriliyor.Amacım bu klasörü D'ye atıp,veri kaybına son vermek.Anlayan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

• Tek yapabileceğin şey D sürücüsünde Belgelerim adında bir klasör açmak ve formattan önce silinmesini istemediğin dosyaları bu klasöre atmak.Bunun dışında seninde dediğin gibi Belgelerim Windows un en temel klasörü bu yüzden bu klasör sadece Windows un kurulu olduğu sürücüde durur.Yani aktarma olayını yapamazsın.Sadece en başta anlattığım şeyi yaparak veri kaybını engelleyebilirsin.

• sadece belgelerim klasörünü taşımak istiyorsan bunu yaparsın.bunu yapmak için masaüstündeki belgelerim klasörüne sağ tıklayıp özelliklerden taşı dersin.istediğin yere taşırsın.
  • belgelerim sağ tık, özellikler, ordan c:/..../documents and settings yerinden c: yi d: ye çevir tüm dosyların d de toplanır. belgerime attığın her dosya d ye gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

belgelerim sağ tık, özellikler, ordan c:/..../documents and settings yerinden c: yi d: ye çevir tüm dosyların d de toplanır. belgerime attığın her dosya d ye gider.

Ta windows 2000 den beri böyle yaparım. Daha başakalarının da yolunu değiştirmen mümkün

• s
    quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

quote:

belgelerim sağ tık, özellikler, ordan c:/..../documents and settings yerinden c: yi d: ye çevir tüm dosyların d de toplanır. belgerime attığın her dosya d ye gider.

Ta windows 2000 den beri böyle yaparım. Daha başakalarının da yolunu değiştirmen mümkün

programın tam adını alabilir miyim arkadaşım. çok kullanışlı birşeye benziyor. teşekkürler.

• quote:

s
    quote:

quote:

programın tam adını alabilir miyim arkadaşım. çok kullanışlı birşeye benziyor. teşekkürler.

System mechanic. 4.xx versiyonu yani 2 yıllık
    Bu işi yapan daha küçük programlarda var.
    http://www.magictweak.com/?ref=mgtweak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinci -- 7 Mayıs 2006; 15:58:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

s
    quote:

quote:

System mechanic. 4.xx versiyonu yani 2 yıllık
    Bu işi yapan daha küçük programlarda var.
    http://www.magictweak.com/?ref=mgtweak

sys. mech. in son versiyonu var. önceden onda kullanmıştım, senin programda farklı isim yazınca sorayım dedim. eyvallah sağolasın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.