Şimdi Ara

belgesel çekmek istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir dağ evinde yılda 2-3 ay yaşamayı düşünüyorum ve yaşadığım yeri gösteren bir belgesel çekmeyi düşünüyorum.Bu belgeseli herhangi bir kanala (trt belgesel yol tv vs.) satabilirmiyim?
    Ortalama bir belgesel çıkarsam bana masrafı ne olur ve ne kadara satabilirim? yardımlarınızı bekliyorum

• armindotuenabangnabruma A kullanıcısına yanıt
    Tek başına çekim zor olur.pro bi kaç kamera iyi mikrofon olması lazım.hepsinden önemlisi iyi bi senaryon olması lazım.biz hayvanlara falan sıradan öylesine bakarız adamlar hikaye geliştiriyo.Güzel bi amacı konusu olan bişey çekersen ekipmanlarda sağlamolursa değerlenir tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Tek başına çekim zor olur.pro bi kaç kamera iyi mikrofon olması lazım.hepsinden önemlisi iyi bi senaryon olması lazım.biz hayvanlara falan sıradan öylesine bakarız adamlar hikaye geliştiriyo.Güzel bi amacı konusu olan bişey çekersen ekipmanlarda sağlamolursa değerlenir tabi.

Benim niyetim hayvanları çekmek değil yaşadığım yeri çekerim günlük yaptıklarımı çekerim o yüzden 1 mikrofon ve 1 güzel video kamerayla halledebilirim
    Onu örnek verdim hocam.maksat senaryo.şimdi sen bakın ben burda yaşıyorum dışarda ağaçlar var ısınmak için odun kesicem şimdi bakın falan dersen bu video anca youtube ta tıklanan videolardan olur.sağlam kurgu konu amaç belirliyceksinki tv de iş görsün

• quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Onu örnek verdim hocam.maksat senaryo.şimdi sen bakın ben burda yaşıyorum dışarda ağaçlar var ısınmak için odun kesicem şimdi bakın falan dersen bu video anca youtube ta tıklanan videolardan olur.sağlam kurgu konu amaç belirliyceksinki tv de iş görsün

senaryo sorun değilde belgesel benim yapacağım masrafları karşılarmı kanallara satabilirmiyim ?
    Belgesel çekilmesi en zor işlerden.her gün belgeselde çekilmiyor.sen bunu layıkıyla çekersen her türlü satarsın.kesinlikle değerlenir

• bu belgesel satmanın prosedürü nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakmayın ama daha baştan tavsiyem, çekmeyin. Ciddi olsaydınız hesap ismini böyle saçma bir şey koymazdınız.

• türkiyede hiç hayvan belgeseli çekildiğini duymadım tam bazı hayvanları kamufle edip çekersin eşeği siyah beyaza boya zebra diğerlerinide uydur artık hayvanları fazla ürkütme :D
  • nick imde bir sorun yok bu konuda ciddiyim hayvan belgeseli çekmeyeceğim
  • arkadaş hayvan falan değil 'hayat' olarak bir belgesel çekmek istemiş anladığım kadarıyla. sana tek tavsiyem 'göstermek', 'anlatmak' istediklerini üstünde fazlaca düşünerek en iyisini yapabilmen. kaliteden çok kurgu ve işleyiş tarzı önemli bence böyle bir konuda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.