Şimdi Ara

Belgesel kanalları için tavsiyeniz? Dijitürk, D-Smart vs?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle Discovery ve NatGeo gibi belgesel kanallarını izleyebileceğim bir paket arıyorum. Diğer kanallar önemli değil zaten izlediğim 3-5 kanal Türksatta da hd olarak var. Bir de tv nin CI modülüyle kullanabilsem çok güzel olur. Bir ara FilBox gibi birşey görmüştüm ama olumsuz çok şey duydum. Dijitürk falan da en az 25tl sanırım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

• Teledünya'ya bir bak.
  • dsmart belgeselde
  • Belgesel konusunda en iyi cozum Teledunya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGES38

Özellikle Discovery ve NatGeo gibi belgesel kanallarını izleyebileceğim bir paket arıyorum. Diğer kanallar önemli değil zaten izlediğim 3-5 kanal Türksatta da hd olarak var. Bir de tv nin CI modülüyle kullanabilsem çok güzel olur. Bir ara FilBox gibi birşey görmüştüm ama olumsuz çok şey duydum. Dijitürk falan da en az 25tl sanırım. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Dsmart ucuz bulursan al. Bende özellikle belgesel için almıştım. Nat geolar disovery gayet güzel.
  • Dsmart modulum var aylık 15 liraya mega paket mis gibi kullanıyorum. Belgesel kanalları çok güzel tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teledünya heryerde yok işte o sıkıntı. Çorum'dayım ben burada hiç yok teledünya. Yoksa olsa çok iyiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YouTube ve uydu kanalları için tv
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Dsmart modulum var aylık 15 liraya mega paket mis gibi kullanıyorum. Belgesel kanalları çok güzel tavsiye ederim.

Mega paket ayda 15tl nasıl oluyor hocam? 64tl normalde???
  • Eski abone isen nazlanıyorsun veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • d smart
  • D-Smart'a bakıyorum da okuduğum her satırda yeni bir ücret görüyorum. Bu nedir ya. İlk faturaya resmen 70-80 tl şu bu ücreti alıyorlar. İnternetle beraber alayım diye düşünüyordum. TTNET sözleşmemi iptal edip almayı düşünüyorum. Ama kararsız kaldım :S
  • Digiturk türksat belgesel paketim var geçen sene eylül ayında kampanya ile digiturk abonesi oldum,12 ay 4,99 ödedim şuan 7,99 oldu.

• recebim59 kullanıcısına yanıt
    digitürk eutelsatta daha geniş bir kanal kitlesine sahip ne ararsan eutelstta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf41

digitürk eutelsatta daha geniş bir kanal kitlesine sahip ne ararsan eutelstta...

Ama ben de istediğim heryerde belgesel izliyorum,heryerde turksat çanağı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

Digiturk türksat belgesel paketim var geçen sene eylül ayında kampanya ile digiturk abonesi oldum,12 ay 4,99 ödedim şuan 7,99 oldu.

Ohh maşallah o nasıl bir paketmiş :) Şimdi baktım belgesel paketini süper paketle satıyor ilk ay 15tl sonra 24tl diyor. Sadece belgesel paketini nasıl alabilirim ki o fiyatlara? Yoksa 10-15 liraya razıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MGES38

quote:

Orijinalden alıntı: recebim59

Digiturk türksat belgesel paketim var geçen sene eylül ayında kampanya ile digiturk abonesi oldum,12 ay 4,99 ödedim şuan 7,99 oldu.

Ohh maşallah o nasıl bir paketmiş :) Şimdi baktım belgesel paketini süper paketle satıyor ilk ay 15tl sonra 24tl diyor. Sadece belgesel paketini nasıl alabilirim ki o fiyatlara? Yoksa 10-15 liraya razıyım

Cebime gelen digiturk kampanyası mesajı ile abone olmuştum,tabi pat diye bu fiyata sadece bu paketi müşteriye sunmuyorlar.Altından girip üstünden çıktım da bu paketi buldum.

• bende aylık fatura ödemeden,yılda bir kez toplu para ödeyerek tahaütsüz, sözleşmesiz belgesel kanalları izleyebileceğim bir platform arıyorum.
    ama turksattaki tüm kanallarıda izleyebilmeliyim.

varmı böyle bir yayın?
  • hocam teledunya forumuna goz atarsanız, discovery kanallarında hep tekrar programlara yer veriyorlar. Aynı olay dsmartta da farketmiştim(2 yıl önce). Digiturk ise her ay güncelliyor belgesel içerikleri. Ben çok memnundum. Ama ücreti çok tuzlu geldiği için caydım. ama en dolu dolu olanı digiturk. diğerleri idare eder 3-5 ay sonra baymaya başlıyor.
  • Teledünya' da belgesel kanalları var fakat digiturkte' de belgesel kanalları var işinizi göreceğini düşünüyorum.
  • BEn digitürk kullanıyorum. Ancak bbc earth için tivibu ya geçmeyi düşünüyorum. Tvbu İp tv altyapı imkanınız varsa oldukça fazla belgesel kanalı var. Sinema paketi almak yetiyor. Kampanyalarda sinema paketi HD olarak 20TL.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.