Şimdi Ara

belhanda kadro dışı kalmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu çöp geldiğinden beri yararsız bir performans seyrediyor. Takım umrunda değil , saçma sapan 2 sarı kart görüp sorumsuz bir şekilde kırmızıyı yedi.
    2 sarı kartta çok gereksiz ama adam düşünmüyor orda kendimi yere atarsam sarı kart yerim diye. Belhanda çıktıktan sonra da hiçbir değişiklik olmadı takımda zaten 10 kişi oynuyorduk

• maçı resmen sabote etti bedeli ödetilmeli.
    herif tam bir kazık snejder takası tam bir fiyasko görünüyor.
  • çok kötü oynaması ve en kötü transfer olmasını kenara bırakırsak kırmızı kartta hiç hatası yok.
    penaltı veya değil tartışılır, ama kendini attığı falan yok.
  • Adamın kırmızısı tamamen alakasız, hakem kendi yarattı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon başından belli GS de en çok sırıtan oyuncu vasat üstü oynadığını görmedim
  • Gönderemeyizde bu apaçiyi malum Drogba kadar para alıyor neredeyse.

Ndiaye bunun yerine geçsin Ndiaye yerinede Tolga geçsin.

Tolganın boşalttığı kanada Rodrigues geçsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belhanda press yapıyor yeaa diyen tipler nerde :) şino olsa takım efsane olurdu da bu olunca kestane olduk :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

çok kötü oynaması ve en kötü transfer olmasını kenara bırakırsak kırmızı kartta hiç hatası yok.

geçiniz...
    kendnizi avutmayın herif gol atacağına topu açıp kalecini ayağına basıyor sonrada düşerken yayılıyor bu penaltı beklemektir.
    2 sarı da doğru.
  • Hala şino şino bi susun be kardeşim göbekli adsmı ilah yapıyosunuz bitti o artık.

• haftaya onun yerine oynayacak adam inşallah iyi oynar da bir daha bu çöp 11 başlamaz
  • Selçuk ts maçında oynasın diye kırmızı yemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Hala şino şino bi susun be kardeşim göbekli adsmı ilah yapıyosunuz bitti o artık.

gözden kaçmış.
    blok.
  • Sezon başından beri adam akıllı oynadığı maç yok.
  • Sneijder olsa bu macta gs %100 kazanirdi bu maci. Belhanda bu yasina kadar hep liginin ortalama ustu takimlarinda oynayan fazla fark yaratmayan bir adamdi. Ndiaye de skorer olmayinca sonuc normal. Yerini selcuk'a kaptiracak gibi belhanda.

• Kötü oynadı ama kırmızıda eyyama uğradı suçu yok.

• Kornerler haricinde sahada yoktu. Olsun ama o koşuyor, pres yapıyor, defanstan top çıkarıyor. He bir de birisi gibi göbeği yok, yürümüyor en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 23 Ekim 2017; 0:26:45 >
  • Kesinlikle bir sure kadro disi birakilmali. 2.yari baskiyi kurmusuz pozisyona giriyoruz adam karsi karsiya pozisyonda belki iceri cevirse gol olacak kaleci cikmis isin kolayina kacti ativerdi kendini yere. O dakikadan sonra ibre fenere döndü.

• quote:

çok kötü oynaması ve en kötü transfer olmasını kenara bırakırsak kırmızı kartta hiç hatası yok.

Maalesef dogruydu karar.. belhanda penalti diye itiraz etmese de orada bilerek takiyor ayagini ve hakemi penaltiya tesvik ediyor..

Fenerin aglayacagi bir pozisyon goremiyorum sadece denayerinki tartisilabilir.. ozellikle ilk yari fenere kart vermemek icin cabaladi bizi hic affetmedi.. fernando tertemiz topu kaptigi pozisyonda sari yedi.. fenerliler her top kaptirdiginda faulu caldi..

Bunlari bahane olarak sunmuyorum bu feneri oyle boyle yenmemiz gerekirdi..

Yaptifimiz transferler genel olarak cok faydali ama lato-belhanda-badou taraftari memnun edemiyordu.. badouyu bugun begendim ama lato -belhanda berbatti kirmizi kart olmasa da berbatti.. belhanda kotu patladi elimizde o paralara cok iyi adamlar alinabilirdi ..latoyu izledikce linnesi aroyorum linnes oynadikca da latoyu.. devre arasi asamoah sart oldu

• quote:

Maalesef dogruydu karar.. belhanda penalti diye itiraz etmese de orada bilerek takiyor ayagini ve hakemi penaltiya tesvik ediyor..

Fenerin aglayacagi bir pozisyon goremiyorum sadece denayerinki tartisilabilir.. ozellikle ilk yari fenere kart vermemek icin cabaladi bizi hic affetmedi.. fernando tertemiz topu kaptigi pozisyonda sari yedi.. fenerliler her top kaptirdiginda faulu caldi..

Bunlari bahane olarak sunmuyorum bu feneri oyle boyle yenmemiz gerekirdi..

Yaptifimiz transferler genel olarak cok faydali ama lato-belhanda-badou taraftari memnun edemiyordu.. badouyu bugun begendim ama lato -belhanda berbatti kirmizi kart olmasa da berbatti.. belhanda kotu patladi elimizde o paralara cok iyi adamlar alinabilirdi ..latoyu izledikce linnesi aroyorum linnes oynadikca da latoyu.. devre arasi asamoah sart oldu

• objektif bir yorum yapayım mı beyler bu sizi üzebilir lakin bugün kadroda belhanda değilde selçuk olsaydı maçı rahat alirdiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.