Şimdi Ara

Belhanda'yı benmi beğeniyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jose Mari

quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

quote:

Ilk geldiği günden beri beğenmiyorum ben. Daha önce de takip ediyordum, bence abartilan bir futbolcu. Oynadığı bölge itibari ile takımı yönlendirmesi, taraftarı heycanlandirmasi lazım. Top kaybetmekten bask birşey yapmıyor. Hagi, Alex, Sneijder, Iniesta, James, Coutinho...

10 numara adam bunlar gibi olmalı. Takimi yönlendirmeli, maç kazandırmali, takımın beyni olmalı. Belhandanin yapması gereken etkiyi, Ndiaye yapıyor taraftar üzerinde. Ilerde belki daha faydali olacak bir oyuncu fakat bu maliyetlerle bence kötü transfer Belhanda.

Bu bahsettiğin 10 numara devri bitti artık. Şimdikiler top rakipteyken topun arkasına geçiyor, defansa yardıma gelip rakip kovalıyor. Öyle takımı ben yönlendiririm, takımın beyni benim, bütün duran toplar benim diyen 10 numara kalmadı. Belhanda şimdilik görevini gayet iyi yapıyor ama beklentimiz çok daha fazla tabi. henüz 3. haftadayız biraz daha zaman tanımak lazım

O bahsettiğimiz orta saha Sneijder mesela takıma mac kazandırıyor, kupa kazandırıyor. Les gibi oynadığımız sezon Fenere iki tane attığı gol, Juventusu eledigimiz zaman attığı gol. Belhandanin bonservisi 3 Milyon € aldığı ücret de 1.5 milyon € olsa tamam. Bonservisine 10 Milyon € Yıllık ücreti de 3,350 Milyon € olan adam böyle basit bir futbolcu olamaz. Bu adam bize ne mac ne

de kupa kazandırır. Bu adam asla kapanan bir takımın kilitini açamaz.

Yıllardır hep bir futbolcunun ayağına bakıp durduk, o iyiyse takım iyi. O sakatsa rezil futbol. Böyle olması daha mı iyi? Dediğim gibi Belhanda için şu an erken yorum yapıyoruz, ben de biraz daha ön plana çıkmasını bekliyorum. ama şu an kazandığımız için bir sıkıntı yok. Kaybettiğimiz maçlarda elbet eleştirilecektir.

• Sneijder'in ölüsünü bile kadroya yazacak, takıma geldiği için gözümün açık gitmeyeceğinden emin olan biri olarak Sneijder bu kadroda olmazdı. İlk Sneijder yapardı belki ama son durumda olmazdı. Hızlı, pres, pas oynuyoruz. Sneijder hızlı değil ama bunu pas ile çözebilirdi yani hız ve pas konusunda sorun yok ama takım olarak pres konusunda Sneijder pres yapmaz kolay kolay kendimizi kandırmayalım bu adam topu alır verir alır verir ordan oraya bi pas çıkartır bi topuk pası yapar yaya gider faul alır çat gömer frikikten uzaktan şut çeker ama Belhanda gibi koşmaz, pres yapmaz, 1v1 oynamaz -oynardı önceden ama yaşlandı-. Yaptığı maç sayısı 10'u bulmaz bunları.

Gittiğine ne kadar üzülsem de futbolcu yüzünden takıma küsmek olmaz.

Aslolan Galatasaray'dır.

Unutmayalım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ilk geldiği günden beri beğenmiyorum ben. Daha önce de takip ediyordum, bence abartilan bir futbolcu. Oynadığı bölge itibari ile takımı yönlendirmesi, taraftarı heycanlandirmasi lazım. Top kaybetmekten bask birşey yapmıyor. Hagi, Alex, Sneijder, Iniesta, James, Coutinho...

10 numara adam bunlar gibi olmalı. Takimi yönlendirmeli, maç kazandırmali, takımın beyni olmalı. Belhandanin yapması gereken etkiyi, Ndiaye yapıyor taraftar üzerinde. Ilerde belki daha faydali olacak bir oyuncu fakat bu maliyetlerle bence kötü transfer Belhanda.

Bu bahsettiğin 10 numara devri bitti artık. Şimdikiler top rakipteyken topun arkasına geçiyor, defansa yardıma gelip rakip kovalıyor. Öyle takımı ben yönlendiririm, takımın beyni benim, bütün duran toplar benim diyen 10 numara kalmadı. Belhanda şimdilik görevini gayet iyi yapıyor ama beklentimiz çok daha fazla tabi. henüz 3. haftadayız biraz daha zaman tanımak lazım

O bahsettiğimiz orta saha Sneijder mesela takıma mac kazandırıyor, kupa kazandırıyor. Les gibi oynadığımız sezon Fenere iki tane attığı gol, Juventusu eledigimiz zaman attığı gol. Belhandanin bonservisi 3 Milyon € aldığı ücret de 1.5 milyon € olsa tamam. Bonservisine 10 Milyon € Yıllık ücreti de 3,350 Milyon € olan adam böyle basit bir futbolcu olamaz. Bu adam bize ne mac ne

Yıllardır hep bir futbolcunun ayağına bakıp durduk, o iyiyse takım iyi. O sakatsa rezil futbol. Böyle olması daha mı iyi? Dediğim gibi Belhanda için şu an erken yorum yapıyoruz, ben de biraz daha ön plana çıkmasını bekliyorum. ama şu an kazandığımız için bir sıkıntı yok. Kaybettiğimiz maçlarda elbet eleştirilecektir.

Bundan 6 sene önce Göztepe de oynuyordum. Ilk seçmelere gittiğimde hoca 40 kişiyi 8 gruba böldü. 5 er kişi sahanın etrafını 10'ar tur koştuk. Koşudan sonra 28 kişiyi eledi. Hocam dedim biz koşmaktan başka birşey yapmadık. Adam dedi ben topcuyu kosmasindan anlarım. :) Yani demem o ki bi adam bölgesi itibari ile top ayağına geldiği zaman bi kendini gösteridir. Dersin ki bu adam olacak. Kimse kusura bakmasın ama bu Belhanda'dan hiç birşey olmaz. Insallah ben yanilirim, futboldan gram anlamiyorumdur da beni mahcup eder Belhanda ama gram umidim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• puhahah hala sneıjder çöpünü öven futbol fakirleri var :D
  • Sneijderle benzer tek yanı numarası. Öyle sandığınız gibi klasik bir 10 numara değil Belhanda. Hele tembel hiç değil. Mücadeleci, teknik, defansif olarak iyi, hızlı, duran top ustası, iyi bir pasör. Sutları hariç hiçbir eksiği yok kendisinin. Takıma alısamadı sadece. Belhanda istatistik kasan bir oyuncu değil iyi bir futbol izleten bir oyuncu. N'diaye ve Fernando'da öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafasıolmayandahi -- 26 Ağustos 2017; 14:59:44 >
  • Belhamda fena degil ama

Sniejder olsa bu takimda sov yapardi bence

Onde oynanan oyunda sniejder acayip gol ve goller attirirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 26 Ağustos 2017; 15:9:30 >
  • Dünkü golu kaçırma sebebi tamamen o kadar kişinin arasından ciktim bu topu 90a takayim dusuncesi, o pozisyon baska turlu gelisseydi kalecinin soluna yuvarlardi topu yani kafa MOROCCO STYLE

• Son maçta sahada en çok ikili mücadeleye giren ikinci, bizim takımda ise ndiaye ile birinci oyuncu. 10 numara olarak değerlendirmek büyük hata olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bundan 6 sene önce Göztepe de oynuyordum. Ilk seçmelere gittiğimde hoca 40 kişiyi 8 gruba böldü. 5 er kişi sahanın etrafını 10'ar tur koştuk. Koşudan sonra 28 kişiyi eledi. Hocam dedim biz koşmaktan başka birşey yapmadık. Adam dedi ben topcuyu kosmasindan anlarım. :) Yani demem o ki bi adam bölgesi itibari ile top ayağına geldiği zaman bi kendini gösteridir. Dersin ki bu adam olacak. Kimse kusura bakmasın ama bu Belhanda'dan hiç birşey olmaz. Insallah ben yanilirim, futboldan gram anlamiyorumdur da beni mahcup eder Belhanda ama gram umidim yok.

dediğin doğru, top ayağına gelince formsuz da olsa kalitesini belli eder fakat bazı futbolcular zamanla bambaşka bir hale dönüşebiliyor. Örneğin Gomis hazırlık maçları ve Östersunds maçında etkisizdi. Top ayağına gelince kaleyi bile tutturamıyordu. Tam hayal kırıklığı yaşayacağımızı düşünürken liglerin başlamasıyla kendine geldi. Beşiktaşta Aboubakar da başlarda kötüydü, yine Muslera örneği var. Belhanda da lige iyi başladı sayılır ama çok ön plana çıkamadı. O yüzden ondan da hala umudum var benim. fakat 10. haftaya kadar böyle giderse o zaman çok fazla bir şey beklememek lazım. Bakalım Feghouli dahil olup Asamoah alınabilirse belki farklı bir Belhanda izleriz bekleyip görelim.

• gelmiş yine sneijdercılar ve çolakcılar çok seviyorsanız gidin nice'ı yada deportivoyu izleyin
  • Belhanda iyi güzel de dün çok isteksiz ve mutsuz görünüyordu. Bütün sene böyle olacaksa işimiz yaş. Ayrıca o karşıya karşıya olan pozisyonu 3.lig topçusu bile atardı

• Daha yeni alışan bir takımda anında katkı vermesi beklenemez en erken ilk yarı sonunda çöp mü, iyi mi görürüz.

Verilen bonservis yüzünden beklenti çok büyük.
  • Belhandayi falan boş verinde şu takım tam Sneijder'in üzerine kurulacak bir takımdı. Lige damgasını vururdu sino.

• gs'nin transfer ettiği elemanların içinde en dandiği bu çıktı.

istikrarsızlık abidesi tipik arap zihniyeti canı isterse oynayacak.
  • Sneijder bile 30 35 gol katki vermemisken Belhanda'dan 30-35 golluk katki bekleyenler var. Enteresan hahahha.

• Kornerleri oldukça başarılı. Takım birbirine iyice alıştıktan sonraki performansını da beklemek lazım. Şu anda da kötü değil kesinlikle ama daha fazla sorumluluk alması gerekiyor.

Not: Sneijderspor
  • henüz kapasitesinin % 37'sine ulaşabilmiş durumda. fizik olarak da güçsüz kalıyor.
  • Sneijder olsa takımın şu an oynadığı oyunu oynayamazdık. Belhanda skora katkı konusunda şu an zayıf kalacakmış gibi bir görüntü veriyor, ama takım savunması, pres, bloklar arası bağlantı kurmada fena değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sadece top gelince iş yapan 10 numara değil. Rakibe basıyor , ikili mücadeleye giriyor.( yalandan mücadele değil)

10 haftadan sonra ritmini bulur. Taş gibi 10 numaramız var. Geçen 2 senede ne çektiysek ileri hattının defans yapmamasından çektik.

Adam hem tempolu oynayıp hemde şinodan hücum konusundan daha etkili. Şino gibi ileride bekleyip şut çekmesini veya serbest vuruştan asist yapmasını mı bekliyorsunuz.

• Artık futbol değişti kabul etmek lazım.Bir alex 7.000 mt koşarak harika top oynuyordu.Ama artık 11.000 ler 12.000 ler koşmak zorunda her futbolcu.teknik direktörler de hiç uğraşmıyor artık bakıyorlar adam 8.000 koşuyor adam harika olsa bile ilgilenmiyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.