Şimdi Ara

Belhanda'yı benmi beğeniyorum ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam şuan ne düşünüyorsunuz Belhanda hakkında ? Neredeyse ligin ilk yarısını bitirdik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

evet

ğstad
  • Selçuk'a Casper derdik daha beteri varmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 maç 1 gol 5 asist. maicon bile 4 gol attı bu hala atacak. sneijdere gömenler nerede acaba? belhanda'ya sneijderin forması fazla gelir. 10 numara dediğin skora katkı yapan bir mevkidir. ama arkadaşı bir türlü sahnede göremedik. küçük maçların büyük oyuncusu.
  • Ozana ve tabataya 8 milyon, guizaya 13 milyon diye dalga geciyorduk ya bir tane de bizim oldu boyle

8 milyona belhanda aldik. Ederi tas catlasa 2 milyon.

• Normalde pek uslübum değildir ama bu adam bir boka yaramaz. Ndiaye ile birlikte sağlam kazığa oturttular.

• Ndiaye'nin kötü olduğunu düşünmüyorum fakat Belhanda rezalet. 3-5 asisti var o da onlarında hepsi kornerden. Tam bir çöp.
  • Yürüyen sneijderden sonra yürüyemeyen belhanda iyi geldi mi hocam

Biz aslında taraftar olarak çok ah aldık ki, hakkı yavaş yavaş çıkıyor.
  • Bu adam gelirken de en kotu transfer oldugunu dusunuyordum beni yaniltmadi.Adami izlerken yekta kurtulus goruyorum
  • Gelmeden önce de begenmiyordum. Simdi de begenmiyorum.

Hayati boyunca üst düzey gol katkisi vermemis bir oyuncu.

Bunu sezon basinda söyledigimde kimse ciddiye almiyordu.

Gol atmak istiyorsan, gol atan/attiran oyuncu alacaksin. Bu kadar basit.

Tolga ile, Maicon ile yürümez bu isler. Bu adamlar bir mac is yapar, 5 mac durur.
  • Yorumu okuyunca mesaji yazanin donanimhaberforum polyannasi Mutlak.Sifir in fake hesabi sandim

• belhanda sneijderin yanında anca ayakkabı bağcıklarını taşır,sneijderi para verip gönderip bedavaya,7m euroya belhandayı alıp 3-4 yıllık sözleşme yapmak anca bizm yönetimin vizyonunu gösteriyor
  • Belhanda Ndia ikilisi büyük maçların yükünü kaldıramıyor. Belhanda çok koşuyor basıyor aslında pas oyununada yatkın 8 numara mevkisinde anadolu maçlarında denenebilir. İyi bir ofansif orta saha lazım Gs'ye ben olsam mevcut kadroda Selçuku oynatırdım duruma göre Selçuk Fernando Belhanda veya Ndiayeden birini koyarım.
    Belhanda tam Aykut KOCAMAN Futbolcusu zamanında çok istemişti zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.