Şimdi Ara

Belhandanın sahanın en kötüsü olmadığı bir hafta görecek miyiz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Berlin93

20 Haftada kaleyi bile bulamayan sözede 10 numara ama asistin asisti reyiz. Sorsan süper topçu. Ne günlere kaldık.

Alıntıları Göster
    bild 2 haftadır dortmundun 2m a kagawa yı satacağını yazıyorken o dönem hem belhanda bile gitmeyi kabul etmişken 9m a satmayıp turşusunu kurmayı seçti terim
    forvet morvet hikaye ligin en fazla gol atan takımıyız sorun orta saha 2m bonservis 2m imza parası ile kagawa+cabaye fırsatını elinin tersiyle itti ft, nasıl olsa suçlu belli tff akp sanki bunlar bu yıl geldi

• Yapmayın arkadaşlar ayıb ediyorsunuz Belhanda'ya. Takım savunmasına katkı veriyor , göbeği de yok. Arap düşmanlığı yapmayın

Şu adamı savunanlara cidden inanamıyorum. Hani hayatımızda hiç 10 numara, hiç 8 numara görmesek neyse diyeceğim de, iki forma numarasının da en iyilerini gördük neredeyse.

Forma numarasına göre oyun stili belirlemenin hatalı olduğunu düşünüyorum da, yine de öyle düşünsek , 10 numara ve 8 numara takım savunmasına yardım etsin diye oynatılmaz, gol atsın ve gol attırsın diye oynatılır ve Belhanda bu ikisini de yapamıyor. Bu adam şuan ki hali ve performansıyla değil Galatasaray, Ankaragücü'nde bile oynayamaz.

Fatih hocanın gerçekten bu adamı teklif gelmişken hem de iyi bir rakama, takımda tutup şampiyonlukta katkı vereceğini düşünmesini anlayamıyorum. Benim bildiğim Fatih Terim böyle bal yapmayan arıları sevmez, böyle oyuncularla yola devam etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Üstadım, şimdi asist yaptı diyenler gelir. Sana da hakaret ederler. Futbol bilgine laf atarlar. Hagi,Prekazi gibi isimlere bile ne laflar söylendi, söyleniyor. Bu ustalar bilmiyorlar tabi futbolu.

İstatistiksel bakmayın derler, ama ne hikmetse asist yapınca olağan üstü oynamış gibi algı yapmaya çalışırlar. Boşver hocam. Bugün de güzel bir pas attı Feghouli'ye. Feghouli'de zor bir pozisyonda golü attı. O konuda hakkını yiyemeyiz.

Ama o pas dışında yaptığı bir olumlu hareket varsa en az 3 tane olumsuz hareketi var. Pas atılacak yerde şut atıyor, şut atılacak yerde de pas veriyor bu çocuk. Şutları zaten çok kötü.

Genel olarak böyle oynuyor zaten. 10 kere deniyor. En az 5-6 kere hata yapıyor. Arada 1-2 olumlu iş de yapıyor. Bu maçta da olduğu gibi.

Ekleme: Bazı taraftarlara göre bugün yaptığı asistle 1 puanı kazandırmış gibi gözüksede; bana göre takımı 3 puandan eden oyuncu oldu. Orta alanda yaptığı sayısız top kaybı, pas verilecek yerde şut atıp gollük pozisyonu harcamasıyla. Ve maçın genelinde orta alandaki etkisiz oyunu sebebiyle rakibin orta alanda çok daha etkili olduğunu, üstünlük kurduğunu da unutmamak gerek.

• Yeteneksiz olsa kapasitesi bu kadar olsa yemin ederim elestirmem. Ama abi bu adam oynamiyor. Lakayit. Mac seciyor, formanin agirliginin farkinda degil bildigin sallamiyo Galatasaray’i. Son macta 2-3 kere bacak arasi denedi pas atmasi gereken yerlerde. Adam isabetli sut sayisindan cok kirmizi karti var.

“Cani istedigi” zaman oynadigi maclari gorup savunuyor diger arkadaslarda bundan eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louise Attaque -- 5 Şubat 2019; 19:28:5 >
  • Sene sonu büyük ihtimal satılacak rahat olun. Gidene kadar etinden sütünden faydalanmak lazım. Dua edin iyi oynasın ki satarken zarar etmeyelim
  • Belhanda’sız çok daha kötüsünüz ama sezon sonu net bir skorer 10 numara lazım bu sistem devam edecekse. Diagne’ye nasıl acımadan para basıldıysa yeni 10 numara için de aynısı yapılmalı. Zaten satılabilecek çok oyuncu var parası bulunur her türlü.

• GeorgeTheBest kullanıcısına yanıt
    Maç seçiyor derken Bi ben denk gelemedim o maçlara

• quote:

Orijinalden alıntı: h065

Maç seçiyor derken Bi ben denk gelemedim o maçlara
    aynen bir de böyle bir algı var. arkadaş bu adamın iyi oynadığı 1 tane maç yok ki. hangi maçta "işte belhanda bu, sayesinde kazandık" diyebildi kimse?

lincoln vardı mesela maç seçiyordu adam. oynadığı zaman sahanın en iyisi, canı istemediği zaman yürüyordu sahada
    quaresma da öyleydi mesela. adamın günü oldu mu kanadı otoban yapıyordu, canı istemeyince kırmızı kart falan görüyordu saçma sapan

belhanda istikrarsız falan demesin kimse. belhanda istikrarlı şekilde kötü.

• Kupa maçına bile etki edemiyor hatta içine ediyor herif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 6 Şubat 2019; 22:36:51 >
  • Çığ gibi sürekli büyüyen bir sorun , devre arasında eğer teklif geldiyse kesin satılmalıydı , hocanın çok büyük hatası oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanryco

Belhanda’sız çok daha kötüsünüz ama sezon sonu net bir skorer 10 numara lazım bu sistem devam edecekse. Diagne’ye nasıl acımadan para basıldıysa yeni 10 numara için de aynısı yapılmalı. Zaten satılabilecek çok oyuncu var parası bulunur her türlü.
    Muhtemelen öyle yapacağız hocam ya da Emre orada oynayacak para 8 numaraya gömülecek.
  • Yollayın gitsin çin Japonya Arabistan 5 in üzerine verin gitsin

• Beyler totem bulduk galiba bundan sonra her mactan once bu konuyu uplayacagim

Geldiginden beri ilk defa iyi oynuyor ve kirmizi kart falan da gormedi daha

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Beyler totem bulduk galiba bundan sonra her mactan once bu konuyu uplayacagim

Geldiginden beri ilk defa iyi oynuyor ve kirmizi kart falan da gormedi daha
    Fenerbahçe maçında da böyle ilk yarı çok iyi oynamıştı 2.yari maçı satmıştı. Umarım yine aynısı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

Fenerbahçe maçında da böyle ilk yarı çok iyi oynamıştı 2.yari maçı satmıştı. Umarım yine aynısı olmaz.

Alıntıları Göster
    Dopingli cikti heralde maça

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.