Şimdi Ara

Belhandanın sahanın en kötüsü olmadığı bir hafta görecek miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asist yaptı falan diyecekler gelmesin. 10 numara değilim 8 numarayım diyor adam, savunmadan top çıkaramıyoruz ama beyimiz ortalıkta yok

kafayı kaldırıp bir baksa ilk yarıda linnes en az 3 kere ileri topsuz koşu yapıyor bu kendi ekseni etrafında dönüyor. şaka gibi resmen

bu gözler barış özbekler, mehmet güvenler gördü ama bu kadar vurdumduymaz, bu kadar sorumsuz bir herif görmedim.

• Üstadım, şimdi asist yaptı diyenler gelir. Sana da hakaret ederler. Futbol bilgine laf atarlar. Hagi,Prekazi gibi isimlere bile ne laflar söylendi, söyleniyor. Bu ustalar bilmiyorlar tabi futbolu.

İstatistiksel bakmayın derler, ama ne hikmetse asist yapınca olağan üstü oynamış gibi algı yapmaya çalışırlar. Boşver hocam. Bugün de güzel bir pas attı Feghouli'ye. Feghouli'de zor bir pozisyonda golü attı. O konuda hakkını yiyemeyiz.

Ama o pas dışında yaptığı bir olumlu hareket varsa en az 3 tane olumsuz hareketi var. Pas atılacak yerde şut atıyor, şut atılacak yerde de pas veriyor bu çocuk. Şutları zaten çok kötü.

Genel olarak böyle oynuyor zaten. 10 kere deniyor. En az 5-6 kere hata yapıyor. Arada 1-2 olumlu iş de yapıyor. Bu maçta da olduğu gibi.

Ekleme: Bazı taraftarlara göre bugün yaptığı asistle 1 puanı kazandırmış gibi gözüksede; bana göre takımı 3 puandan eden oyuncu oldu. Orta alanda yaptığı sayısız top kaybı, pas verilecek yerde şut atıp gollük pozisyonu harcamasıyla. Ve maçın genelinde orta alandaki etkisiz oyunu sebebiyle rakibin orta alanda çok daha etkili olduğunu, üstünlük kurduğunu da unutmamak gerek.
    Ben de pek beğenmiyorum. Özellikle deplasmanlarda daha da kötü oluyor.

2 senedir deplasmanlardaki kötü performansımızın arkasında Belhanda olabilir.

Emre Akbaba sakatlanmış olmasa bu ve bunun gibi maçlardan sonra Terim 2-3 maç oynatmaz ama eli kolu bağlı o bölgede oynatabilecegi bir Belhanda var.
  • Normalde her fırsatta Belhanda'yı eleştiririm ama bu maçta Onyekuru'dan ona sıra gelmez. Ben hayatımda bu kadar kalitesiz olmasına rağmen bu kadar bencil bir adam görmedim.Bekten top alıyor çalım deniyor, direk top adamlara geçiyor pozisyon yiyoruz. Hücumdaki bencilliklerini söylemiyorum bile.
  • Üstadım, şimdi asist yaptı diyenler gelir. Sana da hakaret ederler. Futbol bilgine laf atarlar. Hagi,Prekazi gibi isimlere bile ne laflar söylendi, söyleniyor. Bu ustalar bilmiyorlar tabi futbolu.

İstatistiksel bakmayın derler, ama ne hikmetse asist yapınca olağan üstü oynamış gibi algı yapmaya çalışırlar. Boşver hocam. Bugün de güzel bir pas attı Feghouli'ye. Feghouli'de zor bir pozisyonda golü attı. O konuda hakkını yiyemeyiz.

Ama o pas dışında yaptığı bir olumlu hareket varsa en az 3 tane olumsuz hareketi var. Pas atılacak yerde şut atıyor, şut atılacak yerde de pas veriyor bu çocuk. Şutları zaten çok kötü.

Genel olarak böyle oynuyor zaten. 10 kere deniyor. En az 5-6 kere hata yapıyor. Arada 1-2 olumlu iş de yapıyor. Bu maçta da olduğu gibi.

Ekleme: Bazı taraftarlara göre bugün yaptığı asistle 1 puanı kazandırmış gibi gözüksede; bana göre takımı 3 puandan eden oyuncu oldu. Orta alanda yaptığı sayısız top kaybı, pas verilecek yerde şut atıp gollük pozisyonu harcamasıyla. Ve maçın genelinde orta alandaki etkisiz oyunu sebebiyle rakibin orta alanda çok daha etkili olduğunu, üstünlük kurduğunu da unutmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 2 Şubat 2019; 22:13:52 >

• Ben de pek beğenmiyorum. Özellikle deplasmanlarda daha da kötü oluyor.

2 senedir deplasmanlardaki kötü performansımızın arkasında Belhanda olabilir.

Emre Akbaba sakatlanmış olmasa bu ve bunun gibi maçlardan sonra Terim 2-3 maç oynatmaz ama eli kolu bağlı o bölgede oynatabilecegi bir Belhanda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Petyr Baelish

Normalde her fırsatta Belhanda'yı eleştiririm ama bu maçta Onyekuru'dan ona sıra gelmez. Ben hayatımda bu kadar kalitesiz olmasına rağmen bu kadar bencil bir adam görmedim.Bekten top alıyor çalım deniyor, direk top adamlara geçiyor pozisyon yiyoruz. Hücumdaki bencilliklerini söylemiyorum bile.
    sahada herkes kötüydü bugün zaten. marcao dışında iyi oynadı diyebileceğimiz kimse yoktu belki de. fakat bu adamın hiç bir işe yaramamasına ayar oluyorum. pas desen veremez, top desen alamaz, defanstan top çıkar desen çıkaramaz, şut at desen atamaz. birader bu adam ne yapar ya?
  • ya bir kere şu elemanın oynadığı pozisyon gereği, güvenilir bir oyun oynaması lazım. selçuk gençken bunu yapabiliyordu mesela, melo yapabiliyordu, yahu zamanında ayhan bile yapabiliyordu. oyun sıkıştığı zaman hangimiz "ya şimdi belhanda gider topu alır oyunu açar" diyebiliyoruz? feghouli ya da sağ bekten mariano topu almadığı sürece oyun sıkışıyor saçma sapan bir şekilde.

savunmadan çıkamıyoruz adam ortalıkta yok. hücum yapıyoruz adam gene ortalıkta yok. tam boşa cıkıyor top alacak tamam şimdi bir şey yapacak diyorsun herif verebileceği en kötü kararı veriyor. pas verilecekse kendi ekseni etrafında dönüyor, ilerlemesi gerekiyorsa abuk sabuk bir iş yapıp pas veriyor. 20 yaşında gibi oynuyor herif
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

ya bir kere şu elemanın oynadığı pozisyon gereği, güvenilir bir oyun oynaması lazım. selçuk gençken bunu yapabiliyordu mesela, melo yapabiliyordu, yahu zamanında ayhan bile yapabiliyordu. oyun sıkıştığı zaman hangimiz "ya şimdi belhanda gider topu alır oyunu açar" diyebiliyoruz? feghouli ya da sağ bekten mariano topu almadığı sürece oyun sıkışıyor saçma sapan bir şekilde.

savunmadan çıkamıyoruz adam ortalıkta yok. hücum yapıyoruz adam gene ortalıkta yok. tam boşa cıkıyor top alacak tamam şimdi bir şey yapacak diyorsun herif verebileceği en kötü kararı veriyor. pas verilecekse kendi ekseni etrafında dönüyor, ilerlemesi gerekiyorsa abuk sabuk bir iş yapıp pas veriyor. 20 yaşında gibi oynuyor herif
    Soran olursa suçu N'Diaye'ye,Fernando'ya ya da Muslera'ya; hiç olmadı Fatih Terim'e ya da Miroğlu'nun sakallarına atarsınız ! Belhanda olağanüstü oynuyor dersiniz.

Belhandanın sahanın en kötüsü olmadığı bir hafta görecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 2 Şubat 2019; 21:41:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belhanda vasat ötesi abi gs takımında oynuyorsa ekstra özelliklerin OLACAK. bakınız melo Selçuk sneijder ne bileyim Burak bile sayılır Ayhan demişsin tokatlar belhandayı şutlarıyla AMA belhanda ŞUT YOOOOK defans arkası havadan pas YOOK ara pas arada oda geçerse yerden pas atma özürlü oyunu açma YOK yani o kadar vasıfsız o kadar sıradan bir oyuncu ama zordan 11 de oynuyor bana sorsan ndiaye ile belhandayı aynı anda OYNATMAM ikiside benzer oyunu oynuyor ya ndiaye ya belhanda ama kesinlikle forvet arkasına başka adam geçmeli gerekirse fegouli oraya al ama belhanda orda oynamamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin beğenmediğiniz belhanda istatistikleriyle lige damga vuruyor

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    Bu isabetli sayılan şutta, pas verse yüksek ihtimalle golü bulacağımız ve maçı koparacağımız pozisyondu değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 2 Şubat 2019; 22:17:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Bu isabetli sayılan şutta, pas verse yüksek ihtimalle golü bulacağımız ve maçı koparacağımız pozisyondu değil mi ?

geri pastan beter hızla attığı şut

• kardeş bu belhanda dediğin adam ggittiği her takımdan kovulmuş gönderilmiş bir süre sonra bir adam ne bekliyorsunuz fatih hocanın gazıyla ikinci devre az oynadı adam keyfi yeterse oynuyor pas atıyor işte oynarsa kaliteli ama keyfi yeticekte ölme eşşeğim ölme zaten bu adam gol felan atamaz
  • Emre döndüğünde Belhanda nın adı bile geçmeyecek emin olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Emre döndüğünde Belhanda nın adı bile geçmeyecek emin olun
    niye emre çok mu iyi oyuncu ? gs belhandayı kesemez azcık kafası çalışan tek oyuncu çünkü :D malum büyük takımlarda beyin ihtiyacı lazım orta sahada özellikle :D türk futbolcusuda kesemez onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

niye emre çok mu iyi oyuncu ? gs belhandayı kesemez azcık kafası çalışan tek oyuncu çünkü :D malum büyük takımlarda beyin ihtiyacı lazım orta sahada özellikle :D türk futbolcusuda kesemez onu

Alıntıları Göster
    Emre'nin oyun zekası Belhanda kadar olmayabilir ancak çalışkanlığı da tam tersine bir o kadar fazla.

Ha, takım ruhu katkısını da kimse inkar edemez Emre'nin.Döndüğünde görüşürüz.
  • Önümüzdeki yaz inş. iyi fiyata elden çıkartırız şu gereksizi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belhanda 35 maç 3 gol 16 asist maliyet - 9 milyon €
    Dorukhan Toköz 9 maç 3 gol 1 asist - 150 Bin €

150 bin euroluk önliberonun verdiği katkıyı veremeyen umursamaz, vurdumduymaz bir adam. Hiçbir takım sadece asist yapsın diye 9 milyon euro vermez, heleki bizim gibi mali durumu sıkıntılı bir takımın böyle bir lüksü olamaz. Bu herifin kendisinden daha vahim olan durum ise, sadece keyfi istediğinde oynayıp keyfi istemediğinde sahada ruh gibi gezen, ona buna tekme yumruk savuran (Son Alanya maçında da rakibe arkadan yumruk salladı, bunu kimnse konuşmuyor) bir adam olduğunu görmek istemeyen GS nin başarısını hazmedemeyen birçok yazar ve taraftar bolluğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

sizin beğenmediğiniz belhanda istatistikleriyle lige damga vuruyor

20 Haftada kaleyi bile bulamayan sözede 10 numara ama asistin asisti reyiz. Sorsan süper topçu. Ne günlere kaldık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.