|
Bildirim
|
Üstadım, şimdi asist yaptı diyenler gelir. Sana da hakaret ederler. Futbol bilgine laf atarlar. Hagi,Prekazi gibi isimlere bile ne laflar söylendi, söyleniyor. Bu ustalar bilmiyorlar tabi futbolu.
İstatistiksel bakmayın derler, ama ne hikmetse asist yapınca olağan üstü oynamış gibi algı yapmaya çalışırlar. Boşver hocam. Bugün de güzel bir pas attı Feghouli'ye. Feghouli'de zor bir pozisyonda golü attı. O konuda hakkını yiyemeyiz. Ama o pas dışında yaptığı bir olumlu hareket varsa en az 3 tane olumsuz hareketi var. Pas atılacak yerde şut atıyor, şut atılacak yerde de pas veriyor bu çocuk. Şutları zaten çok kötü. Genel olarak böyle oynuyor zaten. 10 kere deniyor. En az 5-6 kere hata yapıyor. Arada 1-2 olumlu iş de yapıyor. Bu maçta da olduğu gibi. Ekleme: Bazı taraftarlara göre bugün yaptığı asistle 1 puanı kazandırmış gibi gözüksede; bana göre takımı 3 puandan eden oyuncu oldu. Orta alanda yaptığı sayısız top kaybı, pas verilecek yerde şut atıp gollük pozisyonu harcamasıyla. Ve maçın genelinde orta alandaki etkisiz oyunu sebebiyle rakibin orta alanda çok daha etkili olduğunu, üstünlük kurduğunu da unutmamak gerek. |
Ben de pek beğenmiyorum. Özellikle deplasmanlarda daha da kötü oluyor.
2 senedir deplasmanlardaki kötü performansımızın arkasında Belhanda olabilir. Emre Akbaba sakatlanmış olmasa bu ve bunun gibi maçlardan sonra Terim 2-3 maç oynatmaz ama eli kolu bağlı o bölgede oynatabilecegi bir Belhanda var. |
sizin beğenmediğiniz belhanda istatistikleriyle lige damga vuruyor
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 2 Şubat 2019; 22:13:52 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 2 Şubat 2019; 22:17:54 > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|