Şimdi Ara

Belimde Çıkan Çizgiler ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
36.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Belimde Çıkan Çizgiler ?

Arkadaşlar belimde yani kasık taraflarında bu kırmızı ve morumsu çizgiler var. Doktora görünmeden önce burda bir paylaşayım dedim. İnternette aradım fakat bulamadım. Arkadaşlarım fazla protein tüketiminden diyor. Bazılarıda kanser belirtisi falan diyor. Ciddi birşey olduğunu sanmıyorum. Yaklaşık 1 seneden beri var bunlar. Yaşımda 17. Bilen biri yardımcı olabilirmi bu çizgiler nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crag Drag -- 15 Haziran 2013; 23:22:11 >

• çatlak onlar stria diye geçer.tam gelişim dönemindesin boy uzamasıyla kilo alamıyla alakalı artık onlar geçmez kolay kolay sadece rengi açılır teninin rengini alır.doktora görün yine de için rahatlasın.şu fotoları simage yapıver.
  • çok hızlı kilo aldıysan olabiliyo, hava değişiminden olabiliyo, ya da tahta sandalyede uyuyakalmış da olabilirsin, 1 gün bekle geçmezse bi doktora göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bevren

çok hızlı kilo aldıysan olabiliyo, hava değişiminden olabiliyo, ya da tahta sandalyede uyuyakalmış da olabilirsin, 1 gün bekle geçmezse bi doktora göster

Hocam 1 gün değil 1 seneden beri var. Yakın zamanda da doktora göstereceğim
  • Benzettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 15 Haziran 2013; 23:27:30 >
  • Doktorluk pek birşeyi yok onlar çatlak. Hızlı kilo almalarda falan olur. Hızlı boyun uzamış da olabilir. Çözümü nemlendirici kremle her gün hafif çimdikleyerek çekip masaj yapacaksın deriye. Body yaparken benim biceps göğüs kısmında da olmuştu. O kırmızı çizgiler solacak beyaz izi kalacak daha fazla olmasını engelleyebilirsin en fazla.
  • Çatlağı biliyorum ben, çatlağa benzetemedim...
    morluklar lösemi belirtisi... de lösemi olsan vücudun da da kendini göstermeye başlasa bir yılda ölürdün zaten.. :))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda çıkan yeşil çizgi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde yan taralarımda var vücudumun tam sağ yerinde var solda da vardı ama denize girince geçmişti,kilolu olunca oluyor böyle çatlaklar ve 1 senedir var bendede hiçbir zararı yok yazın plajda utanarak gezmek hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ares.

Benimde yan taralarımda var vücudumun tam sağ yerinde var solda da vardı ama denize girince geçmişti,kilolu olunca oluyor böyle çatlaklar ve 1 senedir var bendede hiçbir zararı yok yazın plajda utanarak gezmek hariç

Aynen yara gibi duruyor
  • Çatlak dostum onlar kilodan dolayı bende sürüsüyle var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respecter

Arkadaşlar belimde yani kasık taraflarında bu kırmızı ve morumsu çizgiler var. Doktora görünmeden önce burda bir paylaşayım dedim. İnternette aradım fakat bulamadım. Arkadaşlarım fazla protein tüketiminden diyor. Bazılarıda kanser belirtisi falan diyor. Ciddi birşey olduğunu sanmıyorum. Yaklaşık 1 seneden beri var bunlar. Yaşımda 17. Bilen biri yardımcı olabilirmi bu çizgiler nedir ?

Hızlı kilo alıp vermek, hızlı boy artışı veya fazla ağırlık altına girmekten kaynaklı sebeplerden biri olması muhtemel daha yaşın ufak ve ergenlik dönemlerinde oldugu için olması normal. O çatlaklar tamamen geçmez yalnız renginin, belirginliğini azaltabilirsin ilaçla
  • Bende 4 senedir var. Sag ve sol omuzumun altlarinda simetrik olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı kilo alındığında bu çizgiler oluşur, korkulacak bir şey yok. Ama ben doktor değilim tabii istersen bir doktora görün.
  • eylemcilere gönder polis yaptı desinler
  • Kullandığın bir ilaç var mı steroid içeren?
  • kilodan,welcome

• aynısı bende var alakasız yerlerde çıkıyor birde bugün farkettim dizin altında çıkmıl aga ne bu? :(
  • Kilodan dolayı cildin gerildiği için oluyor. Çatlakların olduğu bölgeye nemlendirici krem ve madecassol gibi cilt yenileyici krem sür düzenli olarak. En ufak hasarla atlatırsın yoksa kırmızılık bittiğinde kalın kalın çatlakların olur.
  • Çatlak gibi duruyorlar lakin fazla kalın , kırmızı ve çukur geldiler bana.Kırmızı iken çatlaklar bir nebze olsun azaltılabiliyor diye biliyorum.Bence hemen diyete başla ve bir doktora git.Çatlakların yok olmayacak beyazlayacaklar ve öyle kalacaklar fakat küçültebilirsin.Bu yüzden dediğim gibi doktora git vakit kaybetme.
  • Bendede var. Zararlı degil dimi bunlar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.