Şimdi Ara

Belirsiz cam çatlaması :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün akşam arabayı biraz kullandım garaja bıraktığımda ön camda hiç bir şey yoktu taş yada başka bir cisim çarpmadığına eminim, sabah babam alışverişe gitmek için arabayı almış bende arabayı babamdan aldığımda camda çatlak olduğunu fark ettim ortalama 50 cm kadar. Babamda bişey çarpmadığına emin neyse olan oldu artık, maddi durumlar biraz düzelene kadar arabayı kasko yaptırmadım, servisi falan aramadım ama internette orjinal camın fiyatı 600 lira kadar olduğunu gördüm ne kadar doğru bilemiyorum. Şimdi tecrübeli arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

1- Arabaya kasko yaptırsam, camı orjinali ile değiştirebilir miyim?
    2- Hadi camı orjinali ile değiştirdim, yarın öbür gün satarken TRAMER kayıtlarında hasar kaydı olarak gözükür mü ?
    3-Bunların hiç biri mümkün değilse ne yapmalıyım?

Böyle bir şey ile ilkez karşılaşıyorum durup dururken bu cam nasıl çatlar üstelik vuruk izi bile yok, araç 2010 corsa 111. yıl.

Tecrübeli arkadaşlar yardımlarını esirgemezse sevinirim.

Saygılar.
     Belirsiz cam çatlaması :(

Not: Çatlak yürüyor, işaret koymuştum yaklaşık 30mm geçmiş işaret koyduğum yeri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWin -- 29 Nisan 2013; 0:37:32 >

• ankarada iseniz
    http://catlakcamtamiri.com/
    iz kalır ama
    çatlak büyümez
    kaskodan cam yılda 1 kez ücretsiz değişimi yapılabilir
    hasar kaydı falan işlemez
    kaskodan değiştirin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

ankarada iseniz
    iz kalır ama
    çatlak büyümez

Hocam kasko şuan yok ama yaptırcam. Kasko yaptırdıktan sonra 1 hafta içinde gidip yetkili servisine orjinali ile değiştirebilir miyim? yan sanayi olsun istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M E C A Z

quote:

ankarada iseniz
    iz kalır ama
    çatlak büyümez

Hocam kasko şuan yok ama yaptırcam. Kasko yaptırdıktan sonra 1 hafta içinde gidip yetkili servisine orjinali ile değiştirebilir miyim? yan sanayi olsun istemiyorum.

kasko yapılırken kontrol ediliyor araç eskiden böyle idi
    birde bu değişen kasko sistemimnde son durum nedir bilemem ama
    eğer kontrol ederlerse
    - zaten cam değişimi ücretsiz falan dersiniz
    yada arabayı uzaktan gösterin aha iste kardeş araba orada
    dersiniz

• Öncelikle çatlağın daha fazla büyümemesi için çizdirmelisiniz. Kasko yaptırdıktan sonra 1-2 hafta daha böyle idare edip değiştirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken husus, bazı şirketlerin anlaşmalı olduğu firmalar yan sanayi kullanmaktadır. Orjinal ürünle çalışan sigorta şirketine yaptırırsanız sorun olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M E C A Z

quote:

ankarada iseniz
    iz kalır ama
    çatlak büyümez

kasko yapılırken kontrol ediliyor araç eskiden böyle idi
    birde bu değişen kasko sistemimnde son durum nedir bilemem ama
    eğer kontrol ederlerse
    - zaten cam değişimi ücretsiz falan dersiniz
    yada arabayı uzaktan gösterin aha iste kardeş araba orada
    dersiniz

İlgi ve alakan için teşekkür ederim.

• Bir otobüste görmüştüm, ön camda kenarlara yakın geçecek kadar büyük çember şeklinde çatlak vardı.

Böyle alt tarafa yakın çatlaklar gövdenin burulmasından oluyor. Çatlağın ilk başlangıcı aylar önce de olabilir. Belki derin bir çukurdan geçildi veya altı vurulduysa o zaman başlamış olabilir.

Opel'in geri çağırmalarını bir inceleyin. Sanıyorum bir aralar Ford'da da böyle bir sorun vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Site üzerinden kasko fiyatı alıp poliçe yollayan acenteci arkadaşlar vardı.
    Trafik sigortası için yapıyorlardı ama kasko da yapıyorlar mı hatırlamıyorum.

İnternetten yaptırın gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Öncelikle çatlağın daha fazla büyümemesi için çizdirmelisiniz. Kasko yaptırdıktan sonra 1-2 hafta daha böyle idare edip değiştirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken husus, bazı şirketlerin anlaşmalı olduğu firmalar yan sanayi kullanmaktadır. Orjinal ürünle çalışan sigorta şirketine yaptırırsanız sorun olmaz.

Teşekkürler. Bir yanlışlık olmaması için o şirketleri biliyorsanız PM olarak atabilir misiniz. Şimdi herkes müşteri yakalamanın peşinde adam kaskoyu benden yapsın diye çevirmediği dolap yok. Adam bana der biz orjinal ürünler ile çalışıyoruz, servise gittiğimde bir sıkıntı olsun istemiyorum. Çok ama çok teşekkür ederim.
  • Forumda reklamı da bulunan, Maltepe Sigorta nickli bireye mesaj atıp durumunuzu sorabilirsiniz.

Profil linki:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=1125933
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.