Şimdi Ara

Belirtilen Etki Alanı Yok veya Bağlantı Kurulamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    xp yüklü bir bilgisayarda hiçbir şifre olmamasına rağmen açılışta şifre istiyor. (Açılışta Guest Kullanıcısı da görünüyor). Administrator oturumuyla açmaya çalışıyorum ama onda da şifre istiyor ki yok. Şifre Bölümüne de ne girersem gireyim

"Belirtilen Etki Alanı Yok veya Bağlantı Kurulamadı"

hatası veriyor.

Ben Bir Domain Üzerinden oturum açmaya çalışmıyorum ki.

• güvenli modda denedin mi?
  • malesef denedim...
  • başlangıçta login ekranında oturum açma yeri kısmını "bu bilgisayar" yaparak denermisin.
  • eğer öyle bir seçenek çıksaydı sorun kalmazdı da malesef yok.

daha önceden lab. sorumlusu olarak görev yapmıştım. Domain bağlantıları falan iyi biliyordum. Ama Şu an bulunduğum okulda öyle birşey yok ve nedense ilk defa burda görüyorum.
  • Aynı sorun bizde de var. Yeni XP kurulumu yaptık ve başlangıç ekranında kullanıcı parolası istiyor. Herhangi bir şifre girmedik kurulumda. Tekrar format mı gerek acaba. Bir yolu yok mu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: edumlupinar

Aynı sorun bizde de var. Yeni XP kurulumu yaptık ve başlangıç ekranında kullanıcı parolası istiyor. Herhangi bir şifre girmedik kurulumda. Tekrar format mı gerek acaba. Bir yolu yok mu??

Başlat -Çalıştır -control userpasswords2 -yaz tamam de.
    "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir"in yanındaki işareti kaldırın. "Uygula"ya basın ve gelen pencerede "Kullanıcı Adı" bölümüne kullandığınız hesabın adını yazın. Varsa şifresini de yazın ama zaten bundan sonra şifre sormadan doğrudan oturumu açacağı için şifre kullanmak anlamsız olur. Adı yazdıktan sonra "Tamam" deyin. Sonra tekrar "Tamam"a basın. İstediğiniz hesap otomatik olarak açılacaktır

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: edumlupinar

Aynı sorun bizde de var. Yeni XP kurulumu yaptık ve başlangıç ekranında kullanıcı parolası istiyor. Herhangi bir şifre girmedik kurulumda. Tekrar format mı gerek acaba. Bir yolu yok mu??

Başlat -Çalıştır -control userpasswords2 -yaz tamam de.
    "Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir"in yanındaki işareti kaldırın. "Uygula"ya basın ve gelen pencerede "Kullanıcı Adı" bölümüne kullandığınız hesabın adını yazın. Varsa şifresini de yazın ama zaten bundan sonra şifre sormadan doğrudan oturumu açacağı için şifre kullanmak anlamsız olur. Adı yazdıktan sonra "Tamam" deyin. Sonra tekrar "Tamam"a basın. İstediğiniz hesap otomatik olarak açılacaktır

Hocam, arkadaş sisteme giremiyor ki bunları yapabilsin.

İşletim sistemini yeniden yüklemeniz gerek diye düşünüyorum , hem konuyu açan arkadaş hem de edumlupinar.

• windows'u yeniden kurduk. sorun tekrar etmedi. cevaplar için teşekkürler...
  • arkadaşım virüs yemişsin live cd ile tarama yapmalısın benim de başıma geldi xp kabuk dosya mı ne varmış onu etkiliyormuş bu nalet virüs dediğim gibi live cd ile tarama yapmalısın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.