Şimdi Ara

Belirtilmemiş bir hata oluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://t1311.hizliresim.com/1h/2/u52z9.bmp arkadaşlar kafayı yemek üzereyim bi türlü geçmiyor güncelleme geldi ilk tefa bu hatayı aldım kesin çözümü varmıdır ? varsa nedir . şimdiden teşekkürler

Belirtilmemiş bir hata oluştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baydestiny -- 2 Kasım 2013; 11:37:34 >

• Resim sadece indiriliyor normal olarak koyarmısın ?
  • Link i pmden attım göz atmanı öneririm
  • linktekini denedim ama yine olmadı 2. sefer denicem
  • Arkadaşlar yardımcı olabilcek biri yok mu ?
  • kardeş yukarıdan kurulumu onar yine olmazsa lolu tamaiyle kaldır yeniden kur pc bağlantılarını kontrol et güvenlik duvarı özellklerinden lol bağlantılarına izin ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

kardeş yukarıdan kurulumu onar yine olmazsa lolu tamaiyle kaldır yeniden kur pc bağlantılarını kontrol et güvenlik duvarı özellklerinden lol bağlantılarına izin ver.

yukarıdakileri yaptım,güvenlik duvarını kapattım yinede olmuyor kafayı yicem lütfen yardım edin ya
  • koca forumda benle aynı sorunu yaşayan yada kesin çözümünü bilen yokmu ?
  • Tamir ediceksin olay çözülücek orada tamir et var.
  • baydestiny kullanıcısına yanıt
    kardeş bende de aynısı olduğu 3.13 yamasından sonra update yüklenmedi ve aynı hatayı verdi bi türlü düzelmiyo
  • oyunu 3 kere silip kurdum 2 kerede tamir ettim nafile....
  • oyunun kurulu olduğu dosyadan, lol.lancher adminden çalıştır
    harddiskte yeterli alan var mı onu falan kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmuyor bıktım bu oyuna o kadar değer verdim ve şimdi saçma bi hata yüzünden giremiyorum kafede gireyim dedim ufacık çocuklar "kanka pentamı" sal diye bağrıyor
  •  Belirtilmemiş bir hata oluştu
    son hali
  • özele gel indir bir tane uzaktan bağlantı programı
  • aynısı pbeye patch atarken olmuştu. onar filan işe yaramamıştı. lolü sil/kaldır. tekrar yüklerken farklı bir klasöre yükle aynı yere yüklersen sıkıntı çıkabilir.
    ben eski pbe'yi silmeden 2. bir dosya oluşturup oraya yüklemiştim. yeni yüklediğimden oyuna girebildim. hata vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpistar -- 6 Kasım 2013; 18:51:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.