Şimdi Ara

belki inanmıycaksınız ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler az önce oyuna girdim. inn hostesin oraya gittim. adamın teki rouge half plateyi (biri +1 biri goblin üstlük) 999,999,999 dan koymuş pazara. hasan_amca mıdır ihsan_amca mıdır öle nicki olan bi mage bu itemleri aldı. bunu sizlerle paylaşmak istedim. böle elemanlar niye bizi bulmazki??

• olabilir mümkündür
  • BELKİ DAGGER DEFANSLI BİSHİDİR BELKİ YANLIŞ GÖRMÜŞÜNDÜR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 24 Mart 2006; 19:43:19 >
  • kesin adamın arkadaşııdır koy tezgaha alıcam demiştir veya bu özel bi alışveriştir adam +8 mirage fln satmıştır parayı taksit taksit alıyodur genelede öle oluyo çünkü
  • herşey oablir knıght ta
  • Ya merchant bug mudur nedir öle bişi varmış bizim arkadaşında güzel bi bowu varmış biri demiş 999999999 dan koy alıcam koymuş adam bedavadan çekmiş aynı arkadaşın öle bi de mirage gitti bedavadan nasıl yapıyolar anlamadık dikkatli olun!
  • olympiada da olmuştu adam dupe yapmış yapmış bürsürü parası olmuş sonra pazardaki pahalı şeyleri almış
  • kesinlikle arkadaşıdır.
  • Oyuna girlimioki itemi çeksin 999,999,999 a alla alla yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Kazedemo#

inanmıyorum en basitinden oyuna girilmiyo

+999999999999999999999999999
  • Oyuna girilmiyo diyen arkadaşlar Topic 2 gün öncenin .. Bilmeden ve dikkat etmeden sallamayın Lütfen..
  • hönk
  • ya arkadaş internet cafeden 5 milyon karşılığında 100m oyun parası almıştı öle bişi olabilir tradeden değilde merchanttan öle uyduruk item koyuyo o adamda alıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.