Şimdi Ara

Belkin Boost 3 in 1 Kablosuz Şarj Aleti 709 TL Amazon Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika fiyatı 139 dolardı ilk çıktığında. Ben kendime bakarken görünce aldım hemen, ihtiyacı olana çok iyi fiyat.

Ben alırken son 5 ürün diyordu. Valla sağda solda Çin malı 3’ü 1 arada olanlara 650 lira bile isterlerken çok iyi. Hatta onlarda güç adaptörü de çıkmıyor.

amazon
    Belkin Boost↑Charge™ 3'Ü 1 Arada Apple Ürünleriniz Için Kablosuz Şarj Cihazı , Beyaz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B086R6R2PN/ref=cm_sw_em_r_mt_dp_doC-FbWW6YKBP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 9 Ocak 2021; 17:56:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Link bozuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadillakkk kullanıcısına yanıt
    Şimdi düzelttim.

• Bizim 1500 liralik Xiaomiler için uygun olmadığını görüp çikiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Bizim 1500 liralik Xiaomiler için uygun olmadığını görüp çikiyorum
    Doğrudur, fakat üç cihaza da sahip olan biri için büyük rahatlık ve yayıntının önüne geçiyor. Apple Amerika’da bile 139$ olduğunu düşünürsek çok makul burası için, ondan konusunu açtım.

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, umarim birilerinin ihtiyacini karsilar
  • Teorik olarak aradığım ürün olsa da hala çok yavaş kalıyor. Başucuna tüm cihazlarını koyup uyumak ve sabah şarj olmuş şekilde bulmak isteyenler için ideal ürün. Fakat gün içinde hemen şarj edeyim de işime devam edeyim diyenler için kesinlikle yavaş bir şarj sunuyor. Çok daha ucuza hızlı şarj adaptörü satın almak daha doğru bir seçim olabilir. 700 TL az sayılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • apple artık 15w kablosuz şarj desteğini vermeye başladığı için 7,5w lar çöp olacak. İlerde 50 doların altına düşer bu eski ürünlerin fiyatı

• 7.5W mı? yok daha neler. 20W sandım ödeme ekranında durup kontrol ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi cihazlar var bu ürümü almanızı önermem. Sırf apple ile anlaşmalı olduğu çin malı bir ürün olduğu gerçeğini değiştirmez. 700 tl lik konfor sağlamaz bu ürün. Çinden 150 liraya alacaklarınız aynı işi görecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 9 Ocak 2021; 20:36:58 >
  • 20w ikilisi 299 tl amazonda :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Ventriküler Fibrilasyon

Teorik olarak aradığım ürün olsa da hala çok yavaş kalıyor. Başucuna tüm cihazlarını koyup uyumak ve sabah şarj olmuş şekilde bulmak isteyenler için ideal ürün. Fakat gün içinde hemen şarj edeyim de işime devam edeyim diyenler için kesinlikle yavaş bir şarj sunuyor. Çok daha ucuza hızlı şarj adaptörü satın almak daha doğru bir seçim olabilir. 700 TL az sayılmaz.

Tam benim kullanım şeklime uyuyor bu tarz cihazlar. Dediğiniz gibi geceden şarja koyup sabah alıyoruz tüm gün yetiyor.
    Evde bir tane düz kablosuz şarj aleti var ama hanımla ikimize yetmiyor. Onda kulaklık bende de saat olunca komidinin üzeri karmakarışık bir kablo yığınına dönüştü şimdi bununla işi çözeriz. Arkadaşlar 7.5w olduğuna takılmışlar ama benim gibi gece koyup sabah alanlar için farketmez. Ayrıca ben hep yavaş şarjdan yanayım. Bir süre hızlı şarj kullanmıştım. Telefonun pil sağlığı en çok o dönemde azalmıştı.
    AliExpress’te böyle 3’lü standlar var, 20 küsür dolara falan bulunuyor sanırım ama binlerce lira verdiğimiz cihazları da belli bir standardı olmayan aletlerle şarj etmek istemem.

Alacağınız kablosuz şarj aletinin şurada Qi kaydı olup olmadığını kontrol edin;

Ali’de hepsinin başlığına Qi yazıyorlar ama sitede bakıyorum hiç kayıtları yok. Baseus’ın bazılarının da kaydı yok.

Belkin de kötü marka değil aslında üstteki arkadaş neden Çin malı diye kötüledi anlamadım. Amerikan markası ama üst kuruluşu Foxconn diye herhalde. Foxconn da sezonluk işçilerle toplam 1.5 milyon çalışanı olan dünyanın en büyük elektronik imalatçısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 9 Ocak 2021; 21:50:27 >

• Fiyat olarak dolar bazında da saçma bi ürün

iphone 11 ve apple watch 6 kullanıyorum hepsi de güncel sayılır ama kablosuz şarj teknolojisi tam oturmamış

ALMAK İSTEYENLERE UYARIDIR

gereksiz ısınıyor

kablolu çok daha serin çalışyıor .. aklınızda bulunsun yazın kullanmak gerçekten işkence

kışın arada kullanıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.