Şimdi Ara

belkin roputer ve download sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar su anda bulundugum evde toplam 3 bilgisayar var ve belkin model bir router kullaniyoruz. sorun kisaca su diger arkadaslar iyi kotu interneti kullanablirlerken ben internetten dosya download edemiyorum. 600- 800 kb ( bazen 1 mb) kadar geliyor ve ondan sonra donuyor oylece kaliyor hic ilerlemiyor. Ayni sey youtube da birsey izlerken de oluyor 20 - 30 sn gosteriyor ondan sonra donuyor ayrica farkettim ki her 2-3 dk da bir router kendi kendini internete yeniden bagliyor. Sorun windowstan falan kaynaklanmiyor cunku etraftaki diger routerlara baglanidigimda internet takir takir isliyor. Deli olmak uzereyim yardimci olbilecek bir olursa cok sevinirim kolay gelsin, tesekkurler...

• Ev kullanıcısısın galiba kullandıgın alet router degil hubdur bence.Download sırasında kesilio deöişsin normal interenet kesilmio sadece downloadın mı kesilio eger öyleyse bana sanki sorunun softwaredan kaynaklanıo gibime geldi.
  • oncelikle kullandigimiz aletin kuvvetle muhtemel router oldugunu dusunuyorum, alete kablo araciligyla degil kablosuz olarak baglaniyoruz :) Ayrica sorun kesinlikle software ya da windowstan kaynaklanmiyor cunku civardaki baska router lara baglandigim zaman download ve youtube hic sorunsuz calisiyor (peki o zaman neden diger routerlara baglanmiyorsun diyebilirsiniz. Cunku baskasinin routerina baglanmak icin odamdan cikip asagiya mutfaga gitmem gerekiyor ayrica internet hizi normalde bizimkisi kadar yuksek olmuyor mesafeden dolayi ayrica baskaisinin routerina baglanmak ne derece guvenilir onu da bilmiyorum.) Her neyse ayrica fark ettim ki router her 2-3 dakikada bir kendini internetten kesip tekrar baglaniyor. Ayrica problemi "repair" secenegi ile tamir etmek istedigim zaman bana IP adresinin yenilenemedigini soyluyor. Internet uzerinden router ayarlarini yapmaya calisiyorum ama simdiye kadar bir basari saglayamadim. Belkin'in teknik destek servisine de e-mail attim bakalim 72 saat sure istediler cevap vermek icin merak ediyorum ne diyecekler..neyse yine de tesekkurler yorum icin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.