6gb ram var bilgisayarımda. Win8'deyken böyle bir hata yoktu. Win8.1'e yükselttikten sonra bilgisayarımı; bellek azaldı hatasını almaya başladım. Virüs programlarıyla tarattım. ASC ile sürekli bakım yapıyorum. Ccleaner ile de yaptım. Sanal belleği yükseltsem de sorunumun düzeleceğini sanmıyorum. Ram 6gb hiçbir işlem yapmazken bile %27'lerde ram tüketimi oluyor (bunun normal olduğunu söylüyorlar). Oyun oynarken sürekli bellek azaldı hatası veriyor. Sistem geri yüklemeden Win8'e dönme ihtimalim de yok. Bildiğiniz kesin çözüm var mı?
Zafer.Okum
kullanıcısına yanıt
Bildiğim kesin çözüm:pcnize format atın.win8.1 güncelleme işi hikaye sistem ağırlaşıyor. win8.1 formatını bulup sıfırdan format atın.6 GB ram'ın dolma şansı yok. Tahminim çok büyük ihtimal pcnizde virüs var.
er36po
kullanıcısına yanıt
Win. Defender ile taramıştım. Şimdi Avg'yi indirdim tarıyorum umarım virüstür; çünkü format atmak son çözüm yolum olur. Teşekkür ederim ilginiz için.
Zafer.Okum
kullanıcısına yanıt
dostum o virüsleri silme şansın sıfır. ayrıca virüsleri silmek AVG'ın haddi değildir,kendisi virüs zaten. Tek çözüm format.
er36po
kullanıcısına yanıt
Sonuçta güncellemeyle bedava gelmişti. İnternetten tekrar Win8.1'i orjinal indirme şansım yok demi İlla cd gerekiyor
Zafer.Okum
kullanıcısına yanıt
sizdeki win8 orjinalmi?(anahtarı varmı)
er36po
kullanıcısına yanıt
orjinal ama ürün anahtarım ne bilmiyorum. Açıkçası hiç işim olmadı
AİDA64 adlı programı kurup sisteme girdiğinizde windows anahtarı közükecektir.
Zafer.Okum
kullanıcısına yanıt
o anahtarı bulmadan format atmayın. yanlız format sırasında orjinal anahtarı kabul etmez.format dosyasını indireceğiniz yerde sahte serial var onunla windows'u kurduktan sonra,bilgisayarımda yeni bir anahtarla etkinleştir diyecek,o zaman kendi orjinal anahtarınızı girersiniz.
er36po
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim. Dediklerinizi denicem. Ondan önce son bi sorum var, sistem geri yükleme de belirli tarihler var ama büyük ihtimal Win8'den sonraki tarihler hepsi; Win8 kullandığım bi tarihi kendim ayarlayamam demi?
Zafer.Okum
kullanıcısına yanıt
hayır tarihi siz belirleyemezsiniz,(sistem otomatik yedekleme yaptı ise) terihi ancak şu şekil belirlersiniz,örneğin pcniz şuanda çokhızlı ve sağlıklı,siz bu günün tarihi ile yedeklerseniz istediğiniz zaman bu tarihe dönderebilirsiniz. size tavsiyem başınızı fazla ağırtmadan em temizi format atın.
er36po
kullanıcısına yanıt
Tekrardan teşekkürler dostum ilgilendiğin için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme