Bildirim
Bellek Kart Nasıldır
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sandisk 1 gb ereyonda 48 lira olacaktı!!!...piyasada çok sahte var...bence bu riske girilmez en iyisi orjinal!!! -
Yan sanayi ürünleri kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yan sanayi ürünlerde stabilite ve veri aktarım hızı daha düşüktür. Ayrıca yan sanayi ürünlerden dolayı telefonda herhangi bir problem meydana gelirse telefon garanti kapsamı dışında kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 16 Mayıs 2007; 18:56:22 > -
yan sanayi ürün kesinlikle alma özellikle hafıza kartı gibi önemli bir parça ise hiç almamalısın telefonun hızını performansını düşürür.kaç para olursa olsun orjinale yönelmelisin -
benim yan sanayi ps2 aldığım memeory card çabuk bozuldu bence alma -
bende çakma mmc almıştım 6630a 512 mb veri aktrımı çok yavaş ama bi sorun çıkmadı
ama ben fiyatı biraz arttırıp sandisk,kingston gibi markalara yönelmeni tavsiye ederim -
ben 2 ay önce gittigidiyor com'dan orjinal diye satılan 2 gb'lik kart aldım ama 1. ayda kırıldı. Kart alacaksanız kesinlikle 2 kuruş daha verin orjinal ve garantili olanından alın. Tarafımdan yaşanmış ve denenmiştir:) -
Şu anda yan sanayi dediğiniz çin malları 4 GB MS Pro Duo 100 YTL ye satılıyor.
Onu alacağınıza Sandisk alın 109 YTL.
9 YTL fark ödeyin hem garantili hemde orijinal.
Ben W810i de kullanıyorum ve çok memnunum.
Henüz full dolduramadım. Ama 2 gb dolu iken şarkılarda ve menülerde takılma yaşamadım. -
2 gb kacak sony kart kullanıyorum cok memnunum 40 ytl almıştım orjinali 3 kat falan aha pahalı sen bilirsin ama ben memnunum -
quote:
Orjinalden alıntı: sknxone
2 gb kacak sony kart kullanıyorum cok memnunum 40 ytl almıştım orjinali 3 kat falan aha pahalı sen bilirsin ama ben memnunum
ama dikkat etmek lazım benim arkadaş 45ytlye almıştı zamanla tel görmemeye başladı ve gitgide sıklaştı ve sonra 45ytl pert oldu -
quote:
Orjinalden alıntı: Rockcı
quote:
Orjinalden alıntı: sknxone
2 gb kacak sony kart kullanıyorum cok memnunum 40 ytl almıştım orjinali 3 kat falan aha pahalı sen bilirsin ama ben memnunum
ama dikkat etmek lazım benim arkadaş 45ytlye almıştı zamanla tel görmemeye başladı ve gitgide sıklaştı ve sonra 45ytl pert oldu
hiç birşey olmaz bende anlarım bu işlerden -
bende çakma kullanıyorum ama benm cakma made in japan
1 gb 180 mb bos sorun yok -
Ben geçen hafta üzerinde made in japan yazan ve garantili 1gb hafıza kartını 25 ytl ye aldım. Yarısı dolu,şu ana kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Aktarım hızı da gayet iyi. Tabi karar sizin. -
Öyle bir hafta ile 2 ay ile zaten bir şey olmaz
Önemli olan en az 6 ay çalışması ve işini yapması
Biz de arkadaşa 2 gb 45 ytl aldık
Sony marka Doğubanktan
Kullanıyor valla 1 aydır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X