Merhaba Arkadaşlar.Haziran gibi yeni bir sistem alıcam.Ekran kartı için şuan aklımda HD7870 var.Sapphire almayı düşünüyorum ancak bütçem de çok iyi olmadığı için ne kadar ucuza gelirse o kadar iyi benim için.Powercolor ekran kartları da neredeyse tüm modeller de Asus ve Sapphire'den ucuz.Acaba Neden ucuz alsam sorun çıkarır mı ? Bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum..Şimdiden teşekkürler.
7800 ve 7900 serisi ekran kartlarında PowerColor güzel modeller çıkardı. PowerColor 7870 Pcs+ alabilirsin performansı ve soğutması güzel bir kart.
quote:
Orijinalden alıntı: Grondan
7800 ve 7900 serisi ekran kartlarında PowerColor güzel modeller çıkardı. PowerColor 7870 Pcs+ alabilirsin performansı ve soğutması güzel bir kart.
Teşekkür ederim.Zaten PowerC.'ın diğer markalara göre tek pahalı olduğu ürün bu galiba :) yorumunuz için teşekkür ederim.Sapphire ile aralarında 40 liralık bir fark var sizce Powercolor almaya değer mi ?
powercolor alacaksan pcs+ ürünlerini tercih et. soğutması ve overclock performansı iyidir
Dostum ben powercolor hd 7870 kullanıyorum.(pcs+ olan model değil dikkatini çekerim) Gayette memnunum.Aslında sapphirede bile 4 tane ısı borusu var ama benim kartta 2 tane.Yinede ekran kartı ısınmıyor.Sapphireden fazla ses yapmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: FTX58
powercolor alacaksan pcs+ ürünlerini tercih et. soğutması ve overclock performansı iyidir
Teşekkür ederim kardeşim.Sapphire ile aralarında 40 liraya yakın bir fark var sizce 40 lira fazla vermeye değer mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: gktrKrgz
quote:
Orijinalden alıntı: Grondan
Teşekkür ederim.Zaten PowerC.'ın diğer markalara göre tek pahalı olduğu ürün bu galiba :) yorumunuz için teşekkür ederim.Sapphire ile aralarında 40 liralık bir fark var sizce Powercolor almaya değer mi ?
Şu an PowerColor almaya kesinlikle değer. 6000 serisinde pek iyi değildi ama Pcs+ modeli çok iyi tavsiye ederimben kullanıyorum aşırı derecede memnunum
Teşekkür ederim kardeşim.Sapphire ile aralarında 40 liraya yakın bir fark var sizce 40 lira fazla vermeye değer mi ?
tavsiye ederim sapphıre den bellek hızları yüksektir ve kaliteli bir ekran kartıdır
quote:
Orijinalden alıntı: gktrKrgz
Merhaba Arkadaşlar.Haziran gibi yeni bir sistem alıcam.Ekran kartı için şuan aklımda HD7870 var.Sapphire almayı düşünüyorum ancak bütçem de çok iyi olmadığı için ne kadar ucuza gelirse o kadar iyi benim için.Powercolor ekran kartları da neredeyse tüm modeller de Asus ve Sapphire'den ucuz.Acaba Neden ucuz alsam sorun çıkarır mı ? Bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum..Şimdiden teşekkürler.
kaan adlı arkadaş 7870 ez aldı kutu yerine gazete kağıdına sarıp vermişler diyo içinde cf köprüsü yokmuş
Arkadaşlar ben HD 5570 düşünüyorum. Ram 2 gb. Sizce oyunlarda performans sağlar mıyım ? İşletim sistemim 32 bit olduğu için ram almak istemiyorum zaten alsam da bişey farkettirmez pek. Önerir misiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme