Şimdi Ara

Powercolor Ekran Kartları Nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar.Haziran gibi yeni bir sistem alıcam.Ekran kartı için şuan aklımda HD7870 var.Sapphire almayı düşünüyorum ancak bütçem de çok iyi olmadığı için ne kadar ucuza gelirse o kadar iyi benim için.Powercolor ekran kartları da neredeyse tüm modeller de Asus ve Sapphire'den ucuz.Acaba Neden ucuz alsam sorun çıkarır mı ? Bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum..Şimdiden teşekkürler.

• 7800 ve 7900 serisi ekran kartlarında PowerColor güzel modeller çıkardı. PowerColor 7870 Pcs+ alabilirsin performansı ve soğutması güzel bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grondan

7800 ve 7900 serisi ekran kartlarında PowerColor güzel modeller çıkardı. PowerColor 7870 Pcs+ alabilirsin performansı ve soğutması güzel bir kart.

Teşekkür ederim.Zaten PowerC.'ın diğer markalara göre tek pahalı olduğu ürün bu galiba :) yorumunuz için teşekkür ederim.Sapphire ile aralarında 40 liralık bir fark var sizce Powercolor almaya değer mi ?
  • powercolor alacaksan pcs+ ürünlerini tercih et. soğutması ve overclock performansı iyidir
  • Dostum ben powercolor hd 7870 kullanıyorum.(pcs+ olan model değil dikkatini çekerim) Gayette memnunum.Aslında sapphirede bile 4 tane ısı borusu var ama benim kartta 2 tane.Yinede ekran kartı ısınmıyor.Sapphireden fazla ses yapmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

powercolor alacaksan pcs+ ürünlerini tercih et. soğutması ve overclock performansı iyidir

Teşekkür ederim kardeşim.Sapphire ile aralarında 40 liraya yakın bir fark var sizce 40 lira fazla vermeye değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktrKrgz

quote:

Orijinalden alıntı: Grondan

7800 ve 7900 serisi ekran kartlarında PowerColor güzel modeller çıkardı. PowerColor 7870 Pcs+ alabilirsin performansı ve soğutması güzel bir kart.

Teşekkür ederim.Zaten PowerC.'ın diğer markalara göre tek pahalı olduğu ürün bu galiba :) yorumunuz için teşekkür ederim.Sapphire ile aralarında 40 liralık bir fark var sizce Powercolor almaya değer mi ?

Şu an PowerColor almaya kesinlikle değer. 6000 serisinde pek iyi değildi ama Pcs+ modeli çok iyi tavsiye ederimben kullanıyorum aşırı derecede memnunum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 270X Ekran Kartı Tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FTX58

powercolor alacaksan pcs+ ürünlerini tercih et. soğutması ve overclock performansı iyidir

Teşekkür ederim kardeşim.Sapphire ile aralarında 40 liraya yakın bir fark var sizce 40 lira fazla vermeye değer mi ?

tavsiye ederim sapphıre den bellek hızları yüksektir ve kaliteli bir ekran kartıdır
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar.Haziran gibi yeni bir sistem alıcam.Ekran kartı için şuan aklımda HD7870 var.Sapphire almayı düşünüyorum ancak bütçem de çok iyi olmadığı için ne kadar ucuza gelirse o kadar iyi benim için.Powercolor ekran kartları da neredeyse tüm modeller de Asus ve Sapphire'den ucuz.Acaba Neden ucuz alsam sorun çıkarır mı ? Bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum..Şimdiden teşekkürler.

kaan adlı arkadaş 7870 ez aldı kutu yerine gazete kağıdına sarıp vermişler diyo içinde cf köprüsü yokmuş

• Arkadaşlar ben HD 5570 düşünüyorum. Ram 2 gb. Sizce oyunlarda performans sağlar mıyım ? İşletim sistemim 32 bit olduğu için ram almak istemiyorum zaten alsam da bişey farkettirmez pek. Önerir misiniz ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.