Şimdi Ara

Manli Ekran Kartı Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ikinci el bir bilgisayar alacağım fakat içinde Manli Gallardo GTX 1060 3 GB var, Manli Gallardo markasını ilk defa duyuyorum. Güvenebilir miyim bu markaya bilgisi olan var mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Manli Ekran Kartı Alınır mı?

Bilgisayar sisteminiz için bir ekran kartı satın almayı düşünüyorsanız, Manly ekran kartlarını göz önünde bulundurabilirsiniz. İşte Manly ekran kartlarının dikkate alınması gereken bazı yönleri:

Manly, özellikle Intel işlemcilerle uyumlu ekran kartları üreten bir markadır. Grafik kartları, oyun oynama, video düzenleme ve diğer grafik yoğun görevler için kullanılır. Manly ekran kartları, Intel işlemcilerle sorunsuz bir şekilde çalışacak şekilde tasarlanmıştır.

Manly ekran kartlarının fiyatları, diğer markalara kıyasla genellikle daha uygun fiyatlıdır. Bu, bütçesi kısıtlı olan ancak yine de kaliteli bir grafik kartı isteyenler için cazip bir seçenek haline getirir.

Ancak, Manly ekran kartlarının daha düşük fiyat noktasına sahip olmasının bir nedeni, genellikle Intel'in entegre grafiklerinden yalnızca biraz daha iyi performans sunmalarıdır. Yani, yüksek uçlu oyun oynama veya yoğun grafik işleme görevleri için bir ekran kartı arıyorsanız, Manly yerine başka bir markayı düşünmelisiniz.

Genel olarak, orta seviye oyuncular ve grafik tasarımcılar için bir Manly ekran kartı uygun bir seçim olabilir. Uygun fiyatları ve Intel işlemcilerle uyumlulukları, onları bütçe dostu ve kullanışlı bir seçenek haline getirir. Ancak, daha yüksek performans arıyorsanız, alternatif markaları araştırmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Manli eski bir firma, yani (nvida tnt2, mx, fx) serileri ülkemizce bilinen ve nadir aralıklarda ve nadir olrk görüldüğü için günümüzde çok tanınmayan bir firma (sadece eskiler bilirler,) fakat genel olrk avrupa pazarında görülür/bilinir, kart kalitesi olrk güvenilmez bir tarafı yoktur.

• GuvenDMRK kullanıcısına yanıt

Cevabınız için çok teşekkür ederim, pek sistemden anlamam.Alacağım kasanın içinde Ryzen 5 1600 AF ve 16 gb 3000 Mhz ram bulunuyor ayriyetten 1060 , bu sistem birbiriyle uyuşması ve kalitesi konusunda bir sorun teşkil eder mi?

• CengizYLDZ C kullanıcısına yanıt

Bu bahsettiğin donanımların birbiriyle alakalı uyum sıkıntısı olmaz ama değişilebilir seçenek olrk 1060 ın 6gb versiyonu mevcutsa ve arada büyük fiyat farkı yoksa onu tercih etmen daha iyi olabilir, yoksa da yapılacak bir şey yok tabi.

• Aradan 21 gün geçmiş ve chip seti yandı, kart çöp oldu :)

• Geçmiş olsun hocam.Nasıl yandı acaba ?

• Red Down R kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, açıkcası hiç bir sorun yaşamıyordum oyunlarda stabil fps ile oynuyordum fakat bi Valorant oyununda problem olduğunu farkettim. 2 gün boyunca hiç bir sorun yokken son bi hafta falan sadece Valorant da 3-4 dakikada bir tam 1-1.5 saniye süren takılma yaşamaya başladım ve en son Valorant oynadıktan sonra son oyunumda daha çok takılma yaşadım ardından oyun bitince kapayıp masaüstüne geldim ve bişeye tıklamadan 1 dakika sonra siyah ekran oldu. Şimdi kartı takıp açtığımda masaüstü 5-10 saniye geliyo ardından tekrar siyah ekrana düşüyor veya renkleniyor ekran. Garip olan AC Odyssey, Gta 5, Rdr2 gibi ekran kartını yük altında bırakan oyunlarda öyle fps drop yaşamama rağmen Valorant da yaşamam ve ardından chip setin gitmesi şaşırttı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizYLDZ

Teşekkürler, açıkcası hiç bir sorun yaşamıyordum oyunlarda stabil fps ile oynuyordum fakat bi Valorant oyununda problem olduğunu farkettim. 2 gün boyunca hiç bir sorun yokken son bi hafta falan sadece Valorant da 3-4 dakikada bir tam 1-1.5 saniye süren takılma yaşamaya başladım ve en son Valorant oynadıktan sonra son oyunumda daha çok takılma yaşadım ardından oyun bitince kapayıp masaüstüne geldim ve bişeye tıklamadan 1 dakika sonra siyah ekran oldu. Şimdi kartı takıp açtığımda masaüstü 5-10 saniye geliyo ardından tekrar siyah ekrana düşüyor veya renkleniyor ekran. Garip olan AC Odyssey, Gta 5, Rdr2 gibi ekran kartını yük altında bırakan oyunlarda öyle fps drop yaşamama rağmen Valorant da yaşamam ve ardından chip setin gitmesi şaşırttı.

Belkide mosfet  lerden birinde sorun vardır , yaptıra bilirsin youtube de tamir yapan bir kanal vardı yolla bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.