Bildirim
Bellek read olamadı hatası Çözüm yok mu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam sistemi geri yükle düzelir büyük ihtimalle kolay gelsin -
quote:
Orjinalden alıntı: dan-ger
hocam sistemi geri yükle düzelir büyük ihtimalle kolay gelsin
geri yüklemeyi kapatmıştım önceden -
kardeş o zaman temiz bi format umarım bu sorunu çözer -
bu bende arada sırada cıkıyor dostum. İnşallah zararı dokunmaz bana şu ana kadar dokunmadı -
bu donanımsal da olabilir bellek read dediği bellek okuma hatası format atmayı bir dene sonra aynı hataları verirse ram gitmiş olabilir -
sorunun işletim sistemsel görünüyor ama donanımsalda olabilir format atmana gerek yok onarman yeterli onarırsan düzelmezse zaten donanımsal sorun olduğu kesinlik kazanacaktır -
sanırım ben hatayı buldum arkadaşlar zaten apaçık ortada işlemciye overclock yaparak 1.8 den 2.5 e çektim bunu yaparken ram frekansını 400 den 200 e çekmek zorunda kaldım yoksa reset atıyordu.Zaten kısa bir süre önce 512+256 lık ram e 1gb+512mb takmıştım hepsi 1-2 ay sorunsuz calıstı ama onlarda sorun oldu galiba.
Aslında uzun zamandır böye kullandım ama taşma noktası sıcaklar oldu galiba Ramler cok ısınıyor dayanamadı bu kadarına. -
neyse sorunu buldunya gerisini boşver -
aynı sorun bende dune kadar yoktu. bugun bir arkadasım geldi eve. laptopu aga dahil ettim ve benim pc uzerinden ag baglantılarıyla onun laptonun icinde gezindim ve bende bu hatayı almaya başladım...
virus olma ihtimali yuksek bence simdi cozum yolu arıyroum, -
multimedya codec paketini yükle (k-lite) -
quote:
Orijinalden alıntı: 2krones
multimedya codec paketini yükle (k-lite)
Öncelikle Merabalar.
Bu tip hataların bir çok sebebi olabiliyor. Ağ adresinizi paylaşıma verdiğinizde, herhangi bir program kullandıgınızda veya uzun soluklu oyunlar oynadığınızda bu hata ile karşılaşabiliyoruz. Bunun tam kesin bir çözümü olmamakla beraber, Format ve Sistem geri yükleme ile sorun çözülebilir.
Muhtemelen Sorunun kaynağı Ram ile alakalı olabilir.Çok araştırdım, Ram değiştirdim böyle bir hata vermedi.Ama tabi Sadece Ram mi bilemıyorum.
Saygılar.. -
aynı sorun bende de oldu.virüs girmiş.
çözüm olarak güzel bir antivirüs kur kaspersky olabilir o da olmaz ise tek şansın format atmak -
-
Windows 10 64 bit toshıba sateillite l50-b kullanıyorum.Sabah playstv ve dokunmatik bölümünden güncelleme geldi sonra yeniden başlatmam gerektiği için başlattım ardından bilgisayar açıldı ama ekranda klasörler ve kısayollar yoktu sadece mause oynatabiliyoeum geri yükleme ve sistem onarma kabul etmedi en son güvenli mod denedim bilgisayarı kapatırken bellek yazma hatası yazdı be yapmalıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin KanalyoutubeBellek read olamadı hatası nasıl düzelir %100 çözüm Tek Tıkla https://drive.google.com/file/d/1yckCICr5K_9NhSjr7Mlk0PE4gzPQ-JsS/view?usp=sharing Şifre: mesutyakarhttps://www.youtube.com/watch?v=WKiBWdxOajo
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- kasa çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor
- kopyala yapıştır çalışmıyor
- telegram izin verilmeyen video indirme
- internet yok güvenli
- iso dosyası nedir
- bilgisayardan ses gelmiyor
- modem kurulumu
- internet hızlandırıcı
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X