Bildirim
Bellek Written olamadı HATASI
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/r x: yazın (buradaki x i siz harici hddnizin harfini yazın..) entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırmayı deneyiniz. -
bu dedıgınızı flash bellegı taktıktan sora mı denıyıcem -
quote:
Orjinalden alıntı: cumcumx
bu dedıgınızı flash bellegı taktıktan sora mı denıyıcem
evet... ve x İN YERİNE FLASH BELLEĞİNİZİN harfini yazacaksınız. -
tesekkur ederım saol denıyıcem bu dedıgını ınsallah yıne aynısı olmaz ve bede format atmak zorunda kalmam -
benim bu sorunum daha çok explorerdan çıkarken yapıyordu.firefox ve netscape browserlerinde sorun olmadığını gördüm.HIJACKTHIS programını kullandım host dosyaları hatalı gösteriyordu.İnternetten güncel host dosyasını indirip eskisiyle değiştirince sorunum halloldu.. -
host dosyaları ne işe yarıyor acaba ? -
Bugün başıma bu olay geldi. Bilgisayarda kurulu bir çok program çalışmıyordu. Acrobat Reader ,firefox , İnternet Explorer .... sürekli kullandığım ne kadar program varsa hata aynı ;
0x000????? önergesi 0x000????? adresinde ..... Belleğe written olmadı.
Biraz araştırdım. Çözüm yok. Ama baya muzdarip var bu konuda. (format çözüm değildir. ameliktir.)
NOT: Arkadaşlar Affınıza sığınarak bununla ilgili her konuya cevap olarak bu mesajı yazacağım garip karşılamayın.
ÇÖZÜM: (bir sitede buldum ,ben yaptım işe yaradı)
Başlat
Çalıştır
cmd
attrib -r -h -s boot.ini (giriş) //-okunabilir -gizli -sistem
edit boot.ini (giriş) //edit ile boot.ini içeriğini görüyoruz.mavi bir ekranda açılır.
örneğin:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optoin /fastdetect /noexecute=optout
C:\CMDCONS\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows Recovery Console" /cmdcons
yukarıdaki "/noexecute=optoin" alanında optoin kısmına "AlwaysOff" yazın .
Kaydetip çıkın.
attrib +r +h +s boot.ini (giriş)
Restart yapın.
Ne alaka dedim ama oldu. Kolay gelsin.
-
1 haftadır bu hatayla uğraşıyordum
Sebebi trajoan
Yapabiliyosaniz malware programları ile tarayın
Olmuyorsa format atın. Peşine Bir malware programi ile tarayın şak diye buluyor.
bir oyunun için crack indirmiştim. Ordan bulaştı muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X