Şimdi Ara

Belli Saat Aralığında İnternette Ping ve Hız Problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
23.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence bu sorun yurtdışı çıkışlarının yetersiz olmasından kaynaklanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var hergün sabah 12 den akşam 12 ye kadar LoL ve CS:GO da pingim 150 üstü bu saatler dışında 70-80-90 değişiyor bu da normal değil tabi ama bugün aradım yine bi çare bulamıyorlar toplanıp dava mı açsak
  • Cs go da ping 9 da oluyo topluluk sunucularında 279 da bu nasıl iş anlamıyorum bi anda fırlıyo 25 mbit fiber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun devlet kaynaklı da olabilir devletin filitrelerinin kapasitesi yetmiyor olabilir.
    Malum artık devletimiz gelen giden paketlerimizi tek tek inceliyor.
  • Sorunu cozulen var mi? Bende aynen devam etmekte.
  • Sonunda ikna ettim teknik servisi. Sorun akşam saat 20.00 den sonra başlıyor gece 01.00 e kadar devam ediyor diyorum. Öğlen saatlerinde adam gönderiyorlar Onlarda bir problem yok deyip geri dönüyor haliyle. Bi de teknik servisteki bayan böyle bir kinayeli 'bakın efendim sizin için teknik servisimizi saat 20.00 de size yönlendiriyorum normal çalışma saatleri 18.00 dir' diyor. Lan adama cinnet geçirttirir bunlar.Tabiki o saatte gönderceksin kıl kuyruk 50mbit pakete 80 küsur para veriyorum 4-5 mbit bağlanıyorum Üst düzey bir yöneticiyle görüştüm. 'Ben sorunu tutanak tutturdum yetkili mercilere başvurdum resimlerle videolarla sorun çözülmezse mahkemede görüşmek üzere' dedim. Şimdi 2 saatte bir arıyorlar bakalım bu akşam gelecekler ne olacak? İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_1981

Sonunda ikna ettim teknik servisi. Sorun akşam saat 20.00 den sonra başlıyor gece 01.00 e kadar devam ediyor diyorum. Öğlen saatlerinde adam gönderiyorlar Onlarda bir problem yok deyip geri dönüyor haliyle. Bi de teknik servisteki bayan böyle bir kinayeli 'bakın efendim sizin için teknik servisimizi saat 20.00 de size yönlendiriyorum normal çalışma saatleri 18.00 dir' diyor. Lan adama cinnet geçirttirir bunlar.Tabiki o saatte gönderceksin kıl kuyruk 50mbit pakete 80 küsur para veriyorum 4-5 mbit bağlanıyorum Üst düzey bir yöneticiyle görüştüm. 'Ben sorunu tutanak tutturdum yetkili mercilere başvurdum resimlerle videolarla sorun çözülmezse mahkemede görüşmek üzere' dedim. Şimdi 2 saatte bir arıyorlar bakalım bu akşam gelecekler ne olacak? İyi forumlar.

Noldu durum, çözebildiler mi? Bana da yarın gelecekler 19:30'da, iş çıkışı ucundan yetişecem, umarım erken gelmezler. O kadar komik bir durum ki, 19:40'ta yaptığım testte 23 mbps çıkan bağlantı 10 dakika sonra 12 mbps, bir 10 dakika sonra ise 8 mbps çıkar oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Orijinalden alıntı: umut_1981

Sonunda ikna ettim teknik servisi. Sorun akşam saat 20.00 den sonra başlıyor gece 01.00 e kadar devam ediyor diyorum. Öğlen saatlerinde adam gönderiyorlar Onlarda bir problem yok deyip geri dönüyor haliyle. Bi de teknik servisteki bayan böyle bir kinayeli 'bakın efendim sizin için teknik servisimizi saat 20.00 de size yönlendiriyorum normal çalışma saatleri 18.00 dir' diyor. Lan adama cinnet geçirttirir bunlar.Tabiki o saatte gönderceksin kıl kuyruk 50mbit pakete 80 küsur para veriyorum 4-5 mbit bağlanıyorum Üst düzey bir yöneticiyle görüştüm. 'Ben sorunu tutanak tutturdum yetkili mercilere başvurdum resimlerle videolarla sorun çözülmezse mahkemede görüşmek üzere' dedim. Şimdi 2 saatte bir arıyorlar bakalım bu akşam gelecekler ne olacak? İyi forumlar.

Noldu durum, çözebildiler mi? Bana da yarın gelecekler 19:30'da, iş çıkışı ucundan yetişecem, umarım erken gelmezler. O kadar komik bir durum ki, 19:40'ta yaptığım testte 23 mbps çıkan bağlantı 10 dakika sonra 12 mbps, bir 10 dakika sonra ise 8 mbps çıkar oldu.

Geldiler kardeşim. Modemi değiştirdiler sinirlerim bozuldu artık. Neyse tekrar bir ayar yaptılar hızım 5-6 mbit gidip geliyor. Bilmem bi yere e-mail atıcam dedi. Yarın dönerler size dedi. Ben her gün böyle dönüşecez heralde dedim. Yav şaka gibi yav hız sorunum var diyorum anlatıyorum bu kaçıncı sefer a gelen servis elinde modemle 'bize modem değişikliği dediler' diye geliyor. Haydaaa baştan anlat sorunu. Yani aynen devam bir kısır döngünün içine girdik aynı şeyler olup duruyor. Ama aynen devam her gün arıyacam yılmak yok. 3. modemi değiştirdiler biraz önce şaka gibi. Hocam sen de yarın bilgilendir burdan bakalım çözecekler mi sorununu? İyi akşamlar..

• Ya yuh diyorum cebime mesaj geldi şimdi. Sorununuz çözülmüştür diye ohaaa. 50 mbit 150gb üyesiyim şimdi ölçtüm 237 ping 4.9mbit hızımda. Bide kotanızın %80 i doldu diyor dolduğunda 3 mbit e düşecekmiş hızım (zaten öyle bağlanıyorum şuan) ek alan istermiymişim. Ya yok artık bunları mahkemeye vermek lazım bence.
  • Sebebi muhtemelen daha önceki mesajlarda da belirtildiği gibi altyapı yetersizliği. Yoğun saatler dışında aynı hızda alırken sadece yoğun saatlerde bu sıkıntıyı yaşamamızın başka bir açıklaması yok. Modem değiştirmeleri, ardından böyle bir mesaj atmaları şaka gibi. Biraz ümitliydim gelecek arkadaşlardan ama bir işe yaramayacak anlaşılan
  • Bana gelen servis guzel ilgilendi bu problemle, bolgemde benzer sikayet vakalari da alinmis. (Bahcesehir civari) Teknik ekip elinden gelen herseyi denese de sorun duzelmedigi icin olayi network ekiplerine devrettiler. Apartmanda bulunan switchlerde de yavaslik varmis, muhtemelen switch degisimi saglanacakmis. Bunun yaninda Superonline TV ciktigindan beri bu problemlerin yasanmaya basladigini ve altyapinin kaldiramadigi tarzinda yorumlari oldu. (Bu altyapi olayindan pek buyuk bir sorunmus gibi bahsetmediler, bolgedeki dagiticilari cogalticaklar sanirim, cok teknik bilgiye sahip degilim bu konuda) Kisacasi ben servisin ilgisinden oldukca memnun kaldim, umarim bahsettikleri gibi cok uzamadan cozulur bu sorun.
  • quote:

Bana gelen servis guzel ilgilendi bu problemle, bolgemde benzer sikayet vakalari da alinmis. (Bahcesehir civari) Teknik ekip elinden gelen herseyi denese de sorun duzelmedigi icin olayi network ekiplerine devrettiler. Apartmanda bulunan switchlerde de yavaslik varmis, muhtemelen switch degisimi saglanacakmis. Bunun yaninda Superonline TV ciktigindan beri bu problemlerin yasanmaya basladigini ve altyapinin kaldiramadigi tarzinda yorumlari oldu. (Bu altyapi olayindan pek buyuk bir sorunmus gibi bahsetmediler, bolgedeki dagiticilari cogalticaklar sanirim, cok teknik bilgiye sahip degilim bu konuda) Kisacasi ben servisin ilgisinden oldukca memnun kaldim, umarim bahsettikleri gibi cok uzamadan cozulur bu sorun.

hocam bende ıspartakule deyim akşam 20.00 ile 00.00 01.00 e kadar 230-300 kadar çıktığı oluyor ping süresinin ama gündüz hiçbir sorun yok 50 Mbit 150 GB kotalı benim paket. Şimdi turkcell tv de getirecekler haftasonu bakalım nası olacak. Süperonline ın bu alt yapı işine biran evvel el atması lazım böyle rezillik olamaz yani gecelere 5 mbit e kadar düşüyor hızım güya 50 mbit hattım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdonanimhaber -- 23 Ekim 2014; 22:49:46 >

• sorunu yaşayan herkesin 50 mbit olması dikkat çekici ama mantıklı bir kampanya olduğundan olsa gerek.

eve gelen teknik servisin bana bir faydası olmamıştı açıkçası hiçbir şekilde. onlar da pek bilgi sahibi değillerdi bu konuda. ilk defa böyle bir sorunla karşılaştığını söyledi.

işin ilginç yanı 3 haftaya yakın yaptıktan sonra bir anda bitmesi oldu bu sorunun. o zamandan bu yana tekrardan yaşamadım umarım da yaşamam. çok sinir bozucu bir durum çünkü. problemi yaşayan arkadaşların da sorunu tez vakitte çözülür umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

quote:

Bana gelen servis guzel ilgilendi bu problemle, bolgemde benzer sikayet vakalari da alinmis. (Bahcesehir civari) Teknik ekip elinden gelen herseyi denese de sorun duzelmedigi icin olayi network ekiplerine devrettiler. Apartmanda bulunan switchlerde de yavaslik varmis, muhtemelen switch degisimi saglanacakmis. Bunun yaninda Superonline TV ciktigindan beri bu problemlerin yasanmaya basladigini ve altyapinin kaldiramadigi tarzinda yorumlari oldu. (Bu altyapi olayindan pek buyuk bir sorunmus gibi bahsetmediler, bolgedeki dagiticilari cogalticaklar sanirim, cok teknik bilgiye sahip degilim bu konuda) Kisacasi ben servisin ilgisinden oldukca memnun kaldim, umarim bahsettikleri gibi cok uzamadan cozulur bu sorun.

hocam bende ıspartakule deyim akşam 20.00 ile 00.00 01.00 e kadar 230-300 kadar çıktığı oluyor ping süresinin ama gündüz hiçbir sorun yok 50 Mbit 150 GB kotalı benim paket. Şimdi turkcell tv de getirecekler haftasonu bakalım nası olacak. Süperonline ın bu alt yapı işine biran evvel el atması lazım böyle rezillik olamaz yani gecelere 5 mbit e kadar düşüyor hızım güya 50 mbit hattım var.

Bahcesehirle ilgilenen birimlerin kendi aralarindaki konusma programinda Bahcesehir bolgesindeki sikayetlerin arttigi yonunde konusmalar geciyordu. Ben yakin zamanda gerekli aksiyonu alacaklarini dusunuyorum. Benim 25 mbit'e kadar olan paket. Ayni sekilde aksamlari 5 mbit ve 200-250 pinglere vuruyor internet. Bir anda boyle olmasi cok ilginc gercekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: aktwitter

sorunu yaşayan herkesin 50 mbit olması dikkat çekici ama mantıklı bir kampanya olduğundan olsa gerek.

eve gelen teknik servisin bana bir faydası olmamıştı açıkçası hiçbir şekilde. onlar da pek bilgi sahibi değillerdi bu konuda. ilk defa böyle bir sorunla karşılaştığını söyledi.

işin ilginç yanı 3 haftaya yakın yaptıktan sonra bir anda bitmesi oldu bu sorunun. o zamandan bu yana tekrardan yaşamadım umarım da yaşamam. çok sinir bozucu bir durum çünkü. problemi yaşayan arkadaşların da sorunu tez vakitte çözülür umarım

hocam sizin lokasyon neresi peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

quote:

Orijinalden alıntı: aktwitter

sorunu yaşayan herkesin 50 mbit olması dikkat çekici ama mantıklı bir kampanya olduğundan olsa gerek.

hocam sizin lokasyon neresi peki ?

istanbul tuzla hocam

• aynı sorunu yaşıyorum anlaşılan başka ıss ye geçicem bu böyle olmuyor sorunların biri bitiyor bir diğeri başlıyor nasıl olsa taahhütüm yok ttneti deniyecem bikaç ay bakalım nasıl olacak
  • Bir gelisme yasayan var mi? Apartmandaki switchleri degistirmisler, sonra merkezden aradilar sorun devam ediyor mu diye, ediyor dedim tamam dediler ve sonrasi tamamen komedi . Once bir musteri temsilcisi aradi, lutfen bize mail atin olcumlerinizi diye, israrla 1 hafta kadar once attigimi, servis geldigini ve sorunun eve gelen teknik servis ekibinin degil network ekibinin cozmesi gerektigini soylememe ragmen buyuk bir bilmislikle tekrar servis yonlendirdiler . Servisten telefon geldiginde siz gelmissiniz gibi gosterin, sizin evde yapabileceginiz bir sey yok dedim ve cok gecmeden yine Superonline aradi sorun devam ediyor mu diye. Aynilarini 2 kere daha yasadiktan sonra servis ugrasin madem dedim, arkadaslar kapidan girdiler, durumu anlattim ve aninda ciktilar . Ve yine Superonline aradi sorun duzeldi mi diye, ve tabii ki yine hayir dedim. Ve artik kanka oldugumuz servis bir kez daha aradi napacaz Emre Bey yine bizi yonlendiriyorlar diye, ben de pes ederek 3 gun sonraya yazin sonra bakariz dedim. Is sinir bozucu olmaktan cikti, ancak bu sacma surecte bu kadar kurumsal bir firmanin teknik servisle arasinin ne kadar kopuk oldugunu farketmis oldum boylece. Teknik servisin ilgisi sahane, Superonline musteri hizmetlerinin ise konu ile alakasi, sorun hakkinda kendi aralarinda biraktiklari notlar ise bir o kadar sacma.

Neyse cok uzattim, servisten gelen arkadaslar kullanicilarin etkilenmemesi icin gece gec saatlerde calisma yapildigini (daha ne kadar etkileneceksek ), Esenyurt - Bahcesehir bolgelerine dagitim yapan Pop sunucusunun degistirilecegini soyledi. Sure verdiremedim ancak 1 hafta falan surer yine sanirim dedi.

• quote:

Bir gelisme yasayan var mi? Apartmandaki switchleri degistirmisler, sonra merkezden aradilar sorun devam ediyor mu diye, ediyor dedim tamam dediler ve sonrasi tamamen komedi . Once bir musteri temsilcisi aradi, lutfen bize mail atin olcumlerinizi diye, israrla 1 hafta kadar once attigimi, servis geldigini ve sorunun eve gelen teknik servis ekibinin degil network ekibinin cozmesi gerektigini soylememe ragmen buyuk bir bilmislikle tekrar servis yonlendirdiler . Servisten telefon geldiginde siz gelmissiniz gibi gosterin, sizin evde yapabileceginiz bir sey yok dedim ve cok gecmeden yine Superonline aradi sorun devam ediyor mu diye. Aynilarini 2 kere daha yasadiktan sonra servis ugrasin madem dedim, arkadaslar kapidan girdiler, durumu anlattim ve aninda ciktilar . Ve yine Superonline aradi sorun duzeldi mi diye, ve tabii ki yine hayir dedim. Ve artik kanka oldugumuz servis bir kez daha aradi napacaz Emre Bey yine bizi yonlendiriyorlar diye, ben de pes ederek 3 gun sonraya yazin sonra bakariz dedim. Is sinir bozucu olmaktan cikti, ancak bu sacma surecte bu kadar kurumsal bir firmanin teknik servisle arasinin ne kadar kopuk oldugunu farketmis oldum boylece. Teknik servisin ilgisi sahane, Superonline musteri hizmetlerinin ise konu ile alakasi, sorun hakkinda kendi aralarinda biraktiklari notlar ise bir o kadar sacma.

Neyse cok uzattim, servisten gelen arkadaslar kullanicilarin etkilenmemesi icin gece gec saatlerde calisma yapildigini (daha ne kadar etkileneceksek ), Esenyurt - Bahcesehir bolgelerine dagitim yapan Pop sunucusunun degistirilecegini soyledi. Sure verdiremedim ancak 1 hafta falan surer yine sanirim dedi.

Hocam o bölgede oturuyorum bende.Akşam saatleri ne kadar ping görüyorsunuz?Ben şahsen pazar akşamı 400'e varabildim.Hiç bu kadar yükselmemişti, rekor olan 381'i geçince ayrı bir sevgi duydum superonline'a.Ayrıca inşallah bu değişim işi doğrudur ve yapılıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

quote:

Bir gelisme yasayan var mi? Apartmandaki switchleri degistirmisler, sonra merkezden aradilar sorun devam ediyor mu diye, ediyor dedim tamam dediler ve sonrasi tamamen komedi . Once bir musteri temsilcisi aradi, lutfen bize mail atin olcumlerinizi diye, israrla 1 hafta kadar once attigimi, servis geldigini ve sorunun eve gelen teknik servis ekibinin degil network ekibinin cozmesi gerektigini soylememe ragmen buyuk bir bilmislikle tekrar servis yonlendirdiler . Servisten telefon geldiginde siz gelmissiniz gibi gosterin, sizin evde yapabileceginiz bir sey yok dedim ve cok gecmeden yine Superonline aradi sorun devam ediyor mu diye. Aynilarini 2 kere daha yasadiktan sonra servis ugrasin madem dedim, arkadaslar kapidan girdiler, durumu anlattim ve aninda ciktilar . Ve yine Superonline aradi sorun duzeldi mi diye, ve tabii ki yine hayir dedim. Ve artik kanka oldugumuz servis bir kez daha aradi napacaz Emre Bey yine bizi yonlendiriyorlar diye, ben de pes ederek 3 gun sonraya yazin sonra bakariz dedim. Is sinir bozucu olmaktan cikti, ancak bu sacma surecte bu kadar kurumsal bir firmanin teknik servisle arasinin ne kadar kopuk oldugunu farketmis oldum boylece. Teknik servisin ilgisi sahane, Superonline musteri hizmetlerinin ise konu ile alakasi, sorun hakkinda kendi aralarinda biraktiklari notlar ise bir o kadar sacma.

Hocam o bölgede oturuyorum bende.Akşam saatleri ne kadar ping görüyorsunuz?Ben şahsen pazar akşamı 400'e varabildim.Hiç bu kadar yükselmemişti, rekor olan 381'i geçince ayrı bir sevgi duydum superonline'a.Ayrıca inşallah bu değişim işi doğrudur ve yapılıyordur.

Dun aksam evde olmadigim icin bilmiyorum ne oldu. Su an alisildik duzeylerinde olan 200-300 araliginda dolasmakta. Bazen 300 ustu de denk geliyor
    Servisteki arkadas internet kullaniminin nispeten azaldigi saat 11-12 gibi yapiliyor demisti onarim islemlerinin, onun ek etkisi olabilir mi acaba bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 27 Ekim 2014; 22:50:05 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.