Şimdi Ara

Belli Saat Aralığında İnternette Ping ve Hız Problemi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
23.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
     Belli Saat Aralığında İnternette Ping ve Hız Problemi

https://store.donanimhaber.com/01/92/50/0192502abffa476fa0064a7f223c13ad.png
    fiber bu ve WIFI...
  • Arkadaşlar nihayet SORUNU ÇÖZDÜM!
    8 mbps D-Smart abonesiyim. Bir buçuk ay öncesine kadar ping imde hiç sorun yoktu 9-10 ms civarlarında geziyordu. Ne olduysa akşamları ping fırlamaya başladı. Şöyle enteresan bir durum da vardı ki kotamı aşıp hızım 3 mbps e düştüğü zaman ping im normale dönüyordu. Nihayetinde bugün d-smart ı arayıp durumu izah ettim. İlk defa muhatap olduğum müşteri temsilcisi bilgiliydi. Apartman hattınızda problem görüyorum dedi. Tam diyecektim ki ne alakası var kardeşim apartmanda bişi değişmedi, ben başlamadan dedi ki şimdi hızınızı 5 mbps e sabitleyeceğim. Lütfen hız testi yapın. Abi hız testi yaptım ve 50 ms lerde gezen pingimin bir anda 10 ms ye düştüğünü gördüm ve ne yalan söyliyim ağzım açık kaldı. Hiç beklemiyordum çünkü böyle bişi. Yine karşımdaki cahil cühela konuşacak beni sinirlendirecek, ben de bağırıp çağırıp boşalacam sonra da telefonu kapatıp hayatıma devam edecem diye düşünüyordum. Ama gel gör ki şu anda pingim 10 ms ve hızım 5 mbps. Ulan adamın ismini de hatırlayamıyorum. Hatırlasam teşekkür için arıycam diycem bu elemanınız işi biliyor buna prim mrim zam mam bişi verin.

• 35 mbit kulanıyom kota dolunca 16 mbite düşüyodu 5 gün öncesina kadar herşey normaldi şimdi pingim 90 üstü çikiyor hızımıda 3-4 mbit arası çıkıyor bu sorundan önce 27 ile 37 arası çikiyordu pingim hızımda 14-15 mbit gösteriyodu ama gece 12 1 dk geçtiğinde pingim ve hızım normale dönüyor sabah 8den gece 12 kaadar hızım dediğim şekilde oluyor bu sorun ttnetten sanırım dimi 5 güne kadar bişeyyoktuy şimdi var altyapi 5 gündemi değişti sorun ttnetten ve düzeltilmesi lazım değilmi bide ping konusuna karişmiyoz bilgisayarci çağir diyerek dalga geçiyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.