Şimdi Ara

Belli Saat Aralığında İnternette Ping ve Hız Problemi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
23.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar türkcell süperonline ilk aşamada internet olmayan evlere büyük kampanda ile girdi.operasyonun ikinci aşaması ttnet müşterilerini tahakkuk bedellerini zararlarını ödeyip hızlı internet ucuz fiyatla ttnete Kamikaze olarak daldı.Patron çıldırdı modundalar.şuanda superonlinena aşırı derece yüklenme var.alt yapı kaldırmıyor.ttnet mevcut musterisini korumaya çalışıyor.dışardakini kazık fiyatla düşük internetle alıyor.ttnet inadı bırakması lazım paragözlük modundan çıkıp uygun bir interneti uygun fiyata vermesi lazım.bıraksın Nemrut inadını.yoksa tüm Türkiye süperonline geçecek.online oyun süperonline da hayal olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada türkcell süperonline ping sayım pc ve telefondan ölçtüm 40 ila 58 arası :) tanıdığım herkes süperonline geçmiş.yeter artık gelmesinler.tontenjan doldu ping sayım yükselmesin

• Şu an ping'ler uçtu yine. Lanet olsun verdiğiniz adi hizmete, kotanızada dolandırıcı vizyonunuzada lanet olsun. İnternet resmen bitti ya facebook-twitter anca bunlara girmeye yetiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Şu an ping'ler uçtu yine. Lanet olsun verdiğiniz adi hizmete, kotanızada dolandırıcı vizyonunuzada lanet olsun. İnternet resmen bitti ya facebook-twitter anca bunlara girmeye yetiyor

Dediklerinize harfi harfine katılıyorum, bende de an itibariyle ping süreleri uçtu.

İnternetin yoğun kullanıldığı cuma,cumartesi,pazar gibi tatil günlerinde yada özel tatil günlerinde (misal bugün 28 - 29 ekim) sunucular ciddi anlamda yetersiz kalıyor. Tam kapasite kullanımda ciddi yoğunluk yaşanıyor.
  • Bayram tatilinde hızlar 100 mbit olmustu. Bu tarihlerde hız ve ping durumu nasıldı? Şikayetleriniz yakın dönemde mi başladı?

• Ben uçuyorummmmmmm. maşallah 23:00 de hıza ve ping e bakın.süperonlineeee
     Belli Saat Aralığında İnternette Ping ve Hız Problemi

• arkadaşlar 50 mbit 100 gb kotalı kullanıyorum sırf 50 mbit diye aldım ama 20 mbit üstünü göremiyorum müşteri hizmetlerini aradığımda uzaktan modemi güncelleştirdiler ama halan aynı bu sorunu nasıl çözeriz bulunduğum bölge ankara eryaman
  • En sağlıklı cepten ölçmen.pc den virüs programları ve başka programlar internet hızını düşünebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EDD.tr

arkadaşlar 50 mbit 100 gb kotalı kullanıyorum sırf 50 mbit diye aldım ama 20 mbit üstünü göremiyorum müşteri hizmetlerini aradığımda uzaktan modemi güncelleştirdiler ama halan aynı bu sorunu nasıl çözeriz bulunduğum bölge ankara eryaman

Aynı tarifeyi bende kullanıyorum 50 mbit 150 gb akk ve Eryaman'da oturuyorum. Modemim Huawei HG 253, kablosuz 35 mbit üstünde görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanpasa22583

Ben uçuyorummmmmmm. maşallah 23:00 de hıza ve ping e bakın.süperonlineeee

hocam senin uçak daha kalkışa yeni başlamış asıl biz havadayız şuan zaten saat 4 gibi başladı bayram dolayısıyla

edit:bugün bayram, umarım rekorum olan 400ü bu gece geçicez arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Br00klyn28 -- 29 Ekim 2014; 18:25:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Bir gelisme yasayan var mi? Apartmandaki switchleri degistirmisler, sonra merkezden aradilar sorun devam ediyor mu diye, ediyor dedim tamam dediler ve sonrasi tamamen komedi . Once bir musteri temsilcisi aradi, lutfen bize mail atin olcumlerinizi diye, israrla 1 hafta kadar once attigimi, servis geldigini ve sorunun eve gelen teknik servis ekibinin degil network ekibinin cozmesi gerektigini soylememe ragmen buyuk bir bilmislikle tekrar servis yonlendirdiler . Servisten telefon geldiginde siz gelmissiniz gibi gosterin, sizin evde yapabileceginiz bir sey yok dedim ve cok gecmeden yine Superonline aradi sorun devam ediyor mu diye. Aynilarini 2 kere daha yasadiktan sonra servis ugrasin madem dedim, arkadaslar kapidan girdiler, durumu anlattim ve aninda ciktilar . Ve yine Superonline aradi sorun duzeldi mi diye, ve tabii ki yine hayir dedim. Ve artik kanka oldugumuz servis bir kez daha aradi napacaz Emre Bey yine bizi yonlendiriyorlar diye, ben de pes ederek 3 gun sonraya yazin sonra bakariz dedim. Is sinir bozucu olmaktan cikti, ancak bu sacma surecte bu kadar kurumsal bir firmanin teknik servisle arasinin ne kadar kopuk oldugunu farketmis oldum boylece. Teknik servisin ilgisi sahane, Superonline musteri hizmetlerinin ise konu ile alakasi, sorun hakkinda kendi aralarinda biraktiklari notlar ise bir o kadar sacma.

Neyse cok uzattim, servisten gelen arkadaslar kullanicilarin etkilenmemesi icin gece gec saatlerde calisma yapildigini (daha ne kadar etkileneceksek ), Esenyurt - Bahcesehir bolgelerine dagitim yapan Pop sunucusunun degistirilecegini soyledi. Sure verdiremedim ancak 1 hafta falan surer yine sanirim dedi.

Hocam o bölgede oturuyorum bende.Akşam saatleri ne kadar ping görüyorsunuz?Ben şahsen pazar akşamı 400'e varabildim.Hiç bu kadar yükselmemişti, rekor olan 381'i geçince ayrı bir sevgi duydum superonline'a.Ayrıca inşallah bu değişim işi doğrudur ve yapılıyordur.

evet bende ıspartakule deyim iyice yavaşladı internet geceleri. Birde kotayı aşmışım 3 Mbite düşmüş hız gece artık dial-up bağlanıyor gibiyim biran önce çözmeleri lazım bu saçmalığı. Hızım 50 Mbit güya.

• Bir arkadasimin uyarisi uzerine kontrol ettigimde Modem arayuzunde gozuken Ip adresim ile whatismyip.com adresindeki ip adresimin birbirinden farkli oldugunu gordum. Superonline bilincli olarak farkli ip bloguna kaydirma yapiyormus. Arayip gorusmekle ugrasmadim ancak siz de bir kontrol edin isterseniz.

Baska bir yerden alinti:

quote:

Şikayetim üzerine temasa geçtiler, telefonda da izah edince ve nasıl bir maskeleme yada engelleme yapıyorsanız kaldırın dedim, evet farklı IP bloğundasınız onu değiştirelim dediler.
    Netekim artık router üzerinde görünen WAN IP ile reelde görülen WAN IP aynı oldu. Dışarıdan WAN IP'ye erişebiliyorum.
    Ama halen router UPNP moda yanıt vermiyor ve port yönlendirme yapamıyorum.
    Arkadaş devletten beter bu SOL kısıtlama engelleme işlerinde..
    Port yönlendirme yapamıyorum diyorum, hangi portu yönlendireceksiniz diyor? Sanane yahu istediğim portu yönlendiricem , ama galiba port yönlendirme işi için bile belli portlara izin verecekler galiba böyle dürte dürte devamlı...

Turk Telekom fiyatlari daha uygun, bolgemde stabil sekilde hiz saglayabiliyorsa muhtemelen saglayici degistirecegim.

• metronetle ping 1- 4 ms arası halen kullanmaktayım ancak bitti bitecek çok kısa vakte kadar.

Gözünü sevdiğim metronetle wifi tablet ile download 500 kb a sınırladıgım ve devam ederken çıkan sonuc linke .ancak güzel ülkemde her güzel şeyin bi ömrü var maalesef.
    Kotasız sınırsız devam edersem Superonline ıcın 80 kusur tl alacaklarmıs. (metronet )33 tl yerine.
    net 2 tlf tablet ve pc bağlıyken 7 mbit ölçüyor speedtest. (boştayken 10 mbit )
    Tavsiye varsa rica edicem "nereye gecıcez " uydunet mlsf yok bulunduğumuz bölgede, süperonline ise 49 tl ye 25mbit fiber vermiyor sanırım min 59 tl den başlıyor. tlf hattı derdiyle de uğraşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 31 Ekim 2014; 0:24:20 >
  • arkadaslar ben öğrenci apartında kalıorum kendime ait ttnet aboneliği aldım nedense apartın internetinin yogunlugu artınca benim netide etkilio öğlen 12 le gece 01 arasında oyunlarda pingim 150 ms gece 01 den sonra 60 70 ms ye düşüyo bunun çaresi yokmu ? ttneti defalarca aradım pingle ilgili işlem yapamıoruz bilgisayarcıdan destek alın dediler artık canıma tak etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozerkxxx00 -- 31 Ekim 2014; 1:46:12 >
  • aynı şekilde bahçeşehir uphill court bloklarındayım durum bu yani 20 gündür hiçbir halt yemediler cidden ya moronlar yada ben bişey bilmiyorum eşlik etmek isteyen olursa Cumartesi saat 1 gibi bahçeşehir mevkiindeki superonline bayiisine gidip hır cıkartıcam gelmek isteyen varsa bana ulaşsın lütfen

• Yine bir arayayım hatırlarını sorayım dedim, yurt geneli çalışmanın yarın öğlen tamamlanması bekleniyormuş güya. Uydunet'te 500 gb AKN seçeneği daha düşük hızlara da verilse bir dakika durmayacağım Superonline'da.
  • bende bahçeşehirde oturuyorum hergün saat 20.00 - 00.00 arası ping 200 lerde haftada bir aramama rağmen bir sonuç alamadım. ay sonuna kadar düzelir diye bekledim. yarında aynı sorun devam ederse çıkıcam
  • momstifler kullanıcısına yanıt
    hocam isterseniz beraber cıkalım gidelim ne kadar fazla kişi o kadar etkili olur bence birlikten kuvvet dogar diye bi laf var
  • Beyler naaptınız dövdünüz mü adamları, ilk defa bu saatte bu kadar hızlı internetim speedtest.net e göre 5 ms ping süresi ve 39 Mbit hız gösteriyor şu an wifi da. Hattım 50 Mbit fiber
  • Arkadaşlar sorunun nasıl çözüldüğünü bulabıldınızmı 2 haftadır aynı sorun var bilindiği üzere ping bizi ilgilendirmez diyor adam e dedim napıcam yapacagım bısey soyle eee ııııı dıyor cevap veremıyor iyice deli ettiler ne demek ping le ilgilenemiyoruz ya hattınız bi sorun yok dıyor en son bide utanmadan ankete katırlırmısn diyor ...........
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.