Şimdi Ara

BEN ALDATTIMMI?!Aman Tanrım AŞŞAĞILIK BİR İNSANIM BELKİDE!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: IloveYouTuqcee

Şimdi şöyle düşün senin de kız arkadaşın başka erkekle yatıyo ama sana sölemiyo ??

zaten bunu düşündüğüm için kafayı yiyorum, aşşağılık ve şerefsizz bir insanım ya!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: üç hata

quote:

Şimdi şöyle düşün senin de kız arkadaşın başka erkekle yatıyo ama sana sölemiyo ??

zaten bunu düşündüğüm için kafayı yiyorum, aşşağılık ve şerefsizz bir insanım ya!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Trkklc

quote:

şimdi adami kopardin işte...

• ve çünkü ben ona sadece erkeklerle konuştuğu için yapmadığımı bırakmayan bir insanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trkklc

quote:

şimdi adami kopardin işte...

Bence yarın bu arkadaşı 3. sayfada görücez hemde şöyle bir başlıkla ''İnternetten gaz aldı nişanlısını 195 yerinden bıçakladı'' alt tarafta devam ediyor ''Zanlı 'pişman değilim yine olsun yine yaparım' dedi''
  • Kadınların erkeklerden farkı bu işte.

Kadın yaptıktan sonra unutur, erkek kendini paralar.
  • manyama yaptığın kötü bi şey değil.. karıya gtmeyip sevgilinle o işi yapsaydın daha mı iyi olurdu. karıya giderek sevgiline karşı kötü şeyler yapmaktan alıkoydun kendini. bunun farkında ol
  • @ilhdmr

illa biriyle düşüp kalkmak zorunda mısın ?
    zina çok büyük günahtır. Cehennemde yanarsın.
    Yapman gereken tek şey iradene hakim olmak
  • evet yaptığın doğru değil hatta sevdiğine göre alçakca.ama hatanı görmüş ve kabul etmişsin.

bence unut ama asla tekrarlama.tekrarlarsan sen hiç bir zaman sadık olamazsın demektir.yani o sevgiyi haketmezsin.bu seferlik unut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

evet yaptığın doğru değil hatta sevdiğine göre alçakca.ama hatanı görmüş ve kabul etmişsin.

bence unut ama asla tekrarlama.tekrarlarsan sen hiç bir zaman sadık olamazsın demektir.yani o sevgiyi haketmezsin.bu seferlik unut.

hocam çok büyük konuşuyorum AZİZ ALLAH bir daha bana bu hatayı tekrarlatma fırsatı vermeden alsın canımı!!

AMİN
  • hastalık kapmaktan kimse korkmuyo kendini düşünmüyorsun bari eşini düşün
  • Gittiğiniz karının numarasını versene
  • ve onun beni düşünmesi,hiç bir erkeğe yaklaşmaması bunu bizzat ajanlık yaparak görmem en ufak bir hareketinde benden izin alması bana bu derece şefkat ve yakınlık göstermesi benim için dünyaları feda edecek olması yaptığım bu hatanın yanında öldürüyor beni,kahrediyor!!
  • 7 AY OLDUYSA VE CIDDIYSEN EGER GERCEKTEN ŞEREFSZLIK DEIL DANISKASINI YAPMIŞŞIN SEVGİLİM YAPSA VE BEN ÖGRENSEM BUYUK KONUŞMAYIM AMA AYRILIRIM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRajikomik

hastalık kapmaktan kimse korkmuyo kendini düşünmüyorsun bari eşini düşün

hocam su anda sence hastalık derdindemiyim???umrumda olan en son şey bu şu anda....
  • siz şimdi karıya gittim diyosunuz,sevdiğin kızın sende oluşturduğu eksikliği başka birisi ile tamamlamışsın bu durumu sevgiline anlatman senin açından daha karlı olabilir

• hayır onu asla ruhsal olarak aldatamam ama asla!!kızların yanından kaçıyorum sırf yanlış şeyler olmasın diye ama bu bir anda oldu...fiziksel bir şey

ruhsal aldatmayıda anlayamdım hikayedi gerçek aldatmayıda ama bir aldatma olduğu kesin galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraaktas

Gittiğiniz karının numarasını versene

dünyanın en yüzeysel insanı olmakta bir başarı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeviL.GirL

7 AY OLDUYSA VE CIDDIYSEN EGER GERCEKTEN ŞEREFSZLIK DEIL DANISKASINI YAPMIŞŞIN SEVGİLİM YAPSA VE BEN ÖGRENSEM BUYUK KONUŞMAYIM AMA AYRILIRIM..

ilişkimizin buralara geleceğini hiç tahmin etmemiştim..bu kadar birbirimizi seveceğimizi,sahipleneceğimizi....ama şerefsizlik şerefsizliktir.haklısın
  • Yaw afiyet bal şeker olsun kardesşim... SEN KESİN DUYURCAN ONA, BIRAK OLMUŞ BİTMİŞ ARTIK BİDAHA DA YAPMA... BİGÜN KIZ ARKADAŞIN GİRCEK BURAYA AŞKIM NELER YAZIYOSUN BAKALIM DİCEK ARAMADAN SENİN ADINI YAZCAK AAA Bİ BAKCAK SEN KENDİ AĞZINLA İTİRAF EDİYOSUN O ZAMAN DÜŞÜN VE BU KONUDA BİDAHA YORUM FALAN YAPMA UNUT GİTSİN....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.