Şimdi Ara

BEN ALDATTIMMI?!Aman Tanrım AŞŞAĞILIK BİR İNSANIM BELKİDE!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen konu başlığındaki gibisin belkisi yok..bilinçli olarak gittin..istesen gitmeyebilirdin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: üç hata

quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ßiliyorum

ne alaka be..
    ben öleyim ozmn..
    yakalanmadıgn sürece bişe olmaz arkadaş akıllı olcan..

bak bana

sevgiden bahsediyorum gönül eğlencesinden değil!

nası yani..
    birini seviorken onu bırakıp baskasını mı seviorsun şimdi

hayır onu asla ruhsal olarak aldatamam ama asla!!kızların yanından kaçıyorum sırf yanlış şeyler olmasın diye ama bu bir anda oldu...fiziksel bir şey

auahua aldatmanın başka yolu mu var ya??

• quote:

ilişkimizin başlarıydı bir gece 3 arkadaştık içkiliydik kar.ya gidelim dediler ve pat gittik...oldu bitti herşey ve şu anda ilişkimiz çok saygılı ve mükemmel gidiyor ama içimde bir ur..çok katı biridir söylesem herşeyin tek saniyede biteceğine eminim mesela sadece bitmeside değil ona bu üzüntüyü yaşatmak yerine ölmeyi tercih ederim!!ne yapayım öldüreyimmi kendimi??içimde fırtınalar.......

ben ne yaptım!!!

1 ÇOK SEVİYORSUN NEDEN BOYLE YAPTIN.
    SEVEN İNSAN BİLİNCLİ DE OLSA BİLİNCSİZDE OLSA SEVDIGI KIZA ASLA BOYLE BIR SEY YAPMAZ YAPAMAZ.. KIYAMAZ YA

EGER AZICIK ŞEREFİN VARSA GİDER ZATEN ANLATIRSIN ONA YEDIGIN BU HALTI VE ACINIDA CEKERSIN.

BIR DAHA YAPMAMAYI ÖĞRENIRSIN

• kardeşim ne kılıbık adamsın sen yaa

madem bu kdr rahatsız oluyosun,çek kızı bi kenara.açık açık söyle.içkiliydim,kendimde değildim,şeytana ve arkadaşlara uydum yaptım bi hata de.

ya da kendi kendine küfür etmeye devam et...
  • o da seni evli çocuklu biriyle birgun aldatır.. merak etme.. yada onu senle aldatıyordur:)
    takma kafana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenten28 -- 23 Nisan 2008; 8:27:36 >
  • ya elin o..pusuyla aldatmamı olurmuşş

sanki oo..dan çok hoşlandın ona aşık oldunda:D

o.. elin gibi düşün elizabhtteykendemi sewgilini aldatıyodun
  • bak şerefsiz dostum, eğer bu sevgiliyken ilkse birşey olmas bir daha yapmazsın olur biter ama birkaç kere olduysa şerefsizin başkanısındır Allah belanı versin.

önerim içkiyi bırak içkinin nasıl birşey olduğunu görüyorsunuz işte.. yuva bile yıkar bu şerefsizlerin şeyi...
  • Ya sen Düşüğünde aşşası bir insanmışsın
  • Sen ölmeyi bile haketmiyosun.Toprak bile kabul etmez seni. Git Denize at kendini.

Abi manyakmısın yaa fırsatını buldunmu 7/24 tıklayıp geçiceksin.Yokas geçmeez bu hayat geçmezzzzzzzz.Hergün aynı yemek yenmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  • Söylemek aptallık olur çünkü söylersen %99 ayrılacaksınız ki bunu sen de yazmışsın.
    O zaman daha ne , tabi ki söylemeyeceksin , yaptıgın hataya gelince kafayı bulmuşken farkında değilsindir ve şu an bu kadar pişman olduguna göre hiç sorun yok ve kız arkadaşını ne kadar sevdiğini burdan biz bile anlıyoruz , hiç söyleme sen bundan sonra da dikkatli ol sadece
  • BANA ÇÖZÜM YA PİSKİYATRİ YADA SENİN GİTTİĞİN YER DİYOLAR
  • Ya millet saçmalamış resmen. Sen kendini kötü hissedebilirsin,tövbe et istiğfar et olsun bitsin.Uzatıpta ben şerefsizim ben bilmemneyim demenin alemi var mı? Saygılı mutlu giden bir ilişkiyi yaptığın hatadan ötürü neden bozasın ki? Ayrıca sen kendi içinde bu azabı çekiyorsun zaten,sevdiğine de niye çektiresin ki? Söyleyip eline ne geçecek yani? Yalnız kalacaksın..Durduk yere hemde..Hatalar insanlar içindir. Bu kadar kasma..
  • quote:

KENDİMİ ŞEREFSİZİN TEKİ GİBİ HİSSEDİYORUM!!!

öylemiyim..bana ölesin deyin sizi suçlamam gerçekten biri çıksın bana büyük harflerle ŞEREFSİZ desin!!!

Öylesin.Diğerini de dedim say.Ban yerim
  • İç, daha iç alkol, zavallı kız...
  • quote:

öylemiyim..bana ölesin deyin sizi suçlamam gerçekten biri çıksın bana büyük harflerle ŞEREFSİZ desin!!!

derim de demiyim bari

Bi daha yapma
    ve şu içkiden de uzak durun artık

Maide Suresi 91. ayet :

"Şeytan, içki ve kumarla sizin aranıza düşmanlık ve kin sokmak ve sizi Allah'ı anmaktan ve namazdan alıkoymak ister. Artık bunlardan vazgeçtiniz değil mi?"
  • Yap yap sonra ben ne yaptım de ağla, olucak işmi yapıyorsan arkasında duracaksın, duramıyorsan da yapmayacaksın Benim tercihim yapmamaktan yana
  • Yau nolacak sanki..Söylemeyi ver olup bitsin bu kadar basit..Niye kendini yiyip bitiriyosun
  • quote:

!!!ŞERREEEEEFSİZZZ!!!
  • şöyle düşün..bu bir aldatma olamaz..çünkü sonuçta ilişkiye girdiğin insanla(karıyla) aranda herhangi bir sevgi bağı yok..karıya gitme sebebin fiziksel olarak rahatlama..eğer sevgilin böyle bir şey istemiyorsa( bu beni ilgilendirmez.)bence buna aldatma olarak bakma..fiziksel bir ihityacını gidermişsin sadece..ayrıca karıya giderek aldattım mı diye düşünen ilk seni görüyorum..ama şuna inan bu yaptığın olay için ben sevgilimi aldattım mı diye düşünüp için içini yiyosa sen iyi bir insansın..bu kadar kafana takma.
  • ŞEREFSİZ

sarhoş olmak için içiyorsan yanında mutlaka seni kolliycak bi arkadaşın olmalı saçma sapan bişey yapmışsın ama hatanın farkındasın.. 2.sini yapanın ta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BoZ- -- 24 Nisan 2008; 18:00:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.