Şimdi Ara

BEN ALDATTIMMI?!Aman Tanrım AŞŞAĞILIK BİR İNSANIM BELKİDE!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: üç hata

quote:

Orjinalden alıntı: TRajikomik

hastalık kapmaktan kimse korkmuyo kendini düşünmüyorsun bari eşini düşün

hocam su anda sence hastalık derdindemiyim???umrumda olan en son şey bu şu anda....

• püüüüüü yazık deilmi o kıza şimdi

• Şerefsiz

Not :Rahatlaman içindi
  • ABİCİM KIZ ARKADAŞIN SENİN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR MU? HAYIR... SEN ONUN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYO MUSUN? EWET

SORUN YOK İHTİYAÇ MESELESİ BU.... ALDATMAK DEĞİL YANİ İHTİYAÇ GİDERMEK.... YEMEK İÇMEK ZIÇMAK GİBİ BİŞEY BUDA...

EĞER SENİN İHTİAÇLARINI TAMAMİYLE KARŞILIYORSA KÖTÜ, AMA SEN ALDATMADIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuat01

ABİCİM KIZ ARKADAŞIN SENİN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR MU? HAYIR... SEN ONUN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYO MUSUN? EWET

SORUN YOK İHTİYAÇ MESELESİ BU.... ALDATMAK DEĞİL YANİ İHTİYAÇ GİDERMEK.... YEMEK İÇMEK ZIÇMAK GİBİ BİŞEY BUDA...

Hayatımda bu kadar saçma bişey okumadım..Yanlış anlama ama Aynısı'nı Anne'n ve Baban için düşündün mü..? Cinsel ilişki çok kutsal birşeydir..İhtiyaç filan değil İhtiyacın varsa iki tane elin var Bu düpedüz aldatmadır..

• ben de ben de
    quote:

Orjinalden alıntı: boraaktas

Gittiğiniz karının numarasını versene
  • Bir kere yaptığın çok kötü olduğunun farkındasın.
    önemli olan hatalardan ders çıkarmak. bir daha yapmaycaksan ona bunu anlatıp üzmeye gerek yok.
    İlişkilerde dürüstlük çok önemlidir.
    bu andan itibaren dürüst olacaksın, başkasına asla bakmayacaksın.
    İçki çok kötüdür. onun ne derece başına bela soktuğunu anlayıp içmeyi de bırakırsan daha da iyi hissedersin.

söyleyip söylememek senin ahlaki anlayışına kalıyor. bunu aldatma olarak mı görüyorsun yoksa sarhoşken hayvani içgüdülere yenik düşmek mi ?

bu arada arkadaşların ne kadar önemli olduğunu da görüyoruz.
    çok şükür arkadaşlarım ahlaklı insanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

manyama yaptığın kötü bi şey değil.. karıya gtmeyip sevgilinle o işi yapsaydın daha mı iyi olurdu. karıya giderek sevgiline karşı kötü şeyler yapmaktan alıkoydun kendini. bunun farkında ol

Bu ne demek abi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

quote:

Orjinalden alıntı: ilhdmr

manyama yaptığın kötü bi şey değil.. karıya gtmeyip sevgilinle o işi yapsaydın daha mı iyi olurdu. karıya giderek sevgiline karşı kötü şeyler yapmaktan alıkoydun kendini. bunun farkında ol

Bu ne demek abi

vay rapüstad sendemi forumdaydın....ne zamandır görmüyodum seni dostum

• valla hakkaten serefsizlik yapmissin arkadas.sapitiyorsan icme dimi yani.kizmazsin umarim.ama dogru olan bu yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

ABİCİM KIZ ARKADAŞIN SENİN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYOR MU? HAYIR... SEN ONUN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILIYO MUSUN? EWET

Hayatımda bu kadar saçma bişey okumadım..Yanlış anlama ama Aynısı'nı Anne'n ve Baban için düşündün mü..? Cinsel ilişki çok kutsal birşeydir..İhtiyaç filan değil İhtiyacın varsa iki tane elin var Bu düpedüz aldatmadır..

iki el derken manuel olarakmı çalışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: üç hata

KENDİMİ ŞEREFSİZİN TEKİ GİBİ HİSSEDİYORUM!!!

öylemiyim..bana ölesin deyin sizi suçlamam gerçekten biri çıksın bana büyük harflerle ŞEREFSİZ desin!!!

ŞERRREFSİZ...

Rahatladın mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M.3.R.T_ -- 22 Nisan 2008; 2:06:57 >

• Kadının telefon numarasını verirmisiniz. Ciddiyim

İhtiyacım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceprenSi

quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

iki el derken manuel olarakmı çalışsın

İhtiyaç olarak görülüyorsa oda iş görür demek istedim

• evet bende ihtiyaç için olabilir e katılmıyorum.bu iş bir defa tek taraflı değil

hastalığı var,Allah göstermesin uzun süre ayrılığı var ihtiyaçsa elini kullanırsın

aynı şeyi damadınız veya bir yakınınız yapsa ihtiyaç mı olur.

yada bir kaza vs. olsa erkeklik gitse e karımın ihtiyacı var şöle eli yüzü düzgün biri mi denir. burda hiç kimse bunları kabullenemez.

gerçekten bu aldatma işinin şakası yok.insan sevdiğine kıymamalı.tabii şahsi düşüncem bunlar.
  • Yanlız bazı arkadaşlar 7 ayken yaptıysan falan demiş, arkadaş ilişkinin 3. gününde yapmış ama bu kadar uzun süreceğini ve seveceğini anlamamış sanırım başta.

Yaptığın hata kesinlikle. Ona söylemek konusunda ise, gözlerine baktığında kendini çok rahat o sevgiye ait hissediyorsan hiç bir şey söyleme. Ama gerçekten seven insan gözlerine bakamaz bu durumda.
  • Bir psikologa gitmeni tavsiye ederim.
  • Hakaret eden insan banlanıyorsa konuyu açan kişi de etkilenecek. Bence sakin olun. Kendinize bir meşgal bulun. Evlenip çoluk çocuğa karışın.
  • Bu yükü sırtında gezdirip durmaktan vazgeç öncelikle . Evet yaptığın hata ve sen bunun bir hata olduğunun farkındasın , önemli olan bu . Yapılacak şey bu hatayı tekrar yapmamak için gereken özeni göstermek . Bu şekilde devam edersen o ilişkiye bir faydan olmaz,bir süre sonra zarar vermeye başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher -- 22 Nisan 2008; 11:39:53 >
  • abicim unut derim o geceyi... bidahada yapmazsın olur biter.... olnla ölene care bulunmaz...

sölesen kıza baülı tabi yüzde 90 ayrılırsınız.... sölemesen bence cok bişey kaybetmezsin....

sanki karın yani kız....ömür boyu onla birlikte mi olcaksın....

bir yalandan bişey olmaz....(ama yalan ilerlerse bende sana şerefsiz derim yani rahatlaman için)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.