Şimdi Ara

BEN BİLİYOM !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA ARKADAŞLAR BENİM TELEFONUM LG KAMERASI KAPAĞININ ÜZERİNDE MP3 ALIYOR AMA BUNA NE İNTERNETTEN NE ARKADAŞIM GÖNDERİNCE ALIYOR. ACABA BU TELEFONUN DATA KABLOSU VARMI

TELEFONUN BİÇİM = (KAPAKLI AÇILABİLİR KAMERASI KAPAĞININ ÜZERİNDE BİLENLER KESİN VARDIR)

BİR TAVSİYE EDİN BANA LÜTFEN

• Birader sen ne anlatmaya çalışıYON?

LG C3400'den mi bahsediyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_cArsi

Birader sen ne anlatmaya çalışıYON?

LG C3400'den mi bahsediyorsun.

• YOK BE ABİ O DEĞİL
  • sorunu anlamadım la
  • bir başlık faciası daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanalcengaver_25

YA ARKADAŞLAR BENİM TELEFONUM LG KAMERASI KAPAĞININ ÜZERİNDE MP3 ALIYOR AMA BUNA NE İNTERNETTEN NE ARKADAŞIM GÖNDERİNCE ALIYOR. ACABA BU TELEFONUN DATA KABLOSU VARMI

TELEFONUN BİÇİM = (KAPAKLI AÇILABİLİR KAMERASI KAPAĞININ ÜZERİNDE BİLENLER KESİN VARDIR)

Bir telefoncuya gidip sorsan daha iyi olur. Büyük ihtimalle telefonuna uygun data kablosu vardır; telefoncudan satın alırsın.
    Bir konuyu hatırlatayım; telefonuna bir şeyler yükleyebilmen için telefonunda yeteri kadar bellek olması gerekir. Eğer telefonun harici hafıza kartı yoksa kendi belleği de bir-iki mb falansa mp 3 şarkı vb. yükleyemezsin. Melodi şeklindeki mp 3' leri belki yükleyebilirsin.

Aşağıdaki linkte LG telefonların resimleri var. Telefonun modelini öğrenebilirsin belki.

http://www.senguller.com/ceptelmarka.asp?id=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 9 Ocak 2007; 20:56:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEY SEN , EVET EVET SEN !
    7 yıl önce açıldı
    OLM KARAMBA DEĞİLİM BEN
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanalcengaver_25

YA ARKADAŞLAR BENİM TELEFONUM LG .......... KAMERASI KAPAĞININ ÜZERİNDE........ MP3 ALIYOR......... AMA BUNA NE İNTERNETTEN NE ARKADAŞIM GÖNDERİNCE ALIYOR........... ACABA BU TELEFONUN DATA KABLOSU VARMI

TELEFONUN BİÇİM = (KAPAKLI AÇILABİLİR........ KAMERASI KAPAĞININ ÜZERİNDE........ BİLENLER KESİN VARDIR)

Belki noktalar biraz daha anlaşılır olmasını sağlamıştır..
  • narinci
  • Hayır o değil de sen neyi biliyon birader yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

Hayır o değil de sen neyi biliyon birader yaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.