Şimdi Ara

Ben Bir Orgum :))))))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayardaki eski resimleri karıştırırken bir resim ile karşılaştım ve sizinle paylaşmak istedim.
    Tarih 2 şubat 2007.Söylentiye göre humanlar 6 ay gibi uzun bir süre sonra savaşı kazanıp karşı ırkın topraklarına gidiyorlar.All chate dikkat.

http://img189.imageshack.us/img189/3320/21688240.jpg

• yahu bir yorum bırakın bari.heralde linke direkt tıklayamayınca uyuz oldunuz bana
  • linke direk tıklanmadıgı için yorum yapmıycam

• o bir org
  • son yazanın laf fena
  • memnun oldum bende piyano
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bundan satan var mı agalarım?
    geçen yıl açıldı
    Efsaneden bir tane daha aldım.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bune len acaip güldüm Adamlar towndan bile meydan okuyorlar

• en son yazan en iyisi adam hırs yapmış
  • resmi çeken adam da 5 level daha 10 level olup skilleri açmamış ama basicdeki ezik skillerle 55 55 milleti kesmeye çalışmış o da bence ayrı bi komedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorrozorro

memnun oldum bende piyano

auehaue la eskiden oyun amma zevkliydi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: pwner

resmi çeken adam da 5 level daha 10 level olup skilleri açmamış ama basicdeki ezik skillerle 55 55 milleti kesmeye çalışmış o da bence ayrı bi komedi

• quote:

Orijinalden alıntı: pwner

resmi çeken adam da 5 level daha 10 level olup skilleri açmamış ama basicdeki ezik skillerle 55 55 milleti kesmeye çalışmış o da bence ayrı bi komedi

resmi çeken benim.resimde 55 damage vurmuyorum.55 damage yiyorum, dikkat ederseniz toplamda zaten 55 canım var.eğer atak alan değil vuran ben olsaydım yazı beyaz olurdu...Ha 5 levelde ne işin var orda derseniz de arkadaşın isteği ile olympiaya geçmiştim.Tam da benim kasıldığım güne denk geldi humanların lufersonu basması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.