DROGBA GELDIGIN DE BIZE NE KADAR FAYDASI OLDUGUNU HEPIMIZ GORDK ATTIGI GOLLERI YAPTIGI ASISTLERINI KURTADIGI MACLARI JUVENTUS MACLARI REAL MADRID MACLARINI COGUNDA BIZI KURTARDI DEVRE ARASINDA 11 12 TRANFER VE BU 11 TRANFER HABERLERE GORE 19 MILYON EURO TUTTU MANCINI GELDIGINDE SEZON SONUNDA 4 5 TRANFER DAHA YAPTIK PANDEV DZEMALI TARIK SINAN GUMUS FELAN FILAN YANİ 15 16 TRANFER YAPTIK 1 SENE BOYUNCA 15 16 TRANFER YAPTIK VE BU MALIYET TOPLAM 25 30 MILYON EURO TUTTU VE BU YÖNETİM 30 MILYON EURO NEDEN 2 TANE SAGLAM FORVET VE 1 FORVET 1 ORTA SAHA ALMADI 15'MILYONA BUNLARA KAFALARI CALISMIYORMU NEDEN KENDI ALT YAPIMIZDAN ADAM ALMIYIPTA ELIN ADAMA 2.5 3MILYON EURO VERIYORUZ NEDEN DROGBA GIBİ 1 FORVET ALMIYORZ BU KADARMI KAFALARI CALISIYOR BU YONETIMN
Dostum imla kurallarına bende pek dikkat etmem ama inatla yazmışsın komik durmuş tranfer değil transfer. Yazı içinde ellerine sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Zexial
Dostum imla kurallarına bende pek dikkat etmem ama inatla yazmışsın komik durmuş tranfer değil transfer. Yazı içinde ellerine sağlık
bisey olmaz ya sen ne yazdıgımı anladınmı sorun yok :D
Yönetimi kara düzen bodozlama eleştirengillerin bilgi seviyesini turnusol kağıdı gibi çıkartıcı özelliğe sahip bir poyloşom olmuş. (Not: Olmuş kelimesi haricindeki diğer kelimeler zincirleme tamlamadır.)
capslock bastın ya çok ciddiye aldım seni.
hayır.
CV'ni elden kulube götür, sonra selamımı da söyle. Yeni yönetime alsınlar seni.
Capslockla ilişkiye girmek nasıl bir duyguydu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme