Şimdi Ara

Ben bu kızla ne yapacağım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler.. Son zamanlarda aklıma takılan cok önemli bir konuyu sizinle paylasma ihtiyacı duydum
    Bir kız var ve aramıız cok iyi beraber bir seyler içiyoruz derslere giriyoruz ve dısardan aynı sevgili gibi gözüküyoruz bana karsı hep iyi olan bu kız ayrılana kadar böyle güzel vakit gecirttiriyor..
    Görüşmediğimiz sürece ne bir mesaj ne ilgi hic bir sey yok..Sadece ben ona bir seyler yazınca 2 -3 saat sonra anca cevap veriyor sizce bu kız bana karsı ne hisler duyuyor yorumlarınız bekliyorum.

• Sadece arkadaşsınız. Boş vakitlerini seninle geçiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarres

Sadece arkadaşsınız. Boş vakitlerini seninle geçiriyor.

Ağır olmuş biraz ama doğru.
  • Benden hoslanma ihtimali hic mi yok, ben ona deli gibi vuruldum abi onu düsünmeden yapamıyorum kac gündür?..
  • Kardesim bence o da sana karsi bir seyler hissediyor olabilir.Ama bence bırakmalısın pesini biraz o senle ilgilensin. Eger o da sana karsi bir seyler hissediyorsa elbet yazicak ilgi gostericek sana.Umudunu kaybetme =)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarres

Sadece arkadaşsınız. Boş vakitlerini seninle geçiriyor.

Net.

• Yedek kulübesinde bekletiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence hoşlandığını daha söyleme. Uzaklaştırabilirsin. Yavaş yavaş belli de et ama. Bir gün kanka demeye başlar feleğin şaşar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşlar kaç ?
  • yedekte beklerken maca girdigin anların keyfini cikar sen de.. belki ilk 11e alınırsın sonra..
  • +90 da oyuna giren semih gibi olursun kız senle bir kaç hafta ya çıkar ya çıkmaz sonra öbür maç başlar

Kız senle takılıyor sende aynı şekilde takıl işte
  • Mephisto Pheles kullanıcısına yanıt
    20 ikimizde
  • emreyrtsvr E kullanıcısına yanıt
    Üni. hayatına yeni başlamadığınızı varsayıyorum? Kız senle arkadaş olarak takılıyor olabilir, sen de devamlı onunla vakit geçirdğin için bir şey hissettiğini sanıyor olabilirsin. Ardakaş olarak takılın işte, olmaz mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.