Benim bu oyundan anladıklarımın cogu küfür içerikli ....koyuyorum siz tamamlarsınız.İşte o szöler
.....giren şemsiye açılmaz
....g*tün davası yapılmaz Papaz her zaman pilav yemez.
Her kuşun eti yenmez
Milleti soyan , bir kac item icin arkadasligini satan , illegal isler kullanan kazaniyor.
Nerde Beleş exp oraya yerleş exp
kafasını kullanabilen her yerde başarılı olur
ne yazıkkı ınsanlara guvenmemem gerektıgını anladım cok samımı adam gıbı adam arkadaslar tanıdım hıc yuzunu gormedıgım adama 75 lvl charımı gozu kapalı verdım aynı sekılde bana 78 lvl charını veren oldu ama ne yazıkkı saglam ınsanlardan cok curuk ler var
Çok Samimi Söylüyorum Eğer Güvenebilceğin Daha Dorusu Birlikte Getirebilceğin İş Birliği Yapabilceğin Bir Ortağın Olursa Hem Oyundan Zevk Alırsın Hem Exp Kasmak İçin Koxpa İhtiyaç Duymazsın ..
Bazı Şeyler Paylaştıkça İlerler Gelişir .. Sanırım KO ' Da Onların Arasında ..
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
Milleti soyan , bir kac item icin arkadasligini satan , illegal isler kullanan kazaniyor.
Merak etme sen böyle insanlar her zmn kaybeder. Tam aksine dürüst kişiler kazanıyor benim düşüncem.
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
Merak etme sen böyle insanlar her zmn kaybeder. Tam aksine dürüst kişiler kazanıyor benim düşüncem.
Yanlisin var , bu tur insanlar bu oyundan milyarlar kazandi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme