Şimdi Ara

Ben bunu hakediyor muydum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 sene evvel bir kisiden ayrildim ve hala dediklerini unutamam. Bana şu laflari dedikten sonra ayrildim: "Seni yanımda mi dolaştıracağim?, Tipine sı*ayım, sen olmazsan baskasini bulurum. Sakalın dogru durust cikmiyor. Bugun bi cocukla göz göze geldim." Bu laflardan sonra aşagılık kompleksine girdim. Yani 2 bucuk sene olmuştu ve bu laflari duyunca 2 bucuk senemin bosa gittigini ve tamamen kandirildigimi dusundum. Ilac kullanmaya basladim kilo aldim hafif. Iyice psikolojim bozuldu. Yukardaki konusma özetiydi. Insan icine cikamiyorum. Çok iyi bir bölümde okuyorum acaba onu mu kullandi diyorum. Vs vs icimi dökmek istedim.

Fotomhttps://i.hizliresim.com/9N4zG5.jpg?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
    https://i.hizliresim.com/NDqXkX.jpg?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

• Attığın resimler efektli olsa dahi ortalamanın üstünde kafana takman gereken bir şey yok. İnsanlar bazen karaktersiz olup, hınçla karşıdakini bilerek incitmek amaçlı bel altı vurabiliyor zamanında bende buna benzer bir eşşeklik edip yanlış cümleler kurmuştum hâlâ pişmanlığını çekerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haketmiyoruz kardeşim, bu arada ellerin kocamanmış benimkide öyle. neden acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 22 Haziran 2018; 15:18:29 >
  • Suratımda kıl yoksa kıllı olan yerlerimiz de mevcut sizi öyle alalım diyeydin. Sakalın çıkmıyor nasıl bir bahane anasını satayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    harbiden ya, hayvan gibi elleri var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundercry

harbiden ya, hayvan gibi elleri var
    böyle benzetmeler hiç hoş değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.