Şimdi Ara

Ben bunu hakediyor muydum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 sene evvel bir kisiden ayrildim ve hala dediklerini unutamam. Bana şu laflari dedikten sonra ayrildim: "Seni yanımda mi dolaştıracağim?, Tipine sı*ayım, sen olmazsan baskasini bulurum. Sakalın dogru durust cikmiyor. Bugun bir cocukla göz göze geldim." Bu laflardan sonra aşagılık kompleksine girdim. Yani 2 bucuk sene olmuştu ve bu laflari duyunca 2 bucuk senemin bosa gittigini ve tamamen kandirildigimi dusundum. Ilac kullanmaya basladim kilo aldim hafif. Iyice psikolojim bozuldu. Yukardaki konusma özetiydi. Insan icine cikamiyorum. Çok iyi bir bölümde okuyorum acaba onu mu kullandi diyorum. Vs vs icimi dökmek istedim.

Fotom

https://i.hizliresim.com/9N4zG5.jpg?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

https://i.hizliresim.com/NDqXkX.jpg?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tip iyi moruk, sana kim onu dediyse çekemediğinden söylemiş.

Şeyini sallasan yani elini sallasan bir sürü gelecek kız var.
  • İkinci resimde çok ezik çıkmışsın

• Hikaye yazmış bizden objektif yorumlar istiyo. Tipim nasıl diye paylaşsa dalga geçecez çünkü.

• Csb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bana biri bu lafları dese yav he he der geçerim. 2 buçuk sene kafaya takmak nedir

• Seni forumda mi dolaştıracağiz?, Tipine sı*ayım, sen olmazsan baska üye buluruz. Sakalın dogru durust cikmiyor. Bugun bir üyeyle yazıştım.

Şaka maka tipin iyi .Ayrıca sakal ne alaka ? Dostum ayrılacağı varmış .Sevdiğini bildiği için direk kendinden
    soğutmak nefret ettirerek ayrılmak istemiş .Senden sıkılmış yani .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet iyi tipin ortalamanın bir tık üzerinde gerçi fotoğraflar da çok net değil ama yüzün oturup sakal çıkınca yakışıklı olursun muhtemelen.

Şu an senin yaşlarındaki kızlar kendi yaşlarından 3-4 yaş büyük sakallı tespihli serseri tipler severler. Senlik bir sıkıntı yok zamane kızları güce ve parayı tapıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.